“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πως πέφτει μια συμμορία κομμουνιστοφασιστών

Το ερώτημα δεν είναι καθόλου ρητορικό.
Μια συμμορία κομμουνιστοφασιστών εξαπατώντας τους πάντες, λέγοντας ψέματα για τα πάντα, εκμεταλλεύτηκε την αμορφωσιά, την αφέλεια, την κουτοπονηριά αλλά και την αγανάκτηση “για τους προηγούμενους” ενός ποσοστού Ελλήνων (και την αδιαφορία πολλών περισσότερων που απείχαν) και κατέλαβε την εξουσία, προξενώντας τεκτονικές καταστροφές στην Οικονομία και επιβάλλοντας στη χώρα ολοκληρωτικό καθεστώς χωρίς να κρατάει ούτε τα προσχήματα.
Τι κάνεις; Περιμένεις να πέσουν; Πώς θα πέσουν; Εκεί θα είναι και θα τους λούζεσαι. Η δημοκρατία μας δεν έχει μηχανισμό αυτοπροστασίας αν η εκλεγμένη κυβέρνηση μετατραπεί σε χούντα. Δεν έχει ποινή, αν κάνει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που διακήρυττε προεκλογικά.
Δεν υπάρχει θεσμική πρόβλεψη επανόρθωσης αν ο πρωθυπουργός αποδειχθεί απατεώνας ή διανοητικά καθυστερημένος ή και τα δύο.
Τι κάνεις λοιπόν; Γράφεις άρθρα στα blogs και σχόλια στο FB; Και τι αποτέλεσμα προσδοκάς;
Λυπάμαι που θα στενοχωρήσω τους (όλο και λιγότερους, ευτυχώς) κορεκτίλες, αλλά μια χούντα δεν πέφτει με dislike στα social media. Πέφτει με ξεσηκωμό. Πέφτει με κάποιους που θα κάνουν πράξη το “ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ” που είχα γράψει πριν από μερικούς μήνες όταν η συμμορία Τσίπρα-Βαρουφάκη ετοιμαζόταν να πετάξει τη χώρα έξω από την Ε.Ε. (Θυμάστε, εκείνο που με κάλεσε ο εισαγγελέας, ο ίδιος που δεν κάλεσε κανέναν από τον ΣΥΡΙΖΑ όταν συμμετείχαν στα διαδοχικά καψίματα της Αθήνας, υποστηρίζοντας τους βανδάλους.)
Και, ναι, αν δεν είχαν υπογράψει την συμφωνία, θα πηγαίναμε στο Μαξίμου. Φυσικά άοπλοι. Αλλά με ψυχή, που δεν χαμπαριάζει μπροστά σε καμμία απειλή. Το αν θα τους ρίχναμε ή θα γινόμασταν γραφικοί είναι θέμα καθαρά ποσοτικό. 30 άοπλοι επαναστάτες είναι μια παρέα γραφικών. 300.000 ρίχνουν κυβέρνηση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν θα πέσει με ξεσηκωμό.
Θα ξεσηκωνόσουν εσύ, διανοούμενε της φιλελεύθερης σκέψης, που ενοχλήθηκες επειδή κατέβηκε η Ξηριάς από το Εθνικό; Θα ξεσηκωνόσουν εσύ, θεωρητικάκια των ΒΠ και των ΝΠ; Ούτε κατά διάνοιαν. Θα καθόσουν να σε ληστεύουν και να σε εξευτελίζουν στο διηνεκές οι αληταράδες των ΣΑΝΕΛ. Διότι δεν θες να παραδεχτείς ότι το πολίτευμα που ήξερες δεν υπάρχει πια. (Μεταξύ μας, έτσι όπως το είχες στο μυαλό σου ποτέ δεν υπήρξε…)
Η χώρα δεν έχει εκλεγμένη κυβέρνηση. Διότι μια εκλεγμένη κυβέρνηση εκλέγεται βάσει συγκεκριμένου προγράμματος. Δεν είναι νομίμως εκλεγμένη μια κυβέρνηση που εξελέγη εξαπατώντας και εκβιάζοντας. Είναι συμμορία. Είναι χούντα.
Δυστυχώς η χούντα πέφτει με μη νόμιμες ενέργειες. Αυτές που κάνουν τώρα οι αγρότες. Το ότι είναι κατά του Τσίπρα διότι δεν τους εμφάνισε τον ιπτάμενο γάιδαρο που τους έταξε είναι εντελώς αδιάφορο αυτή τη στιγμή.
Οι ξεσηκωμένοι είναι οι “χρήσιμοι παράνομοι” που θα καταλύσουν τους άχρηστους παράνομους, τη συμμορία αλητών των ΣΑΝΕΛ.
Και δεν είναι επικίνδυνοι οι παράνομοι; Είναι και παραείναι. Αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική. Και ποια θα είναι η συνέχεια; θα μου πεις. Δεν ξέρω, από τη στάση σου θα εξαρτηθεί. Ας έκανες όμως αυτή την ερώτηση όταν η “Δημιουργία, ξανά!” μιλούσε για ανάγκη “θεσμικής επανάστασης” που θα έφερνες με την ψήφο σου το 2012, και δεν μας ψήφισες γιατί προτίμησες τον Σαμαρά για να μην βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα είναι αργά.
Η χώρα δεν βγαίνει από την δίνη με το “σεις και με το σας”. Βγαίνει με μαγκούρεςΤις κρατάν οι αγρότες, γιατί τα δικά σου χέρια εξαντλούν την ενέργειά τους στο πληκτρολόγιο.
Όσο κι αν είσαι κατά της βίας, όσο κι αν το concept του αποκλεισμού των δρόμων σού κάνει την τρίχα κάγκελο, οι αγρότες αυτή τη στιγμή κάνουν τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό σου.
Περίμενε τη συνέχεια κι προετοιμάσου για τη στιγμή που θα πρέπει κι εσύ να βγεις στο δρόμο.
Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/