Γενοκτονία: Οι Τούρκοι έφεραν 750 τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα στην Τουρκία για να σφάζουν Κούρδους

Οι Κούρδοι καταγγέλλουν ότι ο τουρκικός στρατός στις επιχειρήσεις που διεξάγει στην κυρίως κουρδική πόλη Τσίζρε, στη νοτιοανατολική Τουρκία – βόρειο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν, έχει φέρει από τη Συρία τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και τους χρησιμοποιεί στις μάχες ενάντια στους Κούρδους πολιτοφύλακες, σύμφωνα με το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF News.

Σε πενταώροφο κτίριο στην Τσίζρε, που χρησιμοποιούσε ο τουρκικός στρατός ως αρχηγείο και οχυρό του, βρέθηκαν μέσα στα χαλάσματα από τους Κούρδους ενοίκους όταν επέστρεψαν σε αυτό, μετά την αποχώρηση των τουρκικών δυνάμεων, χαρτονομίσματα από διάφορες χώρες, όπως Συρία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ρωσία και Ουγγαρία.

Η εύρεση αυτών των χαρτονομισμάτων θεωρείται από τους Κούρδους απόδειξη ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν προσλάβει τζιχαντιστές μέλη της Αλ Κάιντα και τους χρησιμοποιούν στις επιθέσεις τους ενάντια στον κουρδικό πληθυσμό που ζει στην Τουρκία.

Εκτός από τα χαρτονομίσματα, οι Κούρδοι βρήκαν πολλά άδεια κουτάκια από μπύρες, ενώ στους τοίχους ήταν γραμμένα ρατσιστικά συνθήματα και βρισιές κατά των Κούρδων.

Δημοσιογράφοι ισχυρίζονται ότι σε αυτό το κτίριο οι Τούρκοι έφεραν άνδρες της λεγόμενης Τουρκμένικης Ταξιαρχίας (του Ισλαμικού Κόμματος Τουρκεστάν), η οποία αποτελείται από ξένους τζιχαντιστές που προέρχονται από διάφορες χώρες της κεντρικής Ασίας όπου κατοικούν τουρκικές φυλές.

Δημοσιογραφικές πηγές ισχυρίζονται ότι άκουσαν τουρκικές συνομιλίες σε ασυρμάτους, κατά τη διάρκεια των μαχών, όπου οι Τούρκοι έδιναν εντολές μιλώντας αραβικά ή αζέρικα.

Ο Μ.Ε.Ζ. (τα αρχικά του ονόματός του), πρώην εμίρης της τζιχαντιστικής οργάνωσης Αχράρ Αλ Σαμ, κατήγγειλε ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες μετέφεραν τουλάχιστον 750 τζιχαντιστές στην Τουρκία για να πολεμήσουν ενάντια στους Κούρδους στο βόρειο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν.

http://www.tribune.gr/world/news/article/222126/i-tourki-eferan-750-tzichantistes-tis-al-kainta-stin-tourkia-gia-na-sfazoun-koudous.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

"Αυτοί είναι οι 5 υποστηρικτές της 17 Νοέμβρη στον ΣΥΡΙΖΑ"

Η Σία Αναγνωστοπούλου «βόλεψε» και τον σύζυγό της ως… Διευθυντή

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΝΑΤΟ: Ξεσπάει πόλεμος στα Βαλκάνια...και το Σχέδιο Φαιδώρα!...

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ