“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Babalon Working

Ο <<Μαύρος Προϋπολογισμός>> άρχισε τότε να χρησιμοποιείται για τις μαύρες τέχνες που έγινα γνωστές ως <<Μαύρες Επιστήμες>>. 
Τα πρώτα σχέδια ξεκίνησαν πριν τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ τα πιο γνωστά γύρω στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο αμερικανικός στρατός ήταν υπεύθυνος για την δημιουργία της βόμβας υδρογόνου, της ατομικής βόμβας στο σχέδιο Μανχάταν και το Αμερικάνικο ναυτικό ήταν υπεύθυνο για την δημιουργία του Στέλθ και του Πειράματος της Φιλαδέλφειας.

Μετά τον πόλεμο οι επιστήμονες και των δύο σχεδίων συνεργάστηκαν με Ναζί επιστήμονες από τη Γερμανία κι έτσι δημιουργήθηκε η NASA και η NSA (Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας). 

Προγενέστερα πειράματα όπως το Babalon Working και το σχέδιο Montauk χρησιμοποίησαν Ναζί αποκρυφιστές και επιστήμονες για να επικοινωνήσουν με όντα άλλων διαστάσεων και να τα υλοποιήσουν. 

Ξεκίνησαν επίσης να εργάζονται σε ταξίδια χρόνου σε άλλες διαστάσεις, στην ευγονική και τον κλονισμό. 

Έτσι γεννήθηκαν οι Μαύρες Επιστήμες που είναι οι πιο μυστικές από όλες τις μυστικές επιστήμες και φυλάσσονται από ειδικά εκπαιδευμένους στρατιώτες των μαύρων επιχειρήσεων. 

Στόχος τους είναι να αναμείξουν τον ορατό κόσμο με τον αόρατο. Στόχος τους είναι να εξασφαλίσουν την <<μοναδικότητα του νου>> και πνευματικά είναι εναρμονισμένοι με μια συχνότητα, που θα το φέρει αυτό εις πέρας. 

Οι Ανώτεροι Διδάσκαλοι τους διέταξαν να εξαφανίσουν τον <<παλαιό κόσμο>> με όλες τις παλαιές ιδέες και τους παλαιούς ανθρώπους. 

Μια νέα γενιά με μια <<νέα παγκόσμια όραση>> είναι το σχέδιο των ημερών.

Να γιαυτό οι παλαιές θρησκείες εξοντώθηκαν και οι πιστοί τους ονομάστηκαν παλαιοί άνθρωποι.

Να γιατί πολλοί συντηρητικοί σήμερα και αναβιωτές του παλαιού Ελληνικού κόσμου βρίσκονται σε καταλόγους εξόντωσης και παρακολουθούνται στενά. 

Να γιατί αυτοί που γνωρίζουν από κάθε είδους πολιτική ιδεολογία ανησυχούν. 

Οι Μαύρες Επιχειρήσεις λειτουργούν για τις Μαύρες Επιστήμες που λατρεύουν τις Μαύρες Αποκρυφιστικές Θρησκείες της Αόρατης Κυβέρνησης.


http://dia-kosmos.blogspot.gr/