“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο πτέραρχος Φίλιπ Μπρίντλοβ, "ΝΑΤΟ" γνωρίζει κάτι για το Σχέδιο... "Αυγή της Οδύσσειας";

Σχόλιον: 
-Την "Αραβική Άνοιξη" ως επιτελικό σχέδιο του ΝΑΤΟ;
-Την επιχείρηση της Κωνσταντινούπολης διά τον διωγμό των Ελλήνων; Σχέδιο του ΝΑΤΟ και αυτό!...
-Όταν χάνεις την Ηθική νομιμοποίηση "με τόσα εγκλήματα" δεν δικαιούσαι διά να ομιλείς !.....
- Ο πτέραρχος Φίλιπ Μπρίντλοβ, μήπως γνωρίζει το "ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ" και το "ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΕΤΡΑΔΙ" τα επιτελικά σχέδια ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
-ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΝΑΤΟ: Ρωσία και Συρία μετατρέπουν την προσφυγική κρίση σε όπλο ενάντια στη Δύση


Η Ρωσία βοηθά τον Μπασάρ αλ Ασαντ να μετατρέψει την προσφυγική κρίση σε «όπλο» εναντίον της Δύσης, προειδοποίησε κορυφαίο στέλεχος του ΝΑΤΟ τους Αμερικανούς γερουσιαστές.

Οι μαζικές ροές προσφύγων από τη Συρία έχουν αποσταθεροποιητικές συνέπειες στις ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες καταφεύγουν και αυτό λειτουργεί υπέρ της Μόσχας, τόνισε ο πτέραρχος Φίλιπ Μπρίντλοβ, ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ για την Ευρώπη, μιλώντας στην επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας των ΗΠΑ.

Η Μόσχα και η Δαμασκός εσκεμμένα τροφοδοτούν τη μαζική εκτόπιση των Σύρων, σχολίασε ακόμη ο Μπίντλοβ, αναφερόμενος στις αεροπορικές επιχειρήσεις που κάνει τους τελευταίους έξι μήνες η Ρωσία στη Συρία για να στηρίξει τον Ασαντ και το γεγονός ότι το καθεστώς χρησιμοποιεί βόμβες-βαρέλια σε κατοικημένες περιοχές.

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει άλλος λόγος χρήσης αυτών των όπλων που δεν είναι ακριβείας, τόσο από τον Μπασάρ αλ Ασαντ όσο και από τις ρωσικές δυνάμεις, πέρα από το να προκαλέσουν τη μετακίνηση προσφύγων και να τους κάνει το πρόβλημα κάποιων άλλων», πρόσθεσε ο στρατιωτικός.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς κατηγόρησε τη Ρωσία ότι αποτελεί μία ολοένα μεγαλύτερη απειλή για τις ίδιες τις ΗΠΑ. «Η Ρωσία έχει επιλέξει να είναι αντίπαλος και αποτελεί μακροπρόθεσμη υπαρξιακή απειλή για τις ΗΠΑ και για τους Ευρωπαίους συμμάχους και εταίρους μας», τόνισε, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων. «Η Ρωσία είναι πρόθυμη να ασκήσει αδιαμφισβήτητη επιρροή στις γειτονικές της χώρες... έτσι έχει χρησιμοποιήσει στρατιωτική δύναμη για να παραβιάσει την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, της Γεωργίας και άλλων κρατών όπως η Μολδαβία», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, την προηγούμενη εβδομάδα ο Αμερικανός πρέσβης στην Ουκρανία πήρε αναφορές για 450 επιθέσεις κατά μήκος του μετώπου στην ανατολική Ουκρανία, όπου οι φιλορώσοι αντάρτες αντιτίθενται στην κυβέρνηση του Κιέβου. «Η αναφορά του πρέσβη τονίζει ότι υπάρχει αρκετές ανησυχητικές τάσεις, γιατί κάποιες επιθέσεις γίνονται τώρα σε περιοχές που ήταν μέχρι τώρα ήσυχες. Η Ρωσία θα συνεχίσει την πίεση στο Κίεβο», προειδοποίησε ο Μπρίντλοβ.

Πηγή



Το έγγραφο εκείνο με αριθμό πρωτόκολλου:
NA/SG-SECDEF/WASHDC/264/83
Έλεγε τα εξής :

Συμφωνούμε απόλυτα με το μνημόνιο σας της 20ης Μαΐου 1988. Έστειλα τον προσωπικό μου βοηθό μου Van de Campen ο οποίος συζήτησε το θέμα με προσωπικότητες της Ελλάδας. Επεσήμαναν, ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στο Αιγαίο πέλαγος. Συμφωνούν για κοινή εκμετάλλευση των πετρελαίων του Αιγαίου με τους Τούρκους από το 1994 και μετά. Παράλληλα θα αναγκαστούν οι σημερινοί αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων της Ελλάδας, να αποδεχθούν την δημιουργία Μακεδονικού κράτους σύμφωνα με το “Σχέδιο Φαιδώρα” υποτίθεται έναντι της συγκεκριμένης πρότασης συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου Πελάγους.

Ήδη ενημέρωσα τους συμμάχους και συμφωνούν όλοι με το σχέδιο. Τους παρακάλεσα να βοηθήσουν μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης να δοθεί έκταση στο ζήτημα αυτό σαν ειδησεογραφία και πολιτικό σχόλιο.

Τελικά, η εφαρμογή του “Σχεδίου Φαιδώρα”, θα γίνει αφορμή για αλλαγή του πολιτικού χάρτη της Ελλάδας. Με τον τρόπο αυτόν οι νέοι πολιτικοί ηγέτες θα είναι απαλλαγμένοι από τα φορτία των προβλημάτων των παλαιών.

Υπογραφή Γιόζεφ Λούνς, Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ.
Επιτελικό Σχέδιο Φαιδώρα: