“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες: Ενα στημένο παιχνίδι

Ραγιάδες: Τρολάκια του διαδικτύου


Ηω Αναγνώστου

Εχει γεμίσει το fb ΡΑΓΙΑΔΕΣ τρολλάκια όπως την εποχή του δημοψηφίσματος των πολιτικών „πρώτη φορά γάμησε τα“. Γιατί είναι εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη οι μετανάστες; Εγκλωβισμένος είσαι όταν δεν μπορείς να κινηθείς προς καμία κατεύθυνση. Αυτοί…

“ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ -Ο Τσίπρας δεν είπε επί λέξη προεκλογικά «Ποια σύνορα; Έχει η θάλασσα η θάλασσα σύνορα και δεν το ξέρουμε;» κι όμως τον ψήφισαν για πρωθυπουργό οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ!! 


Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι πολιτικοί τραβέλια αλλά οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ που τους ανέχονται και τους χειροκροτούν. Η Ελλάδα τελείωσε και την τελείωσαν οι κάτοικοι ΡΑΓΙΑΔΕΣ που την μολύνουν σαν καρκινικά κύτταρα, σαν μούχλα πάνω σε σάπιο ξύλο. 

Θα ζήσουμε στιγμές αποκάλυψης με τους χιλιάδες μουσουλμάνους ! όταν ο ΡΑΓΙΑΣ ανθρωπιστής καταλάβει ότι όλοι αυτοί δεν είναι περαστικοί αλλά θα μείνουν εδώ κι όταν οι μουσουλμάνοι αρχίσουν να ζητάνε τζάμπα σπίτια, επιδόματα, τζαμιά, να μην υπάρχει στα σχολεία χοιρινό, ήδη μουσουλμάνοι στην Καβάλα αρνήθηκαν να δεχτούν οδηγίες από γυναίκα διοικητή και οι ΡΑΓΙΑΔΕΣ την άλλαξαν!!! «Πρώτη φορά αριστερά» συντρόφι, θα την πιείς μέχρι τέλους.”

Αυτό το κείμενο με την φωτογραφία είχε 1890 αναφορές στο facebook από Τρολάκια ΡΑΓΙΑΔΕΣ που ενοχλήθηκαν. Δεν πειράζει … Σε λίγο θα βλέπουν το κεφάλι τους μακριά από το σώμα τους 2-3 λεπτά πριν ψοφήσουν, μα θα ‘ναι ήδη αργά.

Τι σχεδιάζουν τάχα; Εξαπολύουν προειδοποιητικές βολές για να πιάσουν «πόστο» και να φιμώσουν στόματα, όποια και αν είναι η κατάληξη με τους επαγγελματίες λαθρομετανάστες βοθρολύματα που στέλνει η Τουρκιά να καταλάβουν την Ελλάδα στην γενικότερη πολιτκή της, του Παντουρκισμού. 

Οι αληθινοί άνθρωποι πρόσφυγες που χρήζουν βοήθειας δεν είναι ούτε το 10% αυτών. Σε οποιοδήποτε hot spot πας, βλέπεις ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ότι το 80% αυτών που είναι εκεί, απέχουν παρασάγγας από τον ορισμό του μετανάστη ή του πρόσφυγα. 

Τα πολιτικά τραβέλια απ’την άλλη, έχουν συνηθίσει στους διθυράμβους και τα «λιβάνια» και τώρα που το κλίμα αλλάζει, δεν αντέχουν την κριτική. Φυσικά, σαφώς και δεκτή η κριτική στην όποια άποψη, σαφώς και ελεύθερη η διατύπωση της όποιας διαφωνίας. Άλλο όμως διαφωνώ μαζί σου και άλλο σου απαγορεύω να διαφωνείς μαζί μου. Χώρια που είναι ανίκανοι να μιλήσουν με άποψη, πέρα από μουγκανίσματα.

Η δικτατορία της βλακείας των άψυχων είναι από τους βασικούς κανόνες των τσιμεντουπόλεων. Όσο μεγαλώνει η επισκεψιμότητα και η κίνηση μιας πληροφορίας τόσο αυξάνεται και ο αριθμός των τρολ. Η Συναισθηματική Πανούκλα είναι κύριο γνώρισμα του ανθρώπινου ζώου και χαρακτηρίζει κυρίως τους παρασιτικούς που βολεύονται στη θαλπωρή των δεσμών τους και άρα τους ενοχλεί η αλήθεια, που είναι συνήθως επώδυνη. Άλλοι πάλι δεν αντέχουν τον κόπο της αναζήτησης. 

Μα, δυστυχώς η γνώση (και κατ’ επέκταση η αλήθεια) ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ με κόπο, έρευνα, μελέτη, διάκριση και δεκάδες άλλα χαρακτηριστικά που είναι άγνωστες λέξεις για τα τρολάκια.

Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες: Ενα στημένο παιχνίδι

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

Ή είναι ανίκανοι να ελέγξουν μια χούφτα δουλέμπορους στα παράλια της Μεσογείου ή μας δουλεύουν κανονικά!

Μας τα ‘χουν κάνει τούμπανο με τους “πρόσφυγες που είναι εγκλωβισμένοι” και μπλα μπλα μπλα … λες κι όλοι σε αυτή την χώρα είναι λοβοτομημένες καρικατούρες σαν τα μούτρα τους. Οι παρασιτικοί είναι ικανοί να κατηγορήσουν τον Κολοκοτρώνη, τον Ανδρούτσο, τον Καραϊσκάκη, τον Βαρβάκη, την Μπουμπουλίνα ως ξενοφοβικούς και ρατσιστές !!!

Γιατί ΔΕΝ είναι εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη οι μετανάστες. Εγκλωβισμένος είσαι όταν δεν μπορείς να κινηθείς προς καμία κατεύθυνση. Αυτοί δεν εμποδίζονται από κανέναν, μπορούν να κινηθούν σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, εκτός από εκείνη προς τη Δυτική Ευρώπη. Άρα, αν είναι εγκλωβισμένοι σε κάτι, είναι στον φανατισμό τους.

Και γιατί θέλουν να πάνε στην Ευρώπη; Επειδή λαχτάρησαν τις ελευθερίες και την ανεξιθρησκεία του ευρωπαϊκού πολιτισμού; Όχι βέβαια Ειδομένη. Το μόνο που θέλουν από την Ευρώπη είναι οι κοινωνικές παροχές: τρώμε, πίνουμε τζάμπα, παίρνουμε τα κοινωνικά επιδόματα και σε μερικά χρόνια επιβάλλουμε την σαρία !!! εεε δεν είναι όλοι στην Ευρώπη ΡΑΓΙΑΔΕΣ, υπάρχουν και κράτη με αρχές, αξίες, σεβασμό στους πολίτες τους, νόμους και ΣΥΝΤΑΓΜΑ, δεν είναι παντού “μπάτε σκύλοι αλέστε”

Εμείς σαν λαός είμαστε εγκλωβισμένοι και έρμαια στην ασύστολη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των ΜΜΚ της Συγκινησιακής Πανούκλας, που κάνουν διαγωνισμό γλειψίματος στα πολιτικά τραβέλια.

ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ας σταματήσουν να αποκαλούν τους ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, μετανάστες ή πρόσφυγες, δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο.Πρόσφυγας: ονομάζεται εκείνος που φεύγει από την χώρα του σε καιρό πολέμου και πάει σε μια χώρα με ειρήνη. Αυτή είναι η Τουρκιά, γιατί είναι χώρα σε ειρήνη κι από ‘κει μας τους στέλνει πεσκέσι. 

Μετανάστης: είναι αυτός που ΝΟΜΙΜΑ πάει σε μια άλλη χώρα για να εργαστεί, κλπ. Όλα αυτά λοιπόν τα σκουπίδια είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ γιατί όλοι μπαίνουν στην Ελλάδα παράνομα και χωρίς βίζα, Μάθετε επιτέλους Ελληνικά αγράμματοι ραγιάδες.

ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ

@Ηω Αναγνώστου

Πηγή: http://terrapapers.com/?p=37685

http://berlin-athen.eu

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments