Ο Ζιρινόφσκι ζητά πάλι τη μετονομασία της Κριμαίας σε Ταυρίδα

Ο Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι εμμένοντας στην παλαιότερη πρόταση του να επιστρέψει η χερσόνησος στο ιστορικό της (ελληνικό) όνομα που είναι «Ταυρίδα», σε δημόσια ομιλία επανέφερε πάλι το θέμα.

Η δήλωση έγινε σε στάδιο σε μια μεγάλη εκδήλωση – συναυλία, στην ‘Βασιλιέφσκι Σπουσκ» στη Μόσχα, αφιερωμένη στη δεύτερη επέτειο της επανένωσης της Κριμαίας στη Ρωσία, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

«Η Κριμαία ήταν ανέκαθεν ρωσικό έδαφος. Είναι αναγκαίο να επιστρέψει στο ιστορικό της όνομα- Ταυρίδα. Η επαρχία Ταυρίδα ήταν μια τσαρική επαρχία και διοικούνταν πάντοτε από Ρώσο κυβερνήτη, που ήταν από εκεί από την Κριμαία. Άλλωστε στη Σεβαστούπολη, ο ηρωϊκός μας στόλος της Μαύρης Θάλασσας κατανίκησε το στόλο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας», είπε ο Ζιρινόφσκι.

Ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, τόνισε ότι είναι ανάγκη για ιστορικούς και εθνικούς λόγους να επανέλθει η χερσόνησος της Μαύρης Θάλασσας στην αρχαία ονομασία της- Ταυρίδα, σημειώνει το δημοσίευμα της Κριμαίας.


The Hellenic Information Team

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

"Αυτοί είναι οι 5 υποστηρικτές της 17 Νοέμβρη στον ΣΥΡΙΖΑ"

Η Σία Αναγνωστοπούλου «βόλεψε» και τον σύζυγό της ως… Διευθυντή

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΝΑΤΟ: Ξεσπάει πόλεμος στα Βαλκάνια...και το Σχέδιο Φαιδώρα!...

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ