“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Το πρόβλημα Ιβάν Σαββίδης και οι Ρωσοπόντιοι-"Εθνικό θέμα ασφαλείας"


Προσωπικά δεν γνωρίζουμε όλες τις επιχειρηματικές ενασχολήσεις του κ.Σαββίδη, πέραν του γεγονότος ότι είναι ένας Έλληνας εκ Ρωσίας και φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν (έχει ακουστεί).

Είναι γνωστό πάντως ότι είμαστε κατά όλων των επενδύσεων στο ποδόσφαιρο καθότι η Ελλάδα έχει πολλούς εφοπλιστές που δεν πληρώνουν φόρους και δεν επενδύουν στη παραγωγή, που τόσο έχει ανάγκη η Ελλάδα αλλά σε έργα βιτρίνας. Η περίπτωση Σαββίδη όμως είναι διαφορετική γιατί δεν ήταν γνωστός στον Ελληνικό χώρο και πολύ δύσκολα θα μπορούσε να εμπλακεί με τη αγορά και χρήση ορυχείων ή να επενδύσει σε περιοχές που έλεγχονται απο Δυτικά συμφέροντα.

Η ρατσιστική φράση “Ρωσοπόντιος” που χρησιμοποιήθηκε εναντίον του ήταν μια προειδοποίηση το πιθανότερο προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν παράλληλα με τις αναφορές που διέρρευσαν στον τύπο απο τα ΜΜΕ της διαφθοράς για αφαίρεση ιθαγένειας απο Ρωσοπόντιους για να μη κινηθεί ο κ.Σαββίδης στην αγορά ΜΜΕ.



Πίσω από αυτό υπάρχει επίσης ο φόβος ότι σε περίπτωση υποχρεωτικής εμπλοκής της Ελλάδας κατά της Ρωσίας στη Συρία, κάτω από την μάσκα των Ρωσοποντίων υποκρύπτεται ένας κίνδυνος εσωτερικών ταραχών είτε αυτό αφορά τους Μουσουλμάνους της Οικουμένης που συνεισφέρουν στον εξισλαμισμό της χώρας μας είτε σε μια υποψία ότι οι Ρωσοπόντιοι είναι μισθοφόροι ή εν δυνάμει στρατός της Ρωσίας στην Ελλάδα.

Φαντάζομαι ότι οι υπηρεσίες των ΗΠΑ θα έχουν ενημερώσει την Ελληνική κυβέρνηση με την οποία ο κ. Μαρινάκης ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει άριστες σχέσεις. Η σχέση αυτή δουλεύει και ανάποδα μερικές φορές.

Εκτός αυτού ο κ. Μαρινάκης αν δεν κάνουμε λάθος έχει συγγενική σχέση με τον κ.Βαρδινογιάννη, που αναφέρεται σαν συνιδιοκτήτης του MEGA και του STAR. Σημειώστε, ότι η ιδιοκτησία του MEGA είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό σε ποιούς ανήκει και αν φορολογείται σωστά. H διαφθορά που επιβάλλεται στο τρόπο σκέψης των Ελλήνων είναι κατά κάποιο τρόπο αγνώστου μητρός…

Είχαμε απο καιρό προειδοποιήσει ότι μια στήριξη του Ιβάν Σαββίδη απο τη Ρωσία να κατέβει στην Ελληνική πολιτική ζωή θα ήταν επιχειρηματικά λάθος. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτό έχει γίνει, αν κάποιος Ρώσος πολιτικός το μετέφερε απο ηλιθιότητα στην ενδοτική σε όλα κυβέρνηση των ξένων που κυβερνά τη χώρα μας και δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε και τη Ρωσία αν κάτι τέτοιο υφίσταται. Η Ελλάδα είναι μια Μπανανία, όπου ο καθένας έχει τους παίχτες του.


Η άποψη μας αυτή όμως δεν σημαίνει, ότι δεν είναι δικαίωμά του κάθε Σαββίδη να κατέβει στη πολιτική ευθέως ή με παίχτες του. Το έχουν κάνει καί άλλοι επιχειρηματίες. Δικαίωμα του είναι επίσης να αγοράσει μια άδεια ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας. Αμφιβάλλουμε αν θα την πάρει. 
Στην Ελλάδα δεν κάνουν οι Έλληνες κουμάντο αλλά κάτι ξένοι και η πολυφωνία τους ενοχλεί. 
Εμάς όχι. Αν την πάρει την άδεια απο αυτούς που είναι επάνω, θα σημαίνει ότι θα συνεργαστεί με το σύστημα της διαπλοκής, εννοείται. Αυτό βέβαια θα φέρει αυτόματα και έναν άλλο συνειρμό, ότι δηλαδή ο κ.Πούτιν είναι κάτι άλλο απο αυτό που μας δείχνει. Η στήριξη του κ.Σαββίδη απο ανθρώπους όπως τον Μπεκρή και τον Νέο Εφιάλτη δεν είναι προς τιμή του. Σκεφτείτε να βάλει καναλάρχη έναν απο τα παιδιά του συστήματος. Τότε θα μιλήσουμε για πυροτέχνημα. Σας τα λέμε αυτά γιατί έχουμε κάποιες ικανότητες και τις γνωρίζετε όσοι μας μελετάτε.

Στο κομμάτι που αφορά εμάς δεν στηρίζουμε κανένα πρόσωπο ή σχηματισμό δυνάμεων. Μιλάμε σωστά Ελληνικά και γνωρίζουμε τη σημασία πολλών θεμάτων. Σε αυτά προστέθηκαν πρόσφατα και τα επικοινωνιακά. Το αν δεν μιλάει καλά Ελληνικά ο κ.Σαββίδης δεν είναι πρόβλημα καθότι στην Ελλάδα, πολλοί που μιλούν καλύτερα Ελληνικά απο αυτόν δεν συμπεριφέρονται ως Έλληνες αλλά σαν πράκτορες ξένων συμφερόντων π.χ. ο Παναγιώτης Καμμένος.

Eνδιαφέρων είναι και ο χάρτης απο το Ρωσικό πρακτορείο Sputnik, που ονομάζει την FYROM με το άφθονο φυσικό αέριο στο έδαφος της ως Macedonia. Πιστεύουμε ότι έγινε εκ παραδρομής απο κάποιο ηλίθιο δημοσιογράφο ή απο κάποια δυτική πρακτοράτζα. Αν δεν είναι έτσι, τότε θα υπάρξει πρόβλημα μείζονος Εθνικής ασφάλειας στην Ελλάδα σύντομα. Άνθρωποι σας εμάς έχουν την ικανότητα να αποκωδικοποιούν μηνύματα με εξαιρετική ταχύτητα και πολλές φορές λειτουργούμε ως ανακλαστήρες ή σαν alarm ή σαν κάτι άλλο…

Το θέμα Iβάν Σαββίδη είναι και αυτό ένα βαρελότο που θα απορροφήσει κραδασμούς με αντάλλαγμα ίσως ένα κανάλι εθνικής εμβέλειας ή περισσότερο κάρβουνο στον Ελληνικό λαό.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments