Αμερικανό πολίτη μέλος του ISIS συνέλαβαν οι Κούρδοι στο Ιράκ

Επέστρεφε στην Τουρκία αλλά… έχασε τον δρόμο!

Οι Κούρδοι μαχητές Πεσμεργκά συνέλαβαν σήμερα έναν αμερικανό πολίτη, μέλος του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), δήλωσε τοπικός Κούρδος διοικητής.

Ο Μοχάμαντ Τζαμάλ Αμίν, είναι αμερικανός πολίτης, από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Ο πατέρας του είναι Παλαιστίνιος, ενώ η μητέρα του Ιρακινή που κατάγεται από την Μοσούλη.

Σύμφωνα με τον διοικητή των Πεσμεργκά στην περιοχή Σινγκάλ, που δεν ήθελε να δηλώσει τα στοιχεία του, το μέλος του ISIS μπέρδεψε την περιοχή των Πεσμεργκά με τα τουρκικά σύνορα, στα οποία και κατευθυνόταν.


Ο διοικητής είπε πως ο Αμίν (αμερικανός) μπήκε στην Συρία από την Τουρκία, πριν από δύο μήνες, από όπου και στη συνέχεια ταξίδεψε προς την Μοσούλη.


Κατά την επιστροφή του στην Τουρκία, μπερδεύτηκε και προχώρησε προς την περιοχή των Κούρδων όπου και συνελήφθη. Όταν εντοπίστηκε από τους Πεσμεργκά προσπάθησε να διαφύγει, αλλά μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση από τους Κούρδους.

Ο διοικητής των Πεσμεργκά δήλωσε επίσης πως στην κατοχή του αμερικανού τζιχαντιστή βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, χρήματα και τραπεζικές κάρτες τα οποία είχε εφοδιαστεί από τους τζιχαντιστές.

Πηγή Rudawnet
Μετάφραση – Απόδοση «Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!»

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

"Αυτοί είναι οι 5 υποστηρικτές της 17 Νοέμβρη στον ΣΥΡΙΖΑ"

Η Σία Αναγνωστοπούλου «βόλεψε» και τον σύζυγό της ως… Διευθυντή

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΝΑΤΟ: Ξεσπάει πόλεμος στα Βαλκάνια...και το Σχέδιο Φαιδώρα!...

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ