“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο Παλαιστίνος Μοσάμπ Γιούσεφ γιος του αρχηγού της Χαμάς...αναφέρει για τον ΑΛΛΑΧ-ΓΙΑΧΒΕ!....

Ο Παλαιστίνος Μοσάμπ Γιούσεφ γιος του αρχηγού της Χαμάς, έφυγε στην Αμερική, έγινε Χριστιανός και καλεί σε συνεντευξη του τους μουσουλμάνους να ξυπνήσουν και δηλώνει ότι το Ισλάμ βρίσκεται στο τέλος του.

Η Χαμάς είναι παραστρατιωτική και πολιτική οργάνωση που κυριαρχεί στην λωρίδα της Γάζας και βρίσκεται σε σύγκρουση με την Φατάχ, την άλλη πολιτική οργάνωση των Παλαιστινίων της Δυτ.Όχθης. Γάζα και Δυτική όχθη αποτελούν τις δύο αυτόνομες περιοχές μέσα στην Ισραηλινή επικράτεια που συνθέτουν την Παλαιστινιακή Αρχή η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει μελλοντικά το ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος. 

Η αξία των δηλώσεων του Μοσάμπ Γιουσέφ είναι τεράστια διότι η Χαμάς γεννήθηκε από τα σπλάχνα της οργάνωσης ''Μουσουλμανική Αδελφότητα'' της σαλαφιστικής οργάνωσης που στην Αίγυπτο κυβέρνησε με τον Μορσί και ΄όπου έκαιγε τους εκεί μονοφυσίτες χριστιανούς ζωντανούς μέσα στις εκκλησίες τους.

Η οργάνωση αυτή χρηματοδοτείται από το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία όπως ακριβώς και το Ισλαμικό Κράτος .

Η Χαμάς τα τελυταία χρόνια έχει μετατρέψει την Γάζα σε ισλαμικό χαλιφάτο αφαιρώντας σταδιακά τα κοσμικά στοιχεία από την ζωή των Παλαιστίνιων. Πολλοί κατηγορούν την ηγεσία της Χαμας ως διεφθαρμένη που πλουτίζει από την χρηματοδότηση του Κατάρ ενώ την ίδια στιγμή ωθεί τους Παλαιστίνιους σε συγκρούσεις με το Ισραήλ το οποίο βομβαρδίζει ανηλεώς την Γάζα . 

Η Χαμάς απαγορεύει την εργασία στο Ισραήλ, δολοφονεί τους αντιφρονούντες και έχει επιβάλλει ολοκληρωτικό καθεστώς.


http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/04/10.html
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments