Κυνηγετικό όπλο επιβίωσης από τη Mossberg (Βίντεο)

Η Mossberg εισήγαγε το πρώτο λειόκαννο χράπα-χρούπα με προστατευτική θήκη αποθήκευσης, το 500 JIC ( Just In Case) το 2008.

Με βάση την πλατφόρμα 500 Cruiser 12-gauge, το JIC είναι ένα συμπαγές, αυτόνομο και μεταφερόμενο 500 κυνηγετικό όπλο που έρχεται συσκευασμένο σε ένα βολικό, ανθεκτικό και αδιάβροχο σωλήνα, ιδανικό για το κάμπινγκ, τη μεταφορά σε πλεούμενα αλλά και γενική χρήση.

Το Mossberg 500 JIC Patriot είναι μια καινοτόμος λύση για τους ιδιοκτήτες οι οποίοι χρειάζονται ένα ευέλικτο όπλο με προστασία από τα στοιχεία της φύσης και για όσους θέλουν να ενταχθούν στην υπεράσπιση της 2ης Τροπολογίας και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες της Εθνικής Ένωσης Όπλων.

Το όπλο έρχεται σε διαμέτρημα 12 Gauge με θαλάμη 3 ιντσών και χωρητικότητα αποθήκης 6 φυσίγγια. Διαθέτει κάννη μήκους 18,5 ιντσών με σταθερό τσοκάρισμα (κύλινδρος), συνολικό μήκος 28,75 ίντσες και βάρος 5,5 λίβρες. Η πιστολοειδής λαβή και η πάπια είναι από πλαστικό ενώ η κάννη διαθέτει μαύρο ματ φινίρισμα. Η τιμή του είναι 562 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σία Αναγνωστοπούλου «βόλεψε» και τον σύζυγό της ως… Διευθυντή

Ἡ Κρυφή ἱστορία τοῦ 20ου αἰῶνος

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Α)'

Πως η NSA και τα ΚΑΡΤΕΛ επιβάλλουν τα καθεστώτα στην Ελλάδα! Τους ενημέρωσαν για την Τρομοκρατία στην Ελλάδα!