Σαρκοζί: Αν ήμουν Αμερικανός, θα ψήφιζα τη Χίλαρι και τα δώρα του Μουαμάρ Καντάφι

*Ντοκουμέντο το οποίο αποδεικνύει ότι ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, πήρε το ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Λίβυο δικτάτορα Μουαμάρ Καντάφι, στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, δήλωσε σήμερα ότι υπάρχει Γάλλος δικαστής, όπως γράφει ο Independent.
Παρά τις ιδεολογικές διαφορές τους, ο Νικολά Σαρκοζί δηλώνει ότι, στην περίπτωση που ο ίδιος ήταν Αμερικανός πολίτης, και ψήφιζε τον Νοέμβριο για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, θα επέλεγε τη Χίλαρι Κλίντον, ως διάδοχο του Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο.

“Αν ήμουν Αμερικανός πολίτης, θα ψήφιζα τη Χίλαρι”, φέρεται να δήλωσε ο Νικολά Σαρκοζί, σύμφωνα με το περιοδικό “Le Point”.

Παρόλαυτά, ο Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος σχεδιάζει να διεκδικήσει την επιστροφή του στην Προεδρία της Γαλλίας στις προεδρικές εκλογές του 2017, παρακολουθεί προσεκτικά την καμπάνια του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις, να υπερβεί τις προσωπικές τοξικότητές του, και να πηγαίνει κόντρα σε πολιτικά στερεότυπα.

Ο Νικολά Σαρκοζί υπολείπεται στις δημοσκοπήσεις του Αλέν Ζιπέ, που προβάλλει ως φαβορί για το προεδρικό χρίσμα της Κεντροδεξιάς, στις προεδρικές εκλογές του 2017 στη Γαλλία.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σία Αναγνωστοπούλου «βόλεψε» και τον σύζυγό της ως… Διευθυντή

Ἡ Κρυφή ἱστορία τοῦ 20ου αἰῶνος

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Α)'

Πως η NSA και τα ΚΑΡΤΕΛ επιβάλλουν τα καθεστώτα στην Ελλάδα! Τους ενημέρωσαν για την Τρομοκρατία στην Ελλάδα!