Η ISIS κάνει δοκιμές χημικών όπλων σε φυλακισμένους

Η τρομοκρατική οργάνωση του ‘Ισλαμικού κράτους’ φέρεται να δοκιμάζει εντόπιες χημικές ουσίες, όπως χλώριο και αέριο μουστάρδας σε κρατούμενους που βρίσκονται έγκλειστοι στο κυβερνείο της Νινευή, στο βόρειο Ιράκ.

Η πληροφορία προέρχεται από κατοίκους που διαμένουν κοντά στην υποτιθέμενη φυλακή στην περιοχή Αλ Αντάλους, που είπαν ότι έχουν δει παιδιά που πάσχουν από εξανθήματα και παρουσιάζουν δύσκολη αναπνοή.

Η τρομοκρατική οργάνωση έχει επίσης μεταφέρει χημικά όπλα στα εργαστήριά της που βρίσκονται σε ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένες γειτονιές μέσα στο προπύργιο της Μοσούλης, προκειμένου τα μέλη της να αποφύγουν ενδεχόμενες αεροπορικές επιθέσεις του Συνασπισμού.

Οι ντόπιοι είπαν ότι οι μαχητές της ISIS πρόσφατα έχουν χρησιμοποιήσει σπίτια στη γειτονιά αλ Μοχαντέσεν, που ήταν κάποτε πλούσια χριστιανική συνοικία και τώρα που καταλήφθηκε από τους μαχητές την χρησιμοποιούν για χημικά πειράματα.

Δεκάδες νεκρά κουνέλια και σκύλοι βρέθηκαν σε κοντινούς κάδους απορριμμάτων.

Η οργάνωση ISIS έχει κατάσχει χημικά που βρίσκονταν αποθηκευμένα στη Συρία και το Ιράκ και τώρα όπως πιστεύεται αναπτύσσει τα δικά της χημικά όπλα για να επιτεθεί στους εχθρούς της.

Πιστεύεται, επίσης ευρέως, ότι στα εργαστήρια αυτά βρίσκεται ένας σημαντικός αριθμός επιστημόνων τους οποίους χρησιμοποιούσε η ιρακινή κυβέρνηση υπό την διοίκηση του Σαντάμ Χουσεΐν.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects

Κομμουνιστές: Ο τρόμος του Ταλμούδ στην Ελλάδα!....