“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η Παραγωγή Κοκαΐνης στην Κολομβία, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και ο Bernie Sanders

Η Κολομβία είναι η μεγαλύτερη παραγωγός κοκαΐνης στον κόσμο, με τους κομμουνιστές ναρκοτρομοκράτες της FARC να είναι αυτοί που ελέγχουν το εμπόριο, όπως το Αφγανιστάν είναι ο μεγαλύτερο παραγωγός ηρωίνης στον κόσμου, με τους Ισλαμιστές ναρκοτρομοκράτες Ταλιμπάν να ελέγχουν εκεί το εμπόριο. Βλέπε “Το Εμπόριο των Ναρκωτικών και η Τρομοκρατία στην Λατινική Αμερική και την Ασία”.
http://iakovosal.blogspot.gr/2016/06/blog-post_14.html

Η FARC όπως έλεγα υποστηρίζεται από το Ιράν, την Βενεζουέλα, την Κούβα, την Βολιβία και την Νικαράγουα. Φαντάζομαι εν μέρει η FARC έχει στο παρελθόν υποστηριχθεί και από την Αργεντινή και από την Βραζιλία, οι οποίες δεν την έχουν αναγνωρίσει ως τρομοκρατική οργάνωση. Η FARC στρέφεται κατά της φιλο-Αμερικανικής κυβέρνησης της Κολομβίας, και αναγνωρίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Χιλή, την ΕΕ, και άλλους συμμάχους των ΗΠΑ, και φυσικά από την κυβέρνηση της Κολομβίας.

Μετά την βελτίωση των σχέσεων των ΗΠΑ με το Ιράν, οι ΗΠΑ βελτίωσαν τις σχέσεις τους και με την στενή σύμμαχο του Ιράν στην Λατινική Αμερική, την Κούβα, και ο Μπαράκ Ομπάμα, ο πιο αριστερός και ανεκτικός στον Ισλαμικό εξτρεμισμό πρόεδρος που είχαν ποτέ οι ΗΠΑ, φωτογραφήθηκε στην Κούβα μπροστά στην φωτογραφία του διασημότερου κομμουνιστή όλων των εποχών, του Τσε Γκεβάρα.

Φωτογραφία Ο Ομπάμα στην Κούβα


Και ο Τσάβεζ είχε ζητήσει να βελτιωθούν οι σχέσεις Βενεζουέλας-ΗΠΑ επί Ομπάμα. Μετά την βελτίωση των σχέσεων ΗΠΑ-Ιράν και ΗΠΑ-Κούβας, άνοιξε ο δρόμος για συζητήσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση της Κολομβίας και τους ναρκοτρομοκράτες της FARC, λόγω της επιρροής που το Ιράν, η Βενεζουέλα και η Κούβα έχουν στην FARC.

Αν εκλεγεί στις ΗΠΑ ο κομμουνιστής Εβραίος απατεώνας Bernie Sanders, ο οποίος υποστηρίχθηκε παθιασμένα από τους Άραβες, τους Ιρανούς και τους Κομμουνιστές ηγέτες της Λατινικής Αμερικής, οι ΗΠΑ θα ανοίξουν τελείως την καρδιά και τον κώλο στους Ισλαμιστές και τους Κομμουνιστές όλου του κόσμου.

Αν εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά, γιατί έχει πολύ πιο σκληρές θέσεις για τους Ισλαμιστές και τους Κομμουνιστές, και ζητάει βελτίωση των σχέσεων των ΗΠΑ με την Ρωσία. Γι'αυτό και βλέπετε όλους τους κνίτες των Ελληνικών ΜΜΕ να τρέμουν και μόνο στην ιδέα να εκλεγεί πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ. Έχετε διαβάσει για τις χρηματοδοτήσεις των Ποδέμους από την Βενεζουέλα και το Ιράν. Βάλτε στην εξίσωση και και τους Άραβες, και τους Τούρκους, και τις υπόλοιπες κομμουνιστικές χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Δεν ξέρω αν και η Κίνα στήριξε ενεργά τον Bernie Sanders παρασκηνιακά. Τα πράγματα για την Κίνα δεν είναι τόσο απλά όσο είναι για τους κομμουνιστές της Λατινικής Αμερικής και τους Ισλαμιστές του Μουσουλμανικού κόσμου. Γιατί ναι μεν οι Κινέζοι ξέρουν ότι ο Sanders θα αποδυναμώσει τις ΗΠΑ, έναν μεγάλο αντίπαλο τους, αλλά και τον μεγαλύτερο εμπορικό τους εταίρο.

Αλλά ο Sanders έχει υποσχεθεί στους Κομμουνιστές της Λατινικής Αμερικής και τους Ισλαμιστές του Αραβικού Κόσμου και του Ιράν να απαγορεύσει την παραγωγή πετρελαίου και αερίου από σχιστόλιθο στις ΗΠΑ, ώστε να ανέβουν οι τιμές του πετρελαίου, από τις εξαγωγές του οποίου είναι εξαρτημένοι και οι Κομμουνιστές της Λατινικής Αμερικής, και οι Ισλαμιστές του Ιράν και του Αραβικού κόσμου. Οι Κινέζοι είναι όμως μαζί με τις ΗΠΑ από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς πετρελαίου και αερίου, και επιθυμούν χαμηλές τιμές πετρελαίου και αερίου, άρα δεν βλέπουν τα πράγματα όπως τα βλέπουν οι Ισλαμιστές και οι Κομμουνιστές.

Από την άλλη πλευρά ο Bernie Sanders στηρίζεται πάρα πολύ και από τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις καθαρές αλλά πανάκριβες πηγές ενέργειας, τις λεγόμενες “ανανεώσιμες πηγές ενέργειας”. Η Κίνα εξάγει στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο εξοπλισμό για παραγωγή καθαρής αλλά ακριβής ανανεώσιμης ενέργειας, αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, και επομένως έχει συμφέρον από τον Sanders. Με την έννοια ότι ο Sanders εκπροσωπεί στις ΗΠΑ το lobby των επιχειρηματιών της πράσινης ενέργειας. Η “πράσινη” ενέργεια είναι στις ΗΠΑ και την πολιτεία του Sanders, το Βερμόντ, μία τεράστια μπίζνα, αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Άρα τα δεδομένα στην περίπτωση της Κίνας είναι διαφορετικά από τα δεδομένα των Ισλαμιστών του Ιράν και του Αραβικού κόσμου, αλλά και των Κομμουνιστών της Βενεζουέλας και της Βολιβίας, που βασίζονται στην εξαγωγή πετρελαίου, αλλά και από την Κούβα, η οποία χρηματοδοτείται από το Ιράν και την Βενεζουέλα.

Προφανώς τον κομμουνιστή Εβραίο απατεώνα Bernie Sanders θα στήριξαν και οι Κολομβιανοί και οι Μεξικάνοι, που επίσης εξάγουν πετρέλαιο. Βλέπετε στον παρακάτω χάρτη με μαύρο χρώμα ότι το πετρέλαιο και το αέριο είναι το βασικό εξαγωγικό αγαθό της Βενεζουέλας, της Κολομβίας, της Βολιβίας, του Περού. Αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό και για το Μεξικό.

Χάρτης Εξαγωγών


http://thumbnails.visually.netdna-cdn.com/world-commodities-map_536bebb20436a.png

Χάρτης Λατινικής Αμερικής



http://www.tiwy.com/pais/map_la.gif

Η Κλίντον βρίσκεται κάπου ανάμεσα στον Τραμπ και τον Sanders. Η Κλίντον ήταν υπουργός εξωτερικών του Ομπάμα, έχει υποστηρίξει την συμφωνία με το Ιράν, πιο αυστηρή όμως από τον Ομπάμα με τους Ισλαμιστές, και σίγουρα οι Ισλαμιστικές και οι Κομμουνιστικές χώρες την προτιμούν 1000 φορές περισσότερο από τον Τραμπ, άσχετα αν υποστήριξαν με πάθος τον αριστερό Εβραίο απατεώνα Bernie Sanders εναντίον της Χίλαρι Κλίντον.

Να πω επίσης ότι ο Ομπάμα κατάγεται από Μουσουλμανική οικογένεια της Κένυας, και αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι τον όρο "Ισλαμικός εξτρεμισμός". Ενδεχομένως ο ίδιος να μην είναι καν Μουσουλμάνος ή να μην θεωρεί τον εαυτό του Μουσουλμάνο, ή να νοιώθει ευλάβεια για το Ισλάμ και να την κρύβει επειδή δεν πουλάει στις ΗΠΑ. Το πρόβλημα κάποια πράγματα που κάνει ο Ομπάμα, όπως πχ ότι βγήκε και είπε ότι οι Αμερικανοί έχουν τον ρατσισμό στοDNA τους, την στιγμή που ο Αμερικανικός λαός έδωσε την ευκαιρία στον γιο ενός μαύρου Μουσουλμάνου από την Αφρική να γίνει Πρόεδρος του. Όταν οι Αμερικανοί έκαναν εμπόριο σκλάβων, οι πρόγονοι του Ομπάμα στην Αφρική έτρωγαν τους αιχμαλώτους τους.

Δυστυχώς ο κανόνας είναι ότι ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Αυτό ισχύει για τον Ομπάμα αλλά και για τόσους και τόσους άλλους. Να θυμίσω τον Κομμουνιστή Εβραίο απατεώνα Νόαμ Τσόμσκι, διανοούμενος υποτίθεται, τον οποίο ο Αμερικανικός λαός μάζεψε από την Ευρώπη μαζί με την οικογένεια του, και τον γλίτωσε από το να τον κάψουν και να τον κάνουν σαπούνι οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Και όχι μόνο αυτό, τον έχουν και στα πανεπιστήμια τους να μολύνει τα μυαλά των παιδιών τους, και να πληρώνεται με χρήματα του Αμερικανικού λαού. Και αν ακούσετε ρε παιδιά το μίσος που έχει αυτό το γουρούνι για τις ΗΠΑ θα πάθετε την πλακάρα σας. Δώσε του Κίνα, δώσε του Ιράν, δώσε του Σοβιετική Ένωση, δώσε του Ουγκάντα, αλλά μην του μιλάς για Αμερική. Τόσο βαθύ είναι το μίσος αυτού του γουρουνιού για τον λαό που τον έσωσε. Θέλω να πω ότι δεν είναι μόνο ο Ομπάμα που καταριέται τις ΗΠΑ και λέει ότι οι Αμερικανοί έχουν τον ρατσισμό στο αίμα τους ενώ επέτρεψαν να γίνει πρόεδρος του Αμερικανικού λαού. Είναι γενικότερη η προπαγάνδα που γίνεται στο εσωτερικό των ΗΠΑ με κομμουνιστικά και Ισλαμικά πετροδόλαρα προκειμένου να υπονομευθεί η χώρα.

Άρθρα

"Colombia overtakes Peru to be the world's largest producer of cocaine", Νοέμβριος 2015
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/southamerica/colombia/11989635/Colombia-overtakes-Peru-to-be-the-worlds-largest-producer-of-cocaine.html

“Venezuela open to improving relations with US”, Φεβρουάριος 2013
1η, 2η, 3η Παράγραφος
Venezuela's foreign minister, Elias Jaua, said Sunday that President Hugo Chávezhas asked his diplomats to seek improved relations with the United States.
Chávez has had a rocky relationship with Washington for years, though the United States remains the top buyer of oil from Venezuela.
"We want to have a good relationship with the United States, but we are not desperate," said Jaua, speaking in an interview broadcast on the local Televen TV channel
https://www.theguardian.com/world/2013/feb/17/venezuela-improved-us-relations

“Colombia-Farc peace talks delayed over differences”, Μάρτιος 2016
http://www.bbc.com/news/world-latin-america-35888464


“Making a Point, Obama Invokes a Painful Slur”, Ιούνιος 2015
http://www.nytimes.com/2015/06/23/us/obama-racism-marc-maron-podcast.html?

“Οbama: racism is in America's DNA”, Iούνιος 2015
http://www.frontpagemag.com/point/258910/obama-racism-americas-dna-daniel-greenfield

“Understanding China's renewable energy technology exports”, Ιανουάριος 2013
China became a major player in renewable energy (RE) technology during the 2000s. Chinese solar PV cell and module makers quickly dominated global sales in that industry, while the country's wind turbine producers became poised for significant exports after capturing their rapidly growing home market. In countries like the US, Chinese RE technology strength has been met with claims of excessive governmental support of exports. This study examines to what extent Chinese firms' solar PV and wind technology successes have been enabled by policy supports, and whether those policies appear to have been driven by broader goals versus RE export promotion per se. The evidence suggests that governmental policy toward both wind and solar originated in a push for export-competitive Chinese companies. But the specifics differed substantially due to the particular requirements of building technological capabilities in each: export readiness necessitated substantial support for domestic installation of wind but not solar PV power. The findings also suggest that as the decade of the 2000s progressed, environmental goals played an increasing role alongside export promotion in motivating and shaping Chinese RE technology policies.

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0301421512008361

Πηγή
http://iakovosal.blogspot.gr/2016/06/blog-post_15.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments