Τουρκία: Η Γερμανία θα κατασκευάσει δική της αεροπορική βάση στο Ιντσιρλίκ

Πώς η Deutsche Bank χρηματοδότησε την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου !.....
Το δημοσίευμα σημειώνει ότι η γερμανική βάση θα χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση του ισλαμικού ‘κράτους’

Τουρκικό δημοσίευμα που επικαλείται το Spiegel on line, αναφέρει ότι η Γερμανία βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία για να κατασκευάσει δική της αεροπορική βάση στο Ιντσιρλίκ για τα αεροσκάη Tornado- το ζήτημα προφανώς συζητήθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Τουρκία.

Δημοσίευμα του Spiegel

Ο γερμανικός στρατός προτίθεται να δαπανήσει 65 εκατομμύρια ευρώ για βάση των γερμανικών -μαχητικών και μεταφοράς καυσίμων- αεροσκαφών.

Η βάση, θα χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση του ‘ισλαμικού κράτους’ και θα είναι πλήρως εξοπλισμένη με εγκαταστάσεις των Γερμανών στρατιωτικών και η συμφωνία που προωθείται θα είναι μακροχρόνια, όπως σημειώνεται.

Σήμερα στη βάση του Ιντσιρλίκ φιλοξενούνται 200 Γερμανοί στρατιωτικοί, ενώ προβλέπεται μέχρι το 2017 να φθάσουν τους 400.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι 15 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν σε εγκαταστάσεις ενδιαίτησης των Γερμανών και 34 εκατομμύρια για τον εξοπλισμό του κέντρου διοίκησης και στέγασης των αεροσκαφών.

Η βάση αναμένεται να περατωθεί το καλοκαίρι του 2017.
--

The Hellenic Information Team

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διάλογος Του Τζο Σίσκο με τον υποστράτηγο του ΝΑΤΟ, Χουήζερ για την Κύπρο

Κάποιοι από τα Καρτέλ της Λέσχης, αδειάζουν τον Ερντογάν!...

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Β)'

Η θέση αυτή εκτιμάται ιδιαίτερα από τον καγκελλάριο τη στιγμή αυτή, επειδή εξυπηρετεί και τα συμφέροντα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην εξωτερική της πολιτική προς την ΤΟΥΡΚΙΑ και προς τα Βαλκάνια γενικώτερα.

called Magrav Technology

Ἡ Κρυφή ἱστορία τοῦ 20ου αἰῶνος