Το νέο κύμα εκ Τουρκίας..Λαθρομεταναστών του Ισλάμ!....Άμεσος κίνδυνος της Εθνικής Ασφάλειας

του Ιωάννη Μιχαλέτου

Στις 30 Απριλίου 2016, σε άρθρο με το τίτλο "Η επέκταση της Κίνας στην Κεντρική-Ν.Α. Ευρώπη και το Ισλαμιστικό κίνημα", (http://www.rimse.gr/2016/04/blog-post_30.html)ο παρών ιστοχώρος είχε αναφερθεί & προβλέψει, ένα επερχόμενο κύμα μεταναστών εκ Τουρκίας στις αρχές του Θέρους.

Η επέκταση της Κίνας στην Κεντρική-Ν.Α. Ευρώπη και το Ισλαμιστικό κίνημα, το σχεδιασμένο ΧΑΟΣ που έρχεται!
Συγκεκριμένα εγράφη "Σε ότι αφορά την Ελλάδα, πρέπει ταχύτατα να εκκενώσει τον καταυλισμό της Ειδομένης και να σταματήσει να έχει μνημονιακή λογική σε θέματα περιφερειακής ασφάλειας. 

Εκ των ων ουκ άνευ πρέπει να είναι η ενδελεχής προετοιμασία του κράτους για πιθανό (άνω του 70%) νέου μαζικού εισερχόμενου κύματος προσφύγων/μεταναστών, μετά τις 12 Ιουνίου 2016.
Διαφορετικά από γεωπολιτικός παίχτης κινδυνεύει να γίνει γεωπολιτικό έπαθλο".

Η ημερομηνία που είχε προβλεφθεί ήταν "12 Ιουνίου". Ως εκ τούτου σήμερα ακριβώς την ίδια ημέρα τα Ελληνικά ειδησεογραφικά μέσα (ενδεικτικά http://www.capital.gr/epikairotita/3133015/-anisuxitiki-kinitikotita-prosfugon-sti-mutilini), αναφέρουν την αυξημένη έλευση μεταναστών παρανόμως εκ Τουρκίας, ενώ πληροφορίες από τη Σάμο αναφέρουν αφίξεις εκατοντάδων ατόμων, μαζί με εκτιμήσεις του Λ.Σ. για πολλές ροές τα επόμενα 24ωρα.

Τις επόμενες εβδομάδες η Τουρκία θα "στείλει" ένα εκτιμώμενο αριθμό περί των 5.000 Ισλαμιστών  στο Ανατολικό Αιγαίο και θα περιμένει μέχρι τις 10 Ιουλίου για να διαπιστώσει εάν τα αιτήματα-εκβιασμοί της προς την Ε.Ε. θα ικανοποιηθούν.

Εάν όχι-που είναι το πιθανότερο σενάριο- τότε από τις 10/7 και εντεύθεν αναμένεται μαζικό κύμα των 3,000 ημερησίως που θα συντελέσει σε μέγιστη ζημία σε τουριστικό επίπεδο στο Αιγαίο καθώς και μείζονα πολιτική-οικονομική-κοινωνική κρίση στη χώρα.

Δυστυχώς, πρέπει για μια ακόμη φορά να επισημάνουμε ότι η Ελλάδα έχει στα Ανατολικά της έναν ηγέτη-δικτάτορα δίχως ηθικούς φραγμούς και με απόλυτη αμετροέπεια, ψυχιατρικής φύσεως, σε συνδυασμό με τα γεωπολιτικά αδιέξοδα της Άγκυρας. Άμεση πρέπει να είναι η κινητοποίηση διπλωματίας, Ε.Δ., κοινότητας πληροφοριών και Αρχών ασφαλείας για να αποτραπούν τα χειρότερα.

Σημειώνουμε στο άρθρο στις 30/4 για την εκκένωση της Ειδομένης-αυτό έχει ευτυχώς ήδη επιτευχθεί- ενώ πλέον σκοπός των Αθηνών είναι τάχιστα να οργανώσει μια "Βαλκανική συνεννόηση" εμπρός στο επερχόμενο Τουρκικό εκβιασμό, κάτι που δειλά ήδη γίνεται από το ΥΠΕΞ το οποίο όμως δεν στηρίζεται επαρκώς από το σύνολο της εκτελεστικής εξουσίας.

Δίχως να είμαστε μάντεις κακών, το θέρος του 2016 θα είναι ταραχώδες και θα πρέπει να υφίσταται άρτια προετοιμασία σε ότι αφορά την μαζική έλευση νέου κύματος μετανάστευσης. Το θέμα είναι εθνικής σημασίας καθότι σε αντίθεση με το 2015, ο λεγόμενος "Βαλκανικός διάδρομος" είναι και θα παραμείνει κλειστός.

Συνεπώς υπάρχει άμεσος κίνδυνος της εθνικής ασφάλειας.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΑΤΟ: Ξεσπάει πόλεμος στα Βαλκάνια...και το Σχέδιο Φαιδώρα!...

"Αυτοί είναι οι 5 υποστηρικτές της 17 Νοέμβρη στον ΣΥΡΙΖΑ"

Η Σία Αναγνωστοπούλου «βόλεψε» και τον σύζυγό της ως… Διευθυντή

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

Ἡ Κρυφή ἱστορία τοῦ 20ου αἰῶνος