“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Καληνύχτα Ευρώπη

Βρετανικό χαστούκι στην πελατειακό κράτος της Γερμανικής Ευρώπης

Αυτό ήταν ένα βρετανικό χαστούκι στην πελατειακό κράτος της Γερμανικής Ευρώπης. H Ευρώπη των γραφειοκρατών και του κρατισμού, η Ευρώπη των αποτυχημένων πελατειακών κυβερνήσεων και των ολιγίστων ηγετών δοκίμασε τις αντοχές της στην Βρετανία.

Από σήμερα είμαστε όλοι Βρετανοί ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Κι αυτό γιατί οι Άγγλοι πολίτες έδωσαν ένα γερό χαστούκι στην νοσηρή γραφειοκρατία των Βρυξελλών η οποία είχε μολυνθεί από τον ελληνικό ιό.

Ήδη η Ευρώπη βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένη μετά την επιχείρηση “διάσωσης” της Ελλάδος η οποία μετά από 7 χρόνια φοροκλοπής κατέληξε να είναι απλά μια προσπάθεια διάσωσης του πελατειακού κράτους με κάθε τίμημα για την ιδιωτική οικονομία.

Οι Βρετανοί πολίτες έσπευσαν στις κάλπες αρκούντως τρομοκρατημένοι ιδιαίτερα μετά την εκτέλεση της βουλευτού των Εργατικών, ένα έγκλημα που φέρνει την σφραγίδα μυστικών υπηρεσιών και όχι μόνο.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments