“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

O αξονικός τομογράφος της Εταιρίας, Όλγας Γεροβασίλη στην Άρτα!...

Σταμάτης Μαλέλης όπως και ο Θοδωρής Μιχόπουλος υπήρξαν για πολλά χρόνια οι αγαπημένοι ήρωες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού”.

Και για τους δύο έχουμε γράψει τα εντερά μας, κυρίως κάνοντας πλάκα μια και αμφότεροι είναι πληθωρικοί και μέσα σ΄όλα.

(Γι΄αυτό και ο Μαλέλης δεν χάνει την ευκαιρία να παίρνει ρεβάνς ενίοτε.)

Τέλος πάντων σήμερα ήταν η πρώτη φορά που ακούγαμε ραδιοφωνική εκπομπή του Μαλέλη στον ΣΚΑΙ και είναι αλήθεια ότι μάς εξέπληξε ευχάριστα το σχόλιό του για τους αξονικούς τομογράφους των βουλευτών και ιδιαίτερα της Ολγας Γεροβασίλη στην Αρτα.

Τι συμβαίνει στην Αρτα λοιπόν;

Ο αξονικός τομογράφος του δημοσίου νοσοκομείου είναι διαρκώς χαλασμένος με αποτέλεσμα οι ταλαίπωροι ασθενείς να αναγκάζονται να πηγαίνουν σε ιδιωτικό ακτινολογικό του οποίου ο αξονικός τομογράφος ανήκει στην κυβερνητική εκπρόσωπο Ολγα Γεροβασίλη. Σε εταιρία της!

Η ίδια η Γεροβασίλη τώρα υποστήριξε ότι έχει δώσει τις μετοχές της και ο Μαλέλης περιμένει να το δει αυτό στο Πόθεν Εσχες της, όπως είναι φυσικό.

Εκτός από την Γεροβασίλη το ίδιο συμβαίνει και σε άλλους νομούς με βουλευτές οι οποίοι έχουν στο όνομά τους ή συμμετέχουν σε ιδιωτικές εταιρίες-ακτινολογικά με αξονικούς τομογράφους και εντελώς τυχαία οι αντίστοιχοι των δημοσίων νοσοκομείων στους νομούς τους είναι χαλασμένοι.

Μιλάμε δηλαδή για την χυδαία αντιμετώπιση του ανθρώπινη πόνου κάτι που ξεπερνάει την φαντασία μας όχι όμως την πραγματικότητα. Εάν όμως η Γεροβασίλη και οι συνάδελφοί της βουλευτές φρόντισαν να πουλήσουν τις συμμετοχές τους αυτό είναι κάτι που τους τιμά. Στη αντίθετη περίπτωση δεν υπάρχουν σχόλια.

Αυτή ήταν και η φιλοσοφία του σχολίου του Σταμάτη Μαλέλη ο οποίος υποσχέθηκε ότι οι ρεπόρτερς του ΣΚΑΙ θα κάνουν έρευνα σε βάθος για το θέμα.

Σίγουρα στον ΣΚΑΙ γνωρίζουν και τον βουλευτή που εκλέγεται επειδή “καταφέρνει”, πολλές τετρατετίες τώρα, να εξασφαλίζει κρέβατια στις εντατικές των νοσοκομείων της Αθήνας για τους ψηφοφόρους του.

Στον δε νομό του δεν επέτρεπε για χρόνια να χτισθεί νοσοκομείο γι΄αυτό το λόγο…Η συνέχεια της υπόθεσης πολιτικοί-ιδιοκτήτες αξονικών τομογράφων θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον…Οσο για την Υγεία στην Ελλάδα για κάποιους είναι μια βρώμικη μπίζνα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ όπως έδειξε άλλωστε και η υπόθεση του KEEΛΠΝΟ…

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments