Πόσο Απόρρητες Πληροφορίες Ανταλλάσσει Με Την Stratfor ο Διοικητής Της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης;

προς τρίτους, στην παροχή πληροφοριών...

ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ ο Γιάννης Ρουμπάτης, διοικητής της Εθνική Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) της χώρας μας, και ταυτόχρονα δημοσιογράφος ιδιοκτήτης-διαχειριστής του ελληνικού ειδησεογραφικού πορτάλ EurActiv (www.euractiv.gr)

Η δέσμευση αυτή απορρέει από την συμβατική υποχρέωση να ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ Πληροφορίες, Εκθέσεις και Γνωμοδοτήσεις με την Αμερικανική εταιρεία STRATFOR με έδρα την πόλη Austin στο Texas των ΗΠΑ. 

Η STRATFOR είναι μία εταιρεία «Στρατηγικών Προβλέψεων» που παρέχει εμπιστευτικές υπηρεσίες σε μεγάλες εταιρείες όπως Lockheed Martin, Northrop Grumman, Raytheon, κυβερνητικές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων το Αμερικανικό Υπουργείο US Department of Homeland Security, the US Marines, το US Defence Intelligence Agency κα. 

ΑΥΤΟ ΤΟ Ν Ε Ο ΣΤΟΙΧΕΙΟ αποδεικνύεται από την υπογεγραμμένη ΣΥΜΒΑΣΗ μεταξύ STRATFOR και EurActiv σε επιστολόχαρτο της πρώτης, στην οποία αναφέρονται τα ΕΞΗΣ:


Ακολουθεί η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ της ΣΥΜΒΑΣΗΣ και επίσημο αντίγραφο της


Συμφωνία Συνεργασίας μεταξύ του STRATFOR και EurActiv
Η STRATFOR και EurActiv θα ήθελαν να σχηματίσουν μια συνεργασία στην οποία θα μοιραστούν πληροφορίες, εκθέσεις και γνωμοδοτήσεις.


Μέσα σε αυτή τη σχέση η STRATFOR θα λαμβάνει τακτικά πληροφορίες ή αναφορές από την EurActiv, καθώς και εξελίξεις σε κρίσιμα στοιχεία ορισμένων γεγονότων που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για το STRATFOR. 


Οι πληροφορίες από την EurActiv θα προέρχονται κυρίως από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και πληροφορίες που η οργάνωση θα λαμβάνει από τη γύρω περιοχή και σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Η STRATFOR σε αντάλλαγμα θα μοιράζεται πληροφορίες σε τακτική βάση με την EurActiv σε περιοχές ενδιαφέροντος της. ΟΙ αναλυτές της STRATFOR θα είναι διαθέσιμοι για συνεντεύξεις, άλλοτε αυτές θα είναι και αποκλειστικές συνεντεύξεις με την EurActiv. 


Η STRATFOR θα παρέχει επίσης δωρεάν λογαριασμούς και την πρόσβαση www.stratfor.com για τους δημοσιογράφους που θα οριστούν, στους οποίος θα τους επιτρέψει την πρόσβαση να παραθέτουν στοιχεία και να κάνουν αναφορά σε αναλύσεις της Stratfor.


Δύο δωρεάν εβδομαδιαίες αναλύσεις μας (Friedman για Γεωπολιτική και Burton / Stewart σχετικά με την ασφάλεια) θα μπορούν να αναδημοσιεύονται καθώς και "αναρτημένα" βίντεο μπορούν να αναδημοσιευθούν από την EurActiv, ανά πάσα στιγμή. Οποιοδήποτε άλλο άρθρο ή βίντεο με επί πληρωμή περιεχόμενο μας που θέλετε να επανεκτυπώσετε ή να δημοσιεύσετε εν μέρει η στο σύνολό του, θα έπρεπε να ζητηθεί αρμοδίως και κατά περίπτωση η άδεια. 


Τόσο η STRATFOR και EurActiv θα υποστηρίξουν ο ένας τον άλλο με βασικές πληροφορίες και την έρευνα, κατόπιν αιτήσεως του άλλου. Η συνεργασία και η συνεργασία μεταξύ STRATFOR και EurActiv θα εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου ως προτεραιότητες της κάθε ομάδας και θα εστιάζετε σε κάθε στροφή και αλλαγή.


Τα σημεία επαφής μεταξύ STRATFOR και EurActiv θα είναι κατά κύριο λόγο Marko Papic STRATFOR και EurActiv είναι Διευθυντής Σύνταξης, Daniela Vincenti Mitchener.


Υπογραφή: ____________________________ 


Ημερομηνία: ΦΕΒΡ 15 2011

George Friedman, Διευθύνων Σύμβουλος STRATFOR

Υπογραφή: _____________________________ 


Ημερομηνία: 5, ΝΟΕ. 2010
Christophe Leclercq , EurActiv
(ΣΗΜ.: Τέθηκαν οι ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ τους, μόνο που τέθηκαν με χρονική διαφορά περισσότερων από 3 μηνών, για την EurActiv υπογράφει ο ιδρυτής του ομίλου της αντί της δ/ντριας σύνταξης όπως γράφει το παρόν, και μου φέρνει κάτι σαν από Σύμβαση προσχώρησης και αυτή… )

Και επειδή τίποτα τυχαίο στις ημέρες μας … Γιαννάκη,
από το πλήθος στοιχείων «διακρίνω» ακόμα μία «ιδιαίτερη σχέση» αυτής της TUSIADΤης ΕΝΩΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ της Τουρκίας και σπόνσορες σου, με τους δεσμευμένους να παρέχεις πληροφορίες STRATFOR

έτσι ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ «πατριώτη» δημοσιογράφε ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ της ΕΥΠ που δεν ήθελες άλλο κατασκοπευτικό ΕΡΓΟ από Τουρκία, αντιθέτως ήθελες μόνο από ΕΥΡΩΠΗ…!


ΤΕΛΙΚΑ Οι πράκτορες της ΕΥΠ δουλεύουν για τον δημοσιογραφικό -επι πληρωμής έργο- κόσμο της κάθε EurActiv του κ


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

"Αυτοί είναι οι 5 υποστηρικτές της 17 Νοέμβρη στον ΣΥΡΙΖΑ"

Η Σία Αναγνωστοπούλου «βόλεψε» και τον σύζυγό της ως… Διευθυντή

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΝΑΤΟ: Ξεσπάει πόλεμος στα Βαλκάνια...και το Σχέδιο Φαιδώρα!...

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ