“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Οι θεόσταλτοι θάνατοι που προστατεύουν την Χίλαρι Κλίντον: 5 νεκροί σε 4 εβδομάδες!

Όταν συμμετέχεις στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές και κουβαλάς πολλαπλά τηγάνια, ευτυχώς που υπάρχει ένας καλός άγγελος που εργάζεται για να εξαλείψει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα ενοχλητικά εμπόδια.

Πέντε άτομα, των οποίων η ένορκη κατάθεση και οι αποκαλύψεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν πιθανό να έθεταν τέρμα στην υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον,

δυο των οποίων θα την έστειλαν σε σήψη πίσω από τα κάγκελα, πέθαναν μυστηριωδώς σε συνθήκες πολύ ύποπτες. Μια αυτοκτονία, όμως. Για τα άλλα, αναρωτιέται η δικαιοσύνη.

Η τύχη τα έφερε καλά για αυτήν την υποψήφιο. Φτάνει πλέον να εκλεγεί και θα μας δηλητηριάσει τη ζωή με πυρηνικά μανιτάρια από δω και από κει, μέχρι κοντά στα σπίτια μας. Η Κόκκινη Σκουφίτσα έσπερνε πετραδάκια, εκείνη, η Χίλαρι Κλίντον, σπέρνει θανάτους πίσω της για να έρθει στην εξουσία. Η καθεμία με το στυλ της.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που μόλις πεθάναν γι 'αυτή την θαυμάσια υπόθεση τις τελευταίες 4 εβδομάδες:

· Shawn Lucas, ένας υποστηρικτής του Sanders ο οποίος βοήθησε να αποκαλυφθεί η διακίνηση του 50% των ψήφων που είχαν πάει από τον Sanders στοDNC, πέθανε στις 2 Αυγούστου 2016. Η απάτη έχει αποδειχθεί, γεγονός το οποίο εξοργίζει εκατομμύρια Δημοκρατικούς ψηφοφόρους που ψήφισαν για τον Sandersστο DNC και έχουν υποσχεθεί να μην ψηφίσουν για την Κλίντον κατά την ημέρα της ψηφοφορίας. Είναι η Νο 1 απειλή από την οποία θα μπορούσε να χάσει η μέγαιρας.


· Victor Thorn , ένας συγγραφέας που έγραψε μην ωραία πράγματα για εκείνη, αυτοκτόνησε τον Αύγουστο του 2016. Τιμωρημένος για την πεζογραφία του.

· Seth Conrad Rich, ένα μέλος που εργαζόταν στο Δημοκρατικό Κόμμα, ηλικίας 27 ετών, πέθανε στο δρόμο που τον οδηγούσε στα γραφεία του FBI, όπου θα έκανε αποκαλύψεις. Η έρευνα κατέληξε σε συμπέρασμα για δολοφονία, στις 8 Ιουλίου 2016. Γιατί αναμίχτηκε αυτός ο χριστιανός;

· John Ashe, ένα επίσημο μέλος των Ηνωμένων Εθνών ο οποίος είχε ραντεβού με το FBI για να καταθέσει εναντίον της Χίλαρι Κλίντον και του Δημοκρατικού Κόμματος. Εκείνος δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε έκρηξη του λαιμού σηκώνοντας αλτήρες. Το ίδιο σχεδόν συνέβη στον James Bond σε μία από τις ταινίες του. ΟJohn Ashe πέθανε στις 22 Ιουνίου, 2016. Επικίνδυνη η άθληση! Για αυτό συνιστάται να κάνετε όσο το δυνατόν λιγότερο.

· Mike Flynn, (Big Government Editor for Breitbart News). Το τελευταίο άρθρο του Mike Flynn κυκλοφόρησε την ίδια ημέρα του θανάτου του, και τιτλοφορούσε: «Τα λεφτά των Κλίντον: οι Bill και Hillary δημιουργήσαν το δικό τους κινεζικό Ίδρυμα για τους εαυτούς τους το 2014». Θα καταλάβετε ότι άξιζε τη μοίρα του, ο κακός. Να κατηγορήσετε τους Κλίντον για υπεξαίρεση, μη το σκέπτεστε! Πέθανε στις 23 Ιουνίου 2016.

Μετάφραση από Κριστιάν Άκκυριά για τον Ινφογνώμονα Πολιτικά, Αθήνα, 10.8.2016

Algarath
πηγή: http://algarath.com/2016/08/07/morts-providentielles-protegent-hillary-clinton-5-morts-4-semaines/

http://reseauinternational.net/les-morts-providentielles-qui-protegent-hillary-clinton-5-morts-en-4-semaines/

IS SOMETHING WRONG WITH HILLARY: BIZARRE BEHAVIOR, SEIZURE ALLEGATIONS RAISE DOUBTS ABOUT HER HEALTH

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments