“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πώς η Χίλαρι και οι Δημοκρατικοί κλέβουν τις εκλογές!

Η εκλογική απάτη στις ΗΠΑ και το «χακάρισμα» της Δημοκρατίας: Πώς η Χίλαρι και οι Δημοκρατικοί κλέβουν τις εκλογές!



– Tears for Fears in “Shout

ΕΚΤΑΚΤΟ! Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται εδώ στο Λος Άντζελες η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΩΝΙΩΝ, Η….ΧΊΤΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ! ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΑΡΙ! Και εκμαιεύει την υποστήριξη πολλών ηθοποιών στο…ΧΟΛΙ-WEIRD, όπως το λέμε εδώ!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες |JohnKountouris.com


Εδώ είναι η τελευταία ενημέρωση για το τι πραγματικά συμβαίνει με τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ! …
Υπάρχει μια ιστοσελίδα που ονομάζεται blackboxvoting.org που αποτελεί την καλύτερη πηγή για την εκμάθηση της απάτης των εκλογών στη Αμερική, γι ‘αυτό παρακαλώ να κάντε χρήση αυτής!


Διαβάστε το πρώτο μου άρθρο με τίτλο «ΒΟΜΒΑ! ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ και…ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! – ΜΕΡΟΣ 1ο» (πατήστε εδώ) για το ίδιο θέμα.


Ο Ομπάμα προσπαθεί να χειραγωγήσει τις εκλογές με το να αποκτήσει τον έλεγχο των εκλογών μέσω της εντελώς κακόβουλης και παράνομης ιδιωτικής εταιρείας που ονομάζεται “Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας” (The Department of Homeland Security) Με το να δόσει τον έλεγχο των εκλογών στο εν λόγω υπουργείο, ο Ομπάμα θα διασφαλίσει ότι κανείς δεν θα είναι σε θέση να ελέγχει τι θα έκαναν με την εκλογική διαδικασία, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, τα στελέχει του υπουργείου! Μιλάμε εδώ για απολύτως…ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

Η αμερικανική εταιρεία Voters News Service είναι μια ιδιωτική εταιρεία που καταμετρεί τις ψήφους των εκλογών. 


Είναι ιδιοκτησίας των εφημερίδων Washington Post και New York Times καθώς και των μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών (BC News, The Associated Press, CBS News, CNN, Fox News, and NBC News) Κάτι αντίστοιχο υπάρχει και στην Ελλάδα με αυτήν την εταιρεία που, απ’ ό,τι φαίνεται, ασκεί σχεδόν ΑΠΟΛΥΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΔΙΕΞΑΓΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Μιλάω για την περιβόητη εταιρεία…SINGULAR LOGIC! Μήπως την έχουμε ξανακουσει??? Εεεε??? Λέμε τωρα…

Αν νομίζετε ότι όλ’ αυτά είναι «παραμύθια», τότε διαβάστε το άρθρο«ΠΕΡΑΣΕ Η SINGULAR LOGIC Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΧΕΡΙΑ;;;» του κ Ιωάν. Παπαζήση και νομίζω μετά θα αρχίσετε να σκέφτεσθε αλλιώτικα…όχι «ΑΛΛΟΚΟΤΑ»!…ΑΛΛΙ-Ω-ΤΙ-ΚΑ!… 



Ένας νόμος ταυτότητας των ψηφοφόρων (Voter ID) έχει συζητηθεί τελευταίως προκειμένου να περιορίζεται η απάτη στις κάλπες, αλλά αντιτίθενται σε αυτό η εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον και το σύνολο των Δημοκρατικών! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!


Έχει ήδη εντοπισθεί κάποια απάτη ψηφοφόρων στις πρώτες 12 πολιτείας που διεξάγουν πρόωρες εκλογές!


(Αν είσαι όμως έξυπνο παιδάκι -σαν και μένα!- θα ξέρεις ότι…ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ είναι πίσω απο τα…ΠΑΝΤΑ και τους….ΠΑΝΤΕΣ! .. )


Έχει πιαστεί στα πράσα να υποστηρίζουν την Χίλαρι τα μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ, περιττό να λεχθεί.
Κάθε δημοσκόπηση που δεν είναι συνδεδεμένη με τα ΜΜΕ δείχνει ότι η κα Χίλαρι Κλίντον υφίσται μια συνολική….”ΣΦΑΓΗ” και ο εξασφαλίζει μια θριαμβευτική νίκη ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ! 


Στο ντοκιμαντέρ “Hacking Democracy” είναι η καλύτερη ταινία εκεί έξω που αποδεικνύει ότι η απάτη των ψηφοφόρων είναι πραγματική και ότι…«ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ»! 


Ας δούμε πρώτα ένα κλιπ, όπου αποδεικνύουν ότι η απάτη στις κάλπες είναι πάρα πολύ δυνατή με τις μηχανές των ψηφοφόρων που έχουμε σήμερα στις ΗΠΑ.

Το πλήρες ντοκιμαντέρ είναι αυτό που βρίσκετε παρακάτω…

http://greeknewsondemand.com


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments