Η CIA προσφέρει 1.000 δολάρια μηνιαία σε αντάρτες για την ανατροπή του Άσαντ

Ο γραμματέας Τύπου της ρωσικής προεδρίας, Αλεξέι Γκρομόφ, σε συνέντευξη Τύπου στη ρωσική πρωτεύουσα αποκάλυψε ότι η πλειοψηφία των αξιωματικών του συριακού στρατού που έχουν λιποτακτήσει και καταφύγει στην γειτονική Ιορδανία, εκπαιδεύονται από πράκτορες της CIA για να διεισδύσουν ξανά στη Συρία από τη νότια επαρχία Σουβέιντα με...
στόχο να φθάσουν στα περίχωρα της Δαμασκού, ανοίγοντας το δρόμο για την κατάληψη της πρωτεύουσας, του «χρυσού μήλου», όπως σημειώνεται.

Η Ουάσιγκτον και το Λονδίνο, πρόσθεσε ο Γκρομόφ, τους βοηθούν όπως μπορούν για να πολεμούν από κοινού με τους τρομοκράτες του ISIS. Επιπλέον, έχουν εκπονήσει ένα σχέδιο Β για την ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης της Συρίας, για το σκοπό αυτόν χορηγούν στον καθένα από $ 1000 μηνιαία.
Συρία- Χαλέπι: Οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν χημικά όπλα


Η ομάδα αυτή, έχει την υποστήριξη από τον Αμπού Μαρζούκ, τον περιβόητο ηγέτη της αντιπολίτευσης (της Συρίας) που έχει την έδρα του στην Τουρκία.

Σύμφωνα με ρωσικές πηγές πληροφοριών, η CIA προσπαθεί να δελεάσει τη νεολαία της Συρίας – μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπως είναι το Facebook και το Twitter- να ενταχθούν στη ομάδα αυτή που εποπτεύεται από τις μυστικές υπηρεσίες των Αμερικανών με την υπόσχεση του άμεσου μηνιαίου μισθού των $ 1000.

Κατά ειρωνικό τρόπο, η CIA προσπάθησε να εκπληρώσει το σχέδιο αυτό από τον Φεβρουάριο του 2015 με τους λεγόμενους ‘μετριοπαθείς Ισλαμιστές’, αλλά κατέληξε σε φιάσκο, αφού τα μέλη που εκπαιδεύθηκαν τότε στην Τουρκία, αιχμαλωτίσθηκαν από το ISIS ή εντάχθηκαν σε αυτό.

«Η αμερικανική κυβέρνηση παρακολουθεί με αγωνία τις πρόσφατες νίκες του συριακού στρατού κατά των τρομοκρατών της αλ Κάιντα στην πόλη του Χαλεπίου και προσπαθεί με τους αντάρτες αυτούς να αποσπάσει την προσοχή του συριακού στρατού στο νότο, ανοίγοντας ένα νέο μέτωπο», είπε ο Γκρομόφ, πρώτος αναπληρωτής επικεφαλής του προσωπικού της ρωσικής προεδρικής διοίκησης, γράφει η πηγή.

The Hellenic Information Team

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διάλογος Του Τζο Σίσκο με τον υποστράτηγο του ΝΑΤΟ, Χουήζερ για την Κύπρο

Κάποιοι από τα Καρτέλ της Λέσχης, αδειάζουν τον Ερντογάν!...

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Β)'

Η θέση αυτή εκτιμάται ιδιαίτερα από τον καγκελλάριο τη στιγμή αυτή, επειδή εξυπηρετεί και τα συμφέροντα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην εξωτερική της πολιτική προς την ΤΟΥΡΚΙΑ και προς τα Βαλκάνια γενικώτερα.

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Α)'