Η Μεγάλη Επανάσταση των Αστών: Oι Ελληνες δεν πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ!

Βρισκόμαστε λίγο πριν την μεγάλη έκρηξη

Βρισκόμαστε μια ανάσα από την μεγαλύτερη αστική επανάσταση της νεότερης Ελλάδας. Οι αστοί αρνούνται να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ στερώντας από το χυδαίο, βαθιά διεφθαρμένο πελατειακό κράτος 2,7 δις ευρώ. Αν προσθέσετε σ΄αυτά και τα 3 δις ευρώ που χρωστάνε σε λογαριασμούς του διεφθαρμένου οργανισμού της ΔΕΗ των Φωτόπουλων και Ρίζων Ρίζων που κατεβάζαν τους ρελιέδες για πλάκα, μπορείτε να διαπιστώσετε εύκολα ότι είναι θέμα ημερών η μεγάλη έκρηξη.Από τον Βασίλη Μπόνιο

Οι Ελληνες φορολογούμενοι και κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες που έγιναν πεδίο βολής της ιδεοληψίας της πελατειακής μαφίας που κυβερνά τη χώρα έφτασε η ώρα να πάρουν την μεγάλη ρεβάνς ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ.

Λούζει κρύος ιδρώτας τον Αλέξη Τσίπρα, τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ιδέα ότι πλησιάζει το πολιτικό τους τέλος. Είναι τόσο κοντά που και οι ίδιοι δεν μπορούν να φαντασθούν.

Στην πραγματικότητα είναι ήδη πολιτικά πτώματα όπως και το σαθρό οικοδόμημα του πελατειακού κράτους που με τόσο πάθος και μανία στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Οπως το στήριξαν όλοι σχεδόν οι πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης εκτός από τον ταλαίπωρο Γεώργιο Ράλλη. Το πελατειακό κράτος φυσικά στήριξε και η Μέρκελ γιατί με τους εν Ελλάδι αχυρανθρώπους της οι γερμανικές εταιρίες αλώνιζαν στη χώρα.

Το πελατειακό κράτος το οποίο θέριεψε επί κυβερνήσεων Καραμανλή με τον ανεκδιήγητο Πάκη να διορίζει ότι εκινείτο στο οπτικό του πεδίο αισθάνεται ήδη το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια του καθώς ξυπνάει η προδομένη από τα λεγόμενα κόμματα αστικά κόμματα, αστική τάξη.

Η ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ του ΕΝΦΙΑ παίρνει πλέον κινηματικό χαρακτήρα καθώς ένας σιωπηλός όρκος τιμής της αστικής τάξης κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα, από γειτονιά σε γειτονιά.

Η ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ του ΕΝΦΙΑ θα διαλύσει το σημερινό κομματικό σύμπαν και τις τερατογεννέσεις του.

Βρισκόμαστε ελάχιστα πριν από την μεγάλη επανάσταση των αστών.

Η ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ του ΕΝΦΙΑ θα σημάνει το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ των κατσιαπλιάδων της κυβέρνησης, της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και των εξίσου διεφθαρμένων πελατειακών κομμάτων εντός και εκτός της Βουλής.

Η Μεγάλη Επανάσταση των Αστών με αιχμή την ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ του ΕΝΦΙΑ θα φέρει στην επιφάνεια νέα πρόσωπα και νέες δυνάμεις οι οποίες θα κατασπαράξουν τα σημερινά πολιτικά ρετάλια του πελατειακού κράτους.

(Μείνετε συντονισμένοι…)

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Jerusalem Post: το Ισραήλ και η Γερμανία είναι το κλειδί για την αρχική χρηματοδότηση ενός Καταλανικού κράτους

SERCO: A Corporate Octopus With Tentacles Wrapped Around The Globe

Θα υπάρξει "Προκήρυξη" για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου;

«Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής»:

Οι Άθλιοι: Η Οδός Ενόπλου-Η προδοσία κάποιου καθρέφτη!....

Νέα δίκτυα 5G: Τι προειδοποιούν οι επιστήμονες!...

Υπάρχουν μερικές συμπτώσεις που δεν μπορούν να περνούν απαρατήρητες: Απόρρητο σχέδιο (Ανοικτός δρόμος 88)

Πέρσι, περίπου τέτοια εποχή βρισκόμουν στο Free Thinking Zone.

Olof Palme, Uwe Barschel, William Colby and 'Stay Behind' Program

Πως η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, συνέτριψε τους τραπεζίτες.