Για τον Κλαούζεβιτς ο στρατιωτικός αντικειμενικός σκοπός του πολέμου είναι ο αφοπλισμός του εχθρού και για να επιτευχθεί αυτός χρειάζεται συμπλοκή πράγμα το οποίο συνεπάγεται αιματοχυσία.

Είναι ευσεβής πόθος για «καλόκαρδους ανθρώπους» όπως αναφέρει να πιστεύει κάποιος ότι «μπορεί να νικήσει χωρίς πολύ αιματοχυσία».

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Στην Κομοτηνή η αμερικανίδα πρόξενος

Την Κομοτηνή επισκέφθηκε σήμερα η γενική πρόξενος των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη Ρεβέκα Φόνγκ. Η Ρεβέκα Φόνγκ είχε σειρά συναντήσεων και επαφών με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Χρήστο Μέτιο, τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη, τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμονα και τον σοφολογιότατο Μουφτή Κομοτηνής Μέτσο Τζεμαλί. 

Αργά το μεσημέρι και πριν την αναχώρησή της για την Θεσσαλονίκη, η Αμερικανίδα πρόξενος και η συνοδεία της, επισκέφθηκαν στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής, τις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης, όπου είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρίας Δημήτρη Πολιτόπουλο, ο οποίος έζησε για πολλά χρόνια στις ΗΠΑ πριν επιλέξει την Θράκη ως τόπο των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων.

ΑΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ"

ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΡΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ. 

ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΛΔ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΟ-ΣΙΝΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ; ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΑΣ.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!