Τι δουλειά είχε ο Σόρος στην Πάρο την ίδια περίοδο με την επίσκεψη Τσίπρα;


Όπως μας αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης», στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, η πολυτελής θαλαμηγός του γνωστού πλουτοκράτη και κερδοσκόπου, Τζορτζ Σόρος, την διαλυτική και αντιχρυσαυγίτικη δράση του οποίου περιγράψαμε εκτενώς, είχε αγκυροβολήσει ανοιχτά της Πάρου και υποδεχόταν συνεχώς «πελάτες».

Όπως αναφέρει σχετικώς η γνωστή στήλη «Βήματος», ο μεσάζοντας για όλες τις συναντήσεις ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος Στέλιος Ζαβός, ο οποίος πέρα από... πολυπράγμων στα περί του Πασόκ είναι και κουμπάρος του Σόρος. Η στήλη αναφέρει ως πελάτες έλληνες επιχειρηματίες.

Αυτό που δεν γράφει, όμως, - για ευνόητους λόγους η στήλη είναι το ποιοι πολιτικοί παρέλασαν από την... κουπαστή της θαλαμηγού. Γιατί εκείνη την περίοδο που περιγράφει ο «Βηματοδότης», δηλαδή στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, είχε πραγματοποιηθεί (29 Ιουλίου) και η επίσκεψη Τσίπρα στο νησί για τα εγκαίνια του αεροδρομίου.

Και μπορεί μεν ο Τσίπρας να πήγε 29 Ιουλίου και άρα δεν συμπίπτει ακριβώς, όμως στο νησί έκατσαν κάποια άτομα από την συνοδεία του, συγκεκριμένα ακούσαμε για Σπίρτζη και Παππά. Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι στο ίδιο μέρος βρισκόταν ακριβώς εκείνη την περίοδο και ο Μεϊμαράκης από πλευράς της ψευτοδεξιάς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-ti-douleia-eiche-o-soros-sthn-paro-thn-idia-periodo-me-thn-episk#ixzz4JOhnigT6

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σία Αναγνωστοπούλου «βόλεψε» και τον σύζυγό της ως… Διευθυντή

Ἡ Κρυφή ἱστορία τοῦ 20ου αἰῶνος

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

Σέβομαι τους νεκρούς, και όταν ακόμη είναι ζωντανοί. (Α)'

Πως η NSA και τα ΚΑΡΤΕΛ επιβάλλουν τα καθεστώτα στην Ελλάδα! Τους ενημέρωσαν για την Τρομοκρατία στην Ελλάδα!