“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

"Η απόφαση για την ανανέωση της συμφωνίας με τις ΗΠΑ σχετικά με την απόρριψη του οπλικού πλουτωνίου και των πρωτοκόλλων λαμβάνεται από τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας", αναφέρεται στο κείμενο του νομοσχεδίου περί της διακοπής της ισχύος της ρωσο-αμερικανικής συμφωνίας που εισηγήθηκε ο Ρώσος Πρόεδρος στη Δούμα. Σύμφωνα με το κείμενο, η συμφωνία μπορεί να ανανεωθεί μετά από μια σειρά συγκεκριμένων κινήσεων εκ μέρους των ΗΠΑ.


Η Μόσχα μπορεί να ανανεώσει τη συμφωνία υπό τις εξής προϋποθέσεις:
1.Ακύρωση από την Ουάσιγκτον του νόμου «Magnitsky» (λήφθηκε το 2012),
2.Κατάργηση όλων των αντι-ρωσικών κυρώσεων και καταβολή αποζημίωσης γι’αυτές,
3.Μείωση της στρατιωτικής υποδομής της ΗΠΑ στις χώρες του ΝΑΤΟ (στο επίπεδο της 1ης Σεπτεμβρίου 2000),
4.Παρουσίαση από τις ΗΠΑ ενός σαφούς σχεδίου για τη μη αναστρέψιμη απόρριψη του πλουτωνίου, που να διέπεται από την συμφωνία.
«Δεδομένου ότι οι ενέργειες των ΗΠΑ οδήγησαν σε μια ριζική αλλαγή των συνθηκών που υπήρχαν κατά την σύναψη της συμφωνίας και των πρωτοκόλλων της, η αναστολή της συμφωνίας είναι μια απάντηση από τη Ρωσική Ομοσπονδία και δεν έρχεται σε αντίφαση με τη Συνθήκη της Βιέννης για το δίκαιο των διεθνών συνθηκών του 1969. 

Σ’αυτήν την περίπτωση, το πλουτώνιο που καλύπτεται από τις διατάξεις της συμφωνίας, παραμένει έξω από πυρηνική οπλική δραστηριότητα, γεγονός το οποίο καταδεικνύει τη διάθεση της Ρωσίας για τον περιορισμό των πυρηνικών όπλων», - αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση.

http://katehon.com/el/news/o-poytin-stelnei-telesigrafo-stin-ameriki

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments