Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

"Η απόφαση για την ανανέωση της συμφωνίας με τις ΗΠΑ σχετικά με την απόρριψη του οπλικού πλουτωνίου και των πρωτοκόλλων λαμβάνεται από τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας", αναφέρεται στο κείμενο του νομοσχεδίου περί της διακοπής της ισχύος της ρωσο-αμερικανικής συμφωνίας που εισηγήθηκε ο Ρώσος Πρόεδρος στη Δούμα. Σύμφωνα με το κείμενο, η συμφωνία μπορεί να ανανεωθεί μετά από μια σειρά συγκεκριμένων κινήσεων εκ μέρους των ΗΠΑ.


Η Μόσχα μπορεί να ανανεώσει τη συμφωνία υπό τις εξής προϋποθέσεις:
1.Ακύρωση από την Ουάσιγκτον του νόμου «Magnitsky» (λήφθηκε το 2012),
2.Κατάργηση όλων των αντι-ρωσικών κυρώσεων και καταβολή αποζημίωσης γι’αυτές,
3.Μείωση της στρατιωτικής υποδομής της ΗΠΑ στις χώρες του ΝΑΤΟ (στο επίπεδο της 1ης Σεπτεμβρίου 2000),
4.Παρουσίαση από τις ΗΠΑ ενός σαφούς σχεδίου για τη μη αναστρέψιμη απόρριψη του πλουτωνίου, που να διέπεται από την συμφωνία.
«Δεδομένου ότι οι ενέργειες των ΗΠΑ οδήγησαν σε μια ριζική αλλαγή των συνθηκών που υπήρχαν κατά την σύναψη της συμφωνίας και των πρωτοκόλλων της, η αναστολή της συμφωνίας είναι μια απάντηση από τη Ρωσική Ομοσπονδία και δεν έρχεται σε αντίφαση με τη Συνθήκη της Βιέννης για το δίκαιο των διεθνών συνθηκών του 1969. 

Σ’αυτήν την περίπτωση, το πλουτώνιο που καλύπτεται από τις διατάξεις της συμφωνίας, παραμένει έξω από πυρηνική οπλική δραστηριότητα, γεγονός το οποίο καταδεικνύει τη διάθεση της Ρωσίας για τον περιορισμό των πυρηνικών όπλων», - αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση.

http://katehon.com/el/news/o-poytin-stelnei-telesigrafo-stin-ameriki

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects

Κομμουνιστές: Ο τρόμος του Ταλμούδ στην Ελλάδα!....