“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Το κορίτσι-θαύμα της κυβέρνησης

Άνθρωπος της “απολύτου εμπιστοσύνης” του πρωθυπουργού

Η Στεφανία Γεωργακάκου-Κουτσονίκου είναι 32 χρονών. Και έχει καταφέρει πολλά, για την ηλικία της. Εκτός από εκπρόσωπος του δημοσίου στην Τράπεζα Αττικής είναι πλέον και διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας. Όλα αυτά, με εμπειρία στη μουσική –παίζει φλάουτο– και τη διδασκαλία σε Αλληλέγγυο Φροντιστήριο στο Αιγάλεω. Δίδαξε για έναν χρόνο και στο Λονδίνο, όπου μελετούσε για το διδακτορικό που δεν ολοκλήρωσε ποτέ.


Έχει διοριστεί διευθύνουσα σύμβουλος της υπό κρατικό έλεγχο εταιρείας «Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ», με διακριτικό τίτλο ΟΚΑΑ

Και διευθύντρια στο γραφείο του γεν. γραμματέα Καταναλωτή

Από τον Απρίλιο που διορίστηκε στην Τράπεζα Αττικής μέχρι σήμερα, η εκπρόσωπος του δημοσίου έγινε δέκτης όλης της ταραχώδους πορείας της τράπεζας, από τα πρωτοφανή αποτελέσματα της άσκησης Προσοµοίωσης Ακραίων Καταστάσεων που διεξήγαγε η Τράπεζα της Ελλάδος (Οκτώβριος 2015 ), μέχρι την αμφιλεγόμενη αύξηση κεφαλαίου (Δεκέμβριος 2015) και τα ευρήματα του SSM που βρίσκονται καθ' οδόν για τον εισαγγελέα (Σεπτέμβριος 2016).

Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments