Εννέα ημέρες τουρισμός στις ΗΠΑ γιά τον υφυπ. Εξωτερικών Ι. Αμανατίδη

'Οσοι/όσες αναρωτιούνται γιατί η Ομογένεια γελά με τα χάλια των διαπλεκόμενων-διεφθαρμένων που κυβερνούν την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, την απάντηση την έχει από τις πράξεις τους: Τουριστικά ταξίδια με κρατικό χρήμα σε ''επίσημες αποστολές'', κατά προτίμηση στις ΗΠΑ. Τι ''μνημόνια'', ανεργία, δυστυχία και ''ιστορίες γιά αγρίους''; Τα κρατικοδίαιτα-αναίσθητα ''σούργελα'' δεν καταλαβαίνουν από τέτοια.

'Ετσι, ο υφυπουργός Εξωτερικών με ''αρμοδιότητα'' θρησκευτικά ζητήματα, Γιάννης Αμανατίδης, έρχεται στις ΗΠΑ 28 Ιανουαρίου 2017 και αναχωρεί γιά την Αθήνα 5 Φεβρουαρίου. Επίσημα θα πάει στην Ουάσιγκτον, γιά την ''ετήσια προσευχή'' στον Λευκό Οίκο, όπου μαζεύονται 300 κληρικοί και πολιτικοί, διαφορετικών θρησκευμάτων και προελεύσεων, γιά να ''προσευχηθούν''. Αλλά, αφού κάνει το ταξίδι στις ΗΠΑ, αποφάσισε να μείνει και άλλες 7 ημέρες, τις οποίες προσπαθεί να ''γεμίσει'', γιά να φανεί ότι κάτι έκανε, φυσικά με έξοδα των ''κορόϊδων'' Ελλήνων φορολογούμενων. Θα δει και τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο στην Νέα Υόρκη, τον οποίον είχε δει στα μέσα Δεκεμβρίου στην Ελλάδα, γιά να του πει νέα ''ποντιακά ανέκδοτα'' και θα συναντηθεί -υποθέτουμε- με ''ξοφλημένους προεδροπαράγοντες''.

Σημ.: Καλά κάνει ο κάθε ασυνείδητος 'Ελληνας πολιτικός, αφού οι προϊστάμενοί του δεν τον ελέγχουν, επειδή ''λεφτά υπάρχουν'' γιά υπουργούς, υφυπουργούς, βουλευτές και λοιπούς κρατικοδίαιτους ''τουρίστες'' του διεφθαρμένου-χρεοκοπημένου κράτους των Αθηνών.

Καλάμι

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Σία Αναγνωστοπούλου «βόλεψε» και τον σύζυγό της ως… Διευθυντή

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

Ἡ Κρυφή ἱστορία τοῦ 20ου αἰῶνος

Επιχείρηση "Omega"-Η αλήθεια για τα Ίμια και τα συμφέρωντα των Καρτέλ στο Αιγαίο!...