Η εξέλιξη του σκάνδαλου που διασύρει την Ομογένεια ΗΠΑ

Εξακολουθούν να παίζουν με τον πόνο και την δυστυχία ενός κακοποιημένου παιδιού:

ΔΕΝ δόθηκαν ακόμα τα χρήματα του ''έρανου γιά την Μυρτώ'', παρά την ''απόφαση'' της Ομοσπονδίας Βοστώνης

Η Οργάνωση είχε αποφασίσει (16 Νοεμβρίου 2016) να δοθεί το υπόλοιπο ποσό του έρανου στην (βάναυσα κακοποιημένη) Μυρτώ,...

η οποία έχει μεγάλες και πιεστικές ανάγκες στην Ελλάδα. Μετά ενάμιση μήνα, με διάφορα ''νομικίστικα κόλπα'' και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, τα χρήματα των Ομογενών στον έρανο, δεν έχουν ακόμα αποδοθεί στην δικαιούχο. Ο έρανος είχε γίνει τον Δεκέμβριο 2013.

Η με οποιαδήποτε αιτία, υπαρκτή ή μη, παρακράτηση των χρημάτων γιά ΤΡΙΑ χρόνια, χρήματα της Ομογένειας γιά ένα κακοποιημένο παιδί, δίνει αφορμή στους Ομογενείς, δωρητές και μη, να συμπεραίνουν ότι οι πράξεις της ημιδιαλυμένης Ομοσπονδίας Βοστώνης αγγίζουν τα όρια της ''κτηνωδίας'', εκτός τα υπόλοιπα. Μάλιστα, αρκετοί Ομογενείς, αγανακτισμένοι από τον ΔΙΑΣΥΡΜΟ της Ομογένειας ΗΠΑ, από τους διαχρονικούς απατεωνίσκους της Ομοσπονδίας Βοστώνης με αφορμή την υπόθεση του έρανου γιά την Μυρτώ, δηλώνουν ότι θα λάβουν νομικά μέτρα.

Η υπόθεση είχε πάρει μεγάλη δημοσιότητα στην Ομογένεια και στην Ελλάδα, μετά από δημοσίευμα-καταγγελία της ''θυγατρικής'' έκδοσης του ''ΚΑΛΑΜΙ'', της ηλεκτρονικής εφημερίδας ''Πρωϊνή'', στις 2 Ιανουαρίου 2014. Η Ομοσπονδία Βοστώνης, είχε αποφασίσει πριν δύο χρόνια ''να δοθούν τα χρήματα σε ίδρυμα του τοπικού μητροπολίτη αν πεθάνει η Μυρτώ'' ή ''αν δεν υπήρχαν ιατρικά- νοσηλευτικά έξοδα''. 'Αλλα έξοδα δεν υπήρξαν, επειδή καλύφθηκαν από το ελληνικό Δημόσιο. Και μέχρι να λάβουν πριν λίγους μήνες το αίτημα- προειδοποίηση δικηγορικής εταιρίας, οι της Ομοσπονδίας, ''έκαναν το κορόϊδο''.

Με αφορμή την υπόθεση ''έρανος γιά την Μυρτώ'', αποκαλύφθηκε η ''επιλεκτική αποστολή'' μόνο στην Βοστώνη και μόνο σε ένα νοσοκομείο (Childrens Hospital, ενώ στις ΗΠΑ υπάρχουν και άλλα 6-7 ισάξια ή καλύτερα νοσοκομεία) παιδιών από Ελλάδα γιά νοσηλεία- εγχειρήσεις και ''επιλεκτικά'' μέσω ενός υποτιθέμενου ''φιλανθρωπικού Ιδρύματος'' μιάς Ομογενούς, με έδρα την Βοστώνη. Η ''Τρόϊκα'', μετά από ελέγχους, είχε βρει πριν λίγα χρόνια, τεράστια σπατάλη κρατικού χρήματος Ελλάδας στην υπόθεση νοσήλειων στην Βοστώνη (περισσότεροι από 1,100 ασθενείς ειδικά την τελευταία 20ετία, με κόστος γιά το ελληνικό Δημόσιο, κοντά μισό δισ.), με υπερκοστολογήσεις, ''μεσολαβήσεις- μεσιτίες'' κ.ά., αλλά η υπόθεση ''κουκουλώθηκε'' στην Ελλάδα, εξαιτίας ανάμιξης και υπουργών στο ''μεγάλο φαγοπότι'', που είχε και μεγάλες ''μίζες'', με αποδέκτες και μεγαλο- παράγοντες και λοιπούς εμπλεκόμενους (ακόμα και 'Ελληνες διπλωμάτες), στην Βοστώνη.

Σημ.: Οι ''μόνιμοι (ψευτο)ηγέτες'' της τυπικά μόνο υπάρχουσας Ομοσπονδίας Βοστώνης, διάσυραν την Ομογένεια ΗΠΑ με την υπόθεση του έρανου γιά την Μυρτώ, με την ''βοήθεια'' της ημερήσιας εφημερίδας ''Εθνικός Κήρυκας'' Αστόριας Νέας Υόρκης, η οποία διαχρονικά τους προβάλει και καλύπτει τις ανομίες τους. Και το θλιβερό είναι ότι ακόμα εξακολουθούν, χωρίς να διαθέτουν ίχνος αξιοπρέπειας, να ανακατεύονται στην Οργάνωση, αντί να την απαλλάξουν -μαζί και την Ομογένεια Βοστώνης- από την ενοχλητική, τυχοδιωκτική, ζημιογόνα παρουσία τους.

Καλάμι

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ