“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η Σερβία κινητοποίησε ομάδες ένοπλων κυνηγών να φυλάνε τα σύνορα με Βουλγαρία

Επιστράφηκαν περισσότεροι από 12 χιλιάδες Λαθρομετανάστες!...

Οι σερβικές αρχές έχουν κινητοποιήσει ομάδες κυνηγών να φυλάνε ένοπλοι τα σύνορα του κράτους με την Βουλγαρία, κατά της διέλευσης των παράνομων μεταναστών, όπως σημειώνει βουλγαρικό δημοσίευμα....



«Η Σερβία ενεργεί με διαφορετικό τρόπο από την Ελλάδα, όπου έχει σταλεί στρατός να φυλάει τα σύνορα, αλλά χωρίς όπλα», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Από τον Αύγουστο το Βελιγράδι έχει στείλει στρατό στα σύνορα για να εμποδίσει τη διέλευση των παράνομων μεταναστών. Στο έργο υπήρξε συνδρομή από συνοριοφύλακες της Ουγγαρίας και της Τσεχικής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της Σερβίας από τον Αύγουστο επιχείρησαν να εισέλθουν από τη Βουλγαρία, αλλά, επιστράφηκαν περισσότεροι από 12 χιλιάδες παράνομοι μετανάστες.

Η απόφαση της σερβικής κυβέρνησης ήρθε μετά τον εντοπισμό ομάδων Λαθρομεταναστών που εισβάλλουν σε εγκαταλελειμμένα σπίτια στην παραμεθόρια περιοχή, ληστεύουν ό, τι βρουν, ρούχα, κουβέρτες, στρώματα κ.ά.

--

The Hellenic Information Team

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments