Για ποιο λόγο είναι περιουσιακό στοιχείο της ευρωπαϊκής Ένωσης το Ολόχρυσο άγαλμα-Ρομπότ 55-65 εκατοστών που βρέθηκε στην Ελλάδα; Ολόχρυσο, άγαλμα 55-65 εκατοστών που βρέθηκε στην Ελλάδα, χρονολογείται πριν 5.000 έτη, και είχε κίνηση πολύ καλύτερη από τις σημερινές καρικατούρες ρομπότ!

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Τα Kellogg’s χρηματοδοτούν την «Ανοιχτή Κοινωνία» του Τζορτζ Σόρος και τους λαθρομετανάστες, ISIS!...

Στο στόχαστρο των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ βρίσκονται τα Kellogg’s, τα διάσημα δημητριακά πρωινού και σνακ, επειδή το Ίδρυμα W.K. Kellogg, ο φιλανθρωπικός βραχίονας της πολυεθνικής εταιρίας, συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των μεγαλύτερων χρηματοδοτών του Ιδρύματος Ανοιχτή Κοινωνία του Τζορτζ Σόρος....

Το Ίδρυμα W.K. Kellogg, που είναι ο έβδομος μεγαλύτερος φιλανθρωπικός θεσμός στις ΗΠΑ, αν και ιδρύθηκε αρχικά για να προσφέρει βοήθεια στα παιδιά, τα τελευταία χρόνια χρηματοδοτεί τις οργανώσεις του Τζορτζ Σόρος. Όπως γράφεται σε αμερικανικές ιστοσελίδες, χρηματοδότησαν πρόσφατα με 200.000 δολάρια την Ανοιχτή Κοινωνία του Σόρος.

Στο Ίδρυμα W.K. Kellogg προσάπτουν ότι χρηματοδοτεί και το Tides Center και το Tides Foundation, με έδρα του Σαν Φρανσίσκο. Χορηγία της 1ης Νοεμβρίου 2016 φτάνει στο ποσό των 2.150.000 δολαρίων.

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Ο Πούτιν θα εκφράζει το «μαύρο» εθνικιστικό/εθνοκρατικό διαλεκτικό συμπλήρωμα της διεφθαρμένης και εκφυλισμένης Δυτικής ελίτ της φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, κρατώντας έτσι το παγκόσμιο πολιτικό παίγνιο μέσα σε δεδομένο πλαίσιο στρατηγικής και κινήσεων.

Εξού και ο φίλος του Πούτιν, Χένρι Κίσινγκερ (Henry Kissinger), πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας και πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ καθώς και θεωρητικός της Realpolitik, σπεύδει να νουθετίσει τον Πούτιν να γίνει ένας εκπρόσωπος της Realpolitik και ενός μείγματος φιλελευθερισμού και εθνικισμού, δηλαδή ένα ‘απαλό’, ‘γκρίζο’ συστημικό διαλεκτικό συμπλήρωμα της ελίτ της ‘ορθόδοξης’ φιλεύθερης παγκοσμιοποίησης, συντηρώντας έτσι την ιδρυμένη παγκόσμια τάξη πραγμάτων και διαχειριζόμενος, χάριν της ιδρυμένης παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, διαφόρους «ακραίους». Το θέμα είναι αν ο Πούτιν, έχοντας επιλέξει να μη συνταχθεί παθητικά ούτε πλήρως με την ελίτ της Δυτικής φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, θα επιλέξει να γίνει ‘μαύρος’, ‘γκρίζος’, ή φωτεινός...