Ο 55ετής πόλεμος στο σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής

Μάρτιος 2014: Νέες διαστάσεις προσλαμβάνει ο 55ετής πόλεμος του Σπηλαίου Πετραλώνων. Στις 8 Μαρτίου συμπληρώθηκαν φέτος 2 χρόνια από τότε που ο Άρης Πουλιανός και η σύζυγός του Δάφνη υπέστησαν μια (ανεξιχνίαστη μέχρι στιγμής) ένοπλη επίθεση μέσα στο σπίτι τους (με πυροβολισμούς και τραυματισμούς), δίπλα στο Σπήλαιο Πετραλώνων.

Ύστερα από δεκαετίες.....

στα ελληνικά ΜΜΕ, «το γύρο του διαδικτύου», κατά την προσφιλή έκφραση, κάνουν πλέον οι καταγγελίες του Δρα Άρη Πουλιανού, για σειρά από διαστρεβλώσεις, ψεύδη μέχρι και «τραμπουκισμούς» των κρατούντων στο σπήλαιο Πετραλώνων. 

Οι καθεστωτικές ενέργειες στο σύνολό τους σαν μοναδικό στόχο έχουν τα διεθνή επιστημονικά επιτεύγματα της ΑΕΕ. Οι αντίστοιχα πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις ξεκίνησαν από δύο αγγλόφωνα άρθρα του Τζων Μπλακ (29 Ιαν. 2014 και 14 Φεβρ. 2014), στη διαδικτυακή πύλη ancient-origins.net, που μηνιαίως συγκεντρώνει περίπου 1 εκ. αναγνώστες από όλο τον κόσμο (τους μισούς από τις ΗΠΑ). Απαρχή αυτών των δημοσιεύσεων υπήρξε ένα "ξεχασμένο" άρθρο από το περιοδικό«Μανδραγόρας» του 1996, το οποίο έχει συμπληρωθεί με επιπλέον στοιχεία για τα τελευταία 18 χρόνια. 

Όπως συχνά συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, η είδηση αναδημοσιεύτηκε (ιδίως όσον αφορά το δεύτερο άρθρο) σε δεκάδες ιστοχώρους του διαδικτύου, όπου πέραν της Αγγλικής, κυκλοφόρησε επίσης σε μετάφραση στα Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ισπανικά, Σκανδιναβικά (σχετ. πρβλ. και Google).

Το 2014 κλείνουν 55 χρόνια από την ανακάλυψη του σπηλαίου Πετραλώνων και ο πόλεμος γύρω από τη σημασία των ευρημάτων του «καλά κρατεί». Για τους Έλληνες αναγνώστες μεταφράζονται εδώ στα Ελληνικά τόσο το πρώτο από τα προαναφερόμενα άρθρα (που εμπεριέχει επίσης την επιστολή του προέδρου των Ευρωπαίων Ανθρωπολόγων καθηγητή στο Κέμπριτζ Ν. Μάτσι-Ταίηλορ, Οκτωβρίου 2012), όσο και το δεύτερο άρθρο. 

Όταν οι υπεύθυνοι της διαδικτυακής πύλης του ancient-origins.net πληροφορήθηκαν για το έγγραφο που κατέθεσε 10-2-2014 ο Δρ Α. Ν. Πουλιανός, αναφορικά με την προσπάθεια φίμωσης και απαγόρευσης να μιλήσει για τις ανασκαφές του στο σπήλαιο Πετραλώνων σε μαθητές του 8ου Λυκείου Αμαρουσίου, εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ, ώστε όχι μόνο το ανάρτησαν αυτούσιο, αλλά το μετέφρασαν και στα Αγγλικά.

Εκ μέρους του ίδιου διαδικτυακού ιστοχώρου ακολούθησε πρόσκληση συνεργασίας στον Δρα Νίκο Α. Πουλιανό, ο οποίος από τις 24 Φεβρ. 2014 συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους μόνιμους συνεργάτες της διαδικτυακής πύλης, όπου αναρτήθηκε επίσης το βιογραφικό του στα Αγγλικά (μεταφρασμένο και Ελληνικά), όπως επίσης μια επιπλέον παρουσίαση για τον άνθρωπο των Πετραλώνων στα Αγγλικά (μεταφρασμένη και αυτή Ελληνικά). 

Περιττό να αναφερθεί ότι η συνεργασία αυτή, συντελείται σε εντελώς αφιλοκερδή πλαίσια, εθελοντικής δηλ. και αμισθί προσφοράς προς ένα κοινό που διψά για γνώση και απεχθάνεται την απόκρυψη της αλήθειας, την οποία δυστυχώς η ελληνική Αρχαιολογική Υπηρεσία προωθεί εδώ και 10ετίες με κάθε τρόπο.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ