“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η Θεωρία του ορνιθοτροφείου!....έξι χιλιάδες χρόνια....

Οι χώρες που έχουν συμβατικά σύνορα υπάρχουν και δεν υπάρχουν. Οι πολιτικοί υπάρχουν και δεν υπάρχουν. Οι τοπικοί πόλεμοι είναι καθημερινό φαινόμενο. Όλα μοιάζουν με ένα καλοπαιγμένο τηλεοπτικό σήριαλ.

Οι πολιτικοί νομίζουν, ή θέλουν να νομίζουν, ότι κατέχουν την εξουσία. Ποτέ όμως πολιτικός στον κόσμο ολόκληρο δεν... είχε την εξουσία. Είχε και έχει την διακυβέρνηση μιας χώρας.

Στην Ελλάδα είναι πολύ πιο τραγικά τα πράγματα. Κανένας πρωθυπουργός δεν είχε ούτε την εξουσία ούτε την διακυβέρνηση της χώρας !......

Τέσσερις ξένες πρεσβείες στην Αθήνα κυβερνούν την ΕΛΛΑΔΑ. Η «εξουσιοδοτημένη» Αμερικανική Πρεσβεία κρατάει την εξουσία και την διακυβέρνηση της χώρας μας κατά 90%, παραχωρώντας το 10% στις υπόλοιπες.

Έχει δημιουργηθεί η πλαστή επίφαση στον Έλληνα πολίτη, στο κράτος, ακόμα και στους πολιτικούς, ότι έχει στα χέρια του μια εξουσία την οποία όμως δεν την έχει.

Σοβιετική Ένωση-Ρωσσία, Ελλάδα, Τουρκία είναι όροι συμβατικοί. Αποτελούν μέρος ενός θεάτρου, το οποίο παίζεται ερήμην των κατοίκων του πλανήτη, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί στην οριοθέτηση του αναλώσιμου είδους. Δεν μιλάμε πλέον ούτε για υπεργίγαντες με τεράστιες πλανητικές δυνάμεις, ούτε και πλανητάρχες.

Απλά ο πλανήτης έχει περάσει σε μια φάση, που κυριολεκτικά ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ από ένα σύμπλεγμα συμφερόντων που δεν έχουν ούτε ΠΑΤΡΙΔΑ, ούτε ΣΗΜΑΙΑ, ούτε ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ, συνδεδεμένων μόνο με κάποιους δικούς τους ομφάλιους λώρους.

Ήδη ζούμε σε μια μεταβατική περίοδο που ούτε Μεσσίες γεννιούνται, ούτε καινούργια συστήματα μπορούν να ξαναφανούν. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι δυστυχισμένους Λαούς, που σκοτώνονται μεταξύ τους για να υπάρχει μια Ανάλωση. Βρισκόμαστε στην αρχή ενός τέλους!.....

Στην περίπτωση όμως αυτή, όταν τα νομισματικά συστήματα είναι χτισμένα πάνω στην άμμο, όταν η έννοια κράτος είναι κτισμένη πάνω στην άμμο, η πολιτιστική και πολιτική δραστηριότητα βρίσκεται στον αέρα. Ζούμε αυτήν την στιγμή, ένας ολόκληρος πλανήτης, σε ένα τραγικό όνειρο που κάποια στιγμή αυτό το πράγμα, όταν αποκαλύψει την πραγματική του ιδιότητα και ταυτότητα, θα είναι για μας μια αποκάλυψη ενός δίποδου στη θέση του ανθρώπινου είδους.
Το σύμπλεγμα των ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ που εξουσιάζει τον ΠΛΑΝΗΤΗ δεν είναι σημερινό φαινόμενο, είναι μια πραγματικότητα ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ!....
Στην πραγματική εξουσία είναι ηλιθιότητα να μιλάει κανείς για δόγματα, θρησκείες και οικονομικές αυτοκρατορίες. Όλα αυτά είναι αστείοι συσχετισμοί οι οποίοι χρησιμοποιούνται, για να ικανοποιηθούν τα Υποσυνείδητα των αφελών!...

Κάποιος πιστεύει πως γίνεται θεός ο ίδιος, όταν είναι αυτοκράτορας, πρόεδρος ή πρωθυπουργός…. Στην πραγματικότητα, μπορούν να του τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια του, όποια στιγμή το επιθυμούν.

Όποιος ξέρει να διαβάσει την ανθρώπινη Ιστορία θα ανακαλύψει, πως αυτοκρατορίες εξαφανίστηκαν με τον ίδιο τρόπο που εμφανίστηκαν. Ό,τι συνέβαινε πάνω στον Πλανήτη έχει μεθοδευτεί με ένα τρόπο απαράμιλλο.

Το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ οικονομικό σύμπλεγμα, κρατάει στα χέρια του το πολιτιστικό και την ΕΠΙΣΤΗΜΗ!... από εκεί πέρα χειρίζεται το ανθρώπινο γένος σαν μια ΑΓΕΛΗ ΠΙΘΗΚΩΝ!.... Μην το διαφοροποιείτε λοιπόν και μη θεωρείτε πως είναι μετάλλαγμά τους.

Αυτό το σύμπλεγμα λοιπόν που αντιπροσωπεύεται από την NSA και τους οποίους, τους έχουμε ονομάσει άλλες φορές ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ, κάποιες φορές εταίρους του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, κάποιες άλλες φορές την βασιλική Φρουρά των ΦΑΡΑΩ. Αυτοί υπάρχουν πάντα!.....και δεν είναι η απάντηση στην εξουσία, είναι η ίδια η ουσία της εξουσίας.
Το οικονομικό αυτό σύμπλεγμα, έχει συγκεντρωμένο στα χέρια του τον Παγκόσμιο Πλούτο εδώ και ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!........ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!.... Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ υπάρχει πάντα!.... Ο παγκόσμιος πλούτος είναι η παραγωγικότητα του ανθρώπινου Γένους.
Αυτή η παραγωγικότητα εφ’ όσον πηγαίνει για όφελος της ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Σε ποσοστό από 90% και πάνω, η Υπερκυβέρνηση επιτελεί το έργο της. Σήμερα υπολογίζουμε ότι το 93% της παγκόσμιας παραγωγικότητας, διευθύνεται, κατευθύνετε από αυτούς και λειτουργεί προς όφελός τους!...

Για εμάς, τα υπόλοιπα δίποδα υπάρχει ένα 6,5% . η ανησυχία είναι, αν αυτό το 6,5% θα πρέπει αργότερα να μοιραστεί σε 30 δισεκατομμύρια ψυχές και όχι σε 11 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που είναι σήμερα ο πληθυσμός της γης!.....

Η παγκόσμια κυβέρνηση λοιπόν έχει το παρακάτω ΠΡΟΒΛΗΜΑ!....

Το πρόβλημα του ορνιθοτροφείου. Το ορνιθοτροφείο έχει αρχίσει λοιπόν να γεννάει περισσότερες «κότες», από το καλαμπόκι που είναι προορισμένο να τους δοθεί!.... Το «καλαμπόκι» είναι προσδιορισμένο για τα επόμενα ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ σε ποια ποσότητα θα τους δοθεί. Αν εμείς γίνουμε τριπλάσιες «κότες», αυτό δεν αφορά το καλαμπόκι. Εδώ τίθεται το ερώτημα για τους ιδιοκτήτες του ορνιθοτροφείου.

Η παράνοια δεν χρειάζεται να είναι αδικαιολόγητη για να είναι αληθινή!....

Ο κάθε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ στην Ελλάδα, υποδεικνύεται από την ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ και διορίζεται από τις ΗΠΑ…. 

Σπρώχνει δε με τέχνη τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ όλο και πιο πολύ μέσα στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕΙΟ!......

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments