Δεν θα Μετάσχει στη Μεταβατική Κυβέρνηση Τραμπ η Βικτόρια Νούλαντ

Πληροφορίες από την Ουάσιγκτον θέλουν τη βοηθό Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ να αποχωρεί πριν την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Εκτός από τη Νούλαντ, και άλλοι δύο αξιωματούχοι, τα ονόματα των οποίων είχαν αρχικά επίσης συμεπριληφθεί στη λίστα...
των προσώπων που παραμένουν στην κυβέρνηση Τραμπ, τελικά, θα αποχωρήσουν.

Πρόκειται για την υποδιευθύντρια του Γραφείου του Διευθυντή Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Στέφανι Οσάλιβαν και την υφυπουργό Εξωτερικών, Καθρίν Νοβέλι.

Τα ονόματα των τριών αξιωματούχων συμπεριλήφθηκαν (17 Ιανουαρίου) στη λίστα της μεταβατικής ομάδας του Τραμπ, σχετικά με τους αξιωματούχους που παραμένουν στη νέα αμερικανική κυβέρνηση, μετά τη σημερινή προεδρική ορκωμοσία του Τραμπ.

Οι δύο διπλωμάτες είπαν σε συναδέλφους τους, ότι θα φύγουν, ενώ η Οσάλιβαν διατηρεί τα σχέδια της για συνταξιοδότηση.

Ένας αξιωματούχος δήλωσε ότι η Νούλαντ δε ρωτήθηκε ποτέ από τη μεταβατική ομάδα του Τραμπ για την παραμονή της, ενώ δεν είχε επίσης ενημερωθεί για την επιλογή του ονόματός της στη λίστα των παραμενόντων της μεταβατικής ομάδας.

Από την πλευρά του, το αμερικανικό υπουργείο των Εξωτερικών αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ τόσο η μεταβατική ομάδα του Τραμπ, όσο και το Γραφείο Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, δε στάθηκε δυνατό να ανταποκριθούν σε αίτημα για σχολιασμό των εξελίξεων.

Πηγή


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....