Ο Τζορτζ Σόρος ετοιμάζει οικονομικό Αρμαγεδδώνα στις ΗΠΑ

Σχόλιο: Τώρα θα δούμε αν θα προλάβει ο Πρόεδρος Τράμπ, να ελέγξει τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ!... Και την Αμερικανική δικαιοσύνη!... Διότι, ή θα τελειώσουν τον Τζορτζ Σόρος, ή τον Πρόεδρο Τραμπ!... Ο Σόρος δεν κάνει απολύτως τίποτα, αν δεν έχει λάβει εντολή από την Οικ. Ροκφέλλερ!....και τους (300)!...
As we shall see, even the “Olympians” do not hide their faces. Often times they put on a show which could be likened to the Paris Air Show, even as conspiracy buffs spend their time in fruitless searching in the wrong places and in the wrong direction. Note how the Queen, Elizabeth II, performs the ceremonial opening of the British Parliament? There, in full view is the head of the Committee of 300. Have you ever witnessed the swearing-in ceremony of a United States President? There in full view is another member of the Committee of 300. The problem is only one of perception.

This was the first mention of both of these organizations in the United States. I warned readers not to be fooled by the feeling that the article was far-fetched and I drew a parallel between my article and the warning issued by the Bavarian government when the secret plans of the Illuminati fell into its hands. We shall return to the Club of Rome and the role of the Committee of 300 in U.S. affairs later herein.

Απογοητευμένος από την ανεπιτυχή προσπάθειά του να ελέγξει το πολιτικό μέλλον των ΗΠΑ και του κόσμου, ο Τζορτζ Σόρος επιστρέφει σε αυτό που γνωρίζει καλύτερα- τη χειραγώγηση των αγορών, σε μια προσπάθεια να θέσει τροχοπέδη στον Ντόναλντ Τραμπ, επιδιώκοντας τη συνέχιση του σχεδίου του για τη δημιουργία μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Το σχέδιο του Σόρος να τοποθετήσει μέσα στο Λευκό Οίκο τη μαριονέτα του, Χίλαρι Κλίντον, απέτυχε, παρά τα πολλά εκατομμύρια που προσφέρθηκαν από τον δισεκατομμυριούχο.

Οι προσπάθειες του να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στη χώρα με τη χρηματοδότηση ψεύτικων διαμαρτυριών επίσης απέτυχε.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ισοπέδωση των σχεδίων του Σόρος. Αυτή η πτώση είναι ασυνήθιστη για τον 80χρονο παίκτη του χρηματιστηρίου, αλλά δεν το βάζει κάτω.

Τα κόλπα του Σόρος με τη χρηματοδότηση και των έλεγχο πολιτικών μαριονέτων και οι προκαθορισμένες κινήσεις τους είναι, ήδη, γνωστές σε όλον τον κόσμο, με τις παρεμβάσεις του σε πολλές χώρες. Αυτή η πραγματικότητα αναγκάζει τον περιβόητο δισεκατομμυριούχο προπαγανδιστή της Νέας Τάξης, να επιστρέψει σε δοκιμασμένες μεθόδους για την απόκτηση του πολιτικού ελέγχου.

Οι αναλυτές που παρακολουθούν στενά τη συμπεριφορά του «πληγωμένου θηρίου», βλέπουν τις τελευταίες εβδομάδες ότι κινείται σε μια νέα κατεύθυνση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κεφάλαια, που ο Σόρος έριξε στην καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον, είναι πολύ ασήμαντα σε σύγκριση με τα τεράστια ποσά που ρίχνει τώρα στην αγορά ομολόγων.

Το σχέδιο είναι να δημιουργήσει έναν «οικονομικό Αρμαγεδδώνα» οδηγώντας το δυτικό κόσμο και ιδιαίτερα τις ΗΠΑ στο χείλος του γκρεμού. Στόχος του είναι από τις στάχτες που θα δημιουργήσει, να αναβιώσει η Νέα Παγκόσμια Τάξη του Σόρος.

Ο δισεκατομμυριούχος προπαγανδιστής πιστεύει ότι η αγορά είναι το αδύναμο σημείο του Τραμπ, πιστεύει ακόμη, ότι ο Τραμπ δεν έχει καμία πιθανότητα να ‘επιζήσει’ μετά την επίθεση στις αγορές. Πιστεύει ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θα καταστραφεί οικονομικά και δεν θα μπορεί να εστιάσει την προσοχή του στα καθήκοντά του και στις υποσχέσεις του «να ξανακάνει την Αμερική μεγάλη».

Η μέθοδος του Σόρος να καθυποτάξει την Τράπεζα της Αγγλίας και να καταστρέψει την οικονομία της Μαλαισίας σε μια μέρα, θα πρέπει να θεωρείται ένα ‘ζέσταμα’ για την εφαρμογή του μεγαλεπήβολου σχεδίου για τον παγκόσμιο οικονομικό Αρμαγεδδώνα» λέει ο αναλυτής της «Wall Street».

Πηγή: “YourNews Wire

The Hellenic Information Team

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

Η Σία Αναγνωστοπούλου «βόλεψε» και τον σύζυγό της ως… Διευθυντή

Επιχείρηση "Omega"-Η αλήθεια για τα Ίμια και τα συμφέρωντα των Καρτέλ στο Αιγαίο!...

Ἡ Κρυφή ἱστορία τοῦ 20ου αἰῶνος