Για τον Κλαούζεβιτς ο στρατιωτικός αντικειμενικός σκοπός του πολέμου είναι ο αφοπλισμός του εχθρού και για να επιτευχθεί αυτός χρειάζεται συμπλοκή πράγμα το οποίο συνεπάγεται αιματοχυσία.

Είναι ευσεβής πόθος για «καλόκαρδους ανθρώπους» όπως αναφέρει να πιστεύει κάποιος ότι «μπορεί να νικήσει χωρίς πολύ αιματοχυσία».

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Πολυπολιτισμός: Το αυγό του Φιδιού!... Ιστορία...

ΗΠΑ

Στις 16 Οκτωβρίου 1994 στο Λος Άντζελες 70,000 άνθρωποι μέσα σε μια θάλασσα από μεξικανικές σημαίες πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας για την Πρόταση 187, που αν ψηφιζόταν θα στερούσε πολλές κοινωνικές παροχές από τους Παράνομους Μετανάστες και τα παιδιά τους.

Για τις οποίες παροχές....

δεν συμμετείχαν στην πολιτεία!...

Γιατί ενώ κρατούν την μεξικανική σημαία, απαιτούν αυτή η χώρα να τους παρέχει δωρεάν εκπαίδευσή και κοινωνικές παροχές; Αναρωτήθηκαν ορισμένοι παρατηρητές.

Θα έπρεπε να κρατούν την αμερικανική σημαία!....

Πράγματι, δύο εβδομάδες αργότερα ακόμα περισσότεροι διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους κρατώντας την Αμερικανική Σημαία!......

Αυτές οι επιδείξεις σημαιών εξασφάλισαν την υπερψήφιση της Πρότασης 187, που εγκρίθηκε από το 59% των ψηφοφόρων της Καλιφόρνιας!.... 


Γιουγκοσλαβία 

Στις 18 Απριλίου 1994 δύο χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στο Σαράγιεβο κρατώντας σημαίες της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας. 

Το γεγονός ότι κρατούσαν αυτές τις σημαίες και όχι του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ, ή των ΗΠΑ, δήλωνε ξεκάθαρα στον κόσμο ότι οι διαδηλωτές ταυτίζονταν με τους ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, που χρηματοδοτούσαν οι χώρες αυτές και άλλες.

 Δήλωνε ξεκάθαρα ποιους θεωρούν πραγματικούς φίλους τους!....

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!