“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πολυπολιτισμός: Το αυγό του Φιδιού!... Ιστορία...

ΗΠΑ

Στις 16 Οκτωβρίου 1994 στο Λος Άντζελες 70,000 άνθρωποι μέσα σε μια θάλασσα από μεξικανικές σημαίες πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας για την Πρόταση 187, που αν ψηφιζόταν θα στερούσε πολλές κοινωνικές παροχές από τους Παράνομους Μετανάστες και τα παιδιά τους.

Για τις οποίες παροχές....

δεν συμμετείχαν στην πολιτεία!...

Γιατί ενώ κρατούν την μεξικανική σημαία, απαιτούν αυτή η χώρα να τους παρέχει δωρεάν εκπαίδευσή και κοινωνικές παροχές; Αναρωτήθηκαν ορισμένοι παρατηρητές.

Θα έπρεπε να κρατούν την αμερικανική σημαία!....

Πράγματι, δύο εβδομάδες αργότερα ακόμα περισσότεροι διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους κρατώντας την Αμερικανική Σημαία!......

Αυτές οι επιδείξεις σημαιών εξασφάλισαν την υπερψήφιση της Πρότασης 187, που εγκρίθηκε από το 59% των ψηφοφόρων της Καλιφόρνιας!.... 


Γιουγκοσλαβία 

Στις 18 Απριλίου 1994 δύο χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στο Σαράγιεβο κρατώντας σημαίες της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας. 

Το γεγονός ότι κρατούσαν αυτές τις σημαίες και όχι του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ, ή των ΗΠΑ, δήλωνε ξεκάθαρα στον κόσμο ότι οι διαδηλωτές ταυτίζονταν με τους ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, που χρηματοδοτούσαν οι χώρες αυτές και άλλες.

 Δήλωνε ξεκάθαρα ποιους θεωρούν πραγματικούς φίλους τους!....

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments