“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ή όχι, τον Αρχαιολόγο Σπύρο Μαρινάτο, Οι Σιωνιστές Μασόνοι, Ελλάδας;


ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ή όχι, τον Αρχαιολόγο Σπύρο Μαρινάτο; (Ο οποίος, ΕΝΤΟΠΙΣΕ στο ΑΙΓΑΙΟ έναν Προϊστορικό Οικισμό της Αιγηΐδος.)

Το ότι οι Πελασγοί εγεννήθησαν εκατομμύρια χρόνια πρό των «Ευρωπαίων» και των άλλων λαών δυνάμεθα να το αποδείξουμε και σήμερα εάν κάνουμε αντικειμενικήν έρευναν εις τους λαούς της Ευρώπης και των άλλων χωρών, και ελέγξουμε τους πολιτισμένους και πνευματικά ανεπτυγμένους ανθρώπους αυτών, σε ποιες φυλές ανήκουν ανθρωπολογικά.

Τότε θα διαπιστώσουμε ότι όλοι οι πνευματικά άνθρωποι της γης σε όποια φυλή και αν ανήκουν έχουν μέσα των μία ρίζα Πελασγική, δηλαδή κάποιος από τους προγόνους των ήτο Πελασγός ή διασταύρωσις Πελασγού και της φυλής των.

Οι άλλοι άνθρωποι της ίδιας φυλής που δεν έχουν καθόλου Πελασγικό αίμα, έχουν έναν επιφανειακό πολιτισμό (π.χ. της Ερήμου) που τους επέβαλαν οι νόμοι και αι συνθήκαι ζωής, χωρίς να το νοιώθουν στην ψυχή τους και αν εξετάσης μεμονωμένους ΔΕΝ έχουν στην ψυχή τους ριζωμένο τον ανθρωπισμό των Μεσογειακών φυλών των Πελασγών, αλλά επηρεάζονται πολύ από το υποσυνείδητό των!.....

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;

Βεβαίως έγιναν, ΚΡΥΦΑ από τους λαούς της γης, και τα ΕΞΟΔΑ τα επλήρωσε ο πάντα λοιδορούμενος Ελληνικός Λαός, και μάλιστα τα επλήρωσε διά να βάλλουν οι ΕΒΡΑΙΟΙ κοσμοκράτορες τους Τούρκους να ζητούν διχοτόμησι του Αιγαίου και να Προπαρασκευάζουν Ελληνοτουρκικό Πόλεμο, ώστε να αποκλεισθή για ΠΑΝΤΑ η ΕΡΕΥΝΑ του ΑΙΓΑΙΟΥ ή στην δυσμενέστερη περίπτωσι να την αναλάβουν αυτοί (ΕΒΡΑΙΟΙ) που θα ΠΝΙΞΟΥΝ κάθε εύρημα αρχαιολογικό…….ΕΛΛΗΝΙΚΟ!...

ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ;

Οι ΕΒΡΑΙΟΙ κοσμοκράτορες γνωρίζουν καλά την ψυχολογίαν των Μωροφιλόδοξων ΜΕΛΩΝ των οργανώσεών των, Κεφάλαιον ΙΕ’ των σοφών της ΣΙΩΝ, εκεί το γράφουν αναλυτικά διά τους αμφιβάλλοντες.

ΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΓΙΝΕ;


Κουστώ...Έβαλαν έναν δικό τους και λέγει δήθεν αφελώς σαν μια γνώμη του ΜΕΓΑΛΟΥ προς τον Έλληνα Αρχιμασώνο:
«θα ήταν καλό για σας και την χώρα σας να γινόταν μία υποθαλάσσια έρευνα στο ΑΓΑΙΟ και στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, εσείς τι λέτε;»…..ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ η ΥΠΗΡΕΤΡΙΟΥΛΑ με την ΠΟΔΙΤΣΑ που άκουσε την πρότασι όποια και να ήτο; Αυτό απήντησε και διά να γίνη πιο αρεστός εισηγήθη εις τον αρμόδιον ή αρμοδίους να βάλουν και τα ΕΞΟΔΑ, έτσι και έγινε!...


Και εφόρτωσαν με τσουβάλια χρήμα από τον ιδρώτα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ τον ΕΒΡΑΙΟΙ Κουστώ, και μάλιστα ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, και ώργωσε χρόνια ολόκληρα το Αιγαίο και την Ανατολική και Κεντρική Μεσόγειο και διά να ευχαριστήση τους δωρητάς, σκέφθηκε:
«Ας τους δώσω μερικές βιντεοκασσέτες με ψάρια που κολυμπούν να βλέπουν και να Χαζεύουν, δεν αξίζουν περισσότερο….». Τι δεν καταλαβαίνεις; ΤΙ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ πλούτο βρήκε, τι ναυάγια, τι εσήκωσε, τι άλλο προσδιώρισε ποιος ξέρει; Τι γεγονότα ακολούθησαν;
Τα Τουρκικά αεροπλάνα, που δεν είχαν μέχρι τότε ΕΜΦΑΝΙΣΘΉ στο ΑΓΑΙΟ, άρχισαν σιγά-σιγά τις παραβιάσεις μέχρι που να μην μας υπολογίζουν καθόλου, και ο ΚΟΥΣΤΩ τι έγινε; Μόλις ετελείωσε τις έρευνες, πέθανε. Ε! …..τον φουκαρά να μη ζήση να δή τον κόπο του!....

Επέθανε και ο γυιός του σε δυστύχημα. Ας μας πουν τώρα οι αρμόδιοι πόσα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ έδωσαν συνολικά στον ΚΟΥΣΤΩ, πως εξησφάλισαν το αδιάβλητο της ερεύνης και τι ωφελήθη ο ελληνικός λαός και τι εζημίωσε; Εκτός από τον ιδρώτα του;

ΘΑ ΣΑΣ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΕΡΕΥΝΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

Το 1973 ο έφορος Αρχαιοτήτων Σπύρος Μαρινάτος ευρέθη ΝΕΚΡΟΣ κάτω από ένα ψηλό βράχο της ΑΝΔΡΟΥ.. τότε οι υπεύθυνοι είπαν αρχικά ότι (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ). Οι δικοί του άνθρωποι είπαν ότι δεν είχαν κανένα λόγο να αυτοκτονήση και δεν το πίστεψαν αυτό.

Μετά είπαν ότι ΓΛΥΣΤΡΗΣΕ ΤΥΧΑΙΩΣ, αλλά δεν είχε κανένα λόγω να ανέβη πρωί-πρωί χωρίς να τον αντιληφθή κανείς στον Βράχο και να γλυστρίση.

Ερευνώντας μετά τόσα χρόνια επληροφορήθην ότι ο Σπύρος Μαρινάτος λίγες ΜΕΡΕΣ πρίν…………………ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ είχε πεί στους συναδέλφους του ότι ΕΝΤΟΠΙΣΕ στο ΑΙΓΑΙΟ έναν Προϊστορικό Οικισμό της Αιγηΐδος.

Ερωτώ, μήπως είναι πολύ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ να έρθουν στο ΦΩΣ οι Προϊστορικοί Οικισμοί της ΑΙΓΗΙΔΟΣ;

Απόσπασμα από το βιβλίο του Γεωργίου Γ. ΑϋφαντήΆνθρωπος και Επιστήμη. Διαγγελέας
Ο Εβραίος πολιτικός Κ. Καραμανλής!... 

Ο Κουστώ έφθασε στον Πειραιά μετά από πρόσκληση της τότε Ελληνικής Κυβέρνησης προκειμένου να αρχίσει εξερευνήσεις σε διάφορες περιοχές του Αιγαίου

Στις 7 Νοεμβρίου του 1975 το θρυλικό σκάφος Καλυψώ, που είχε αγοραστεί από το πολεμικό ναυτικό της βρεττανίας, από τον Ιρλανδό εκατομμυριούχο και πρώην βουλευτή Γκίνες (γνωστό από τις ομόνυμες μπύρες), ο οποίος για την ανακατασκευή του σκάφους σύμφωνα με προδιαγραφές που είχε δώσει ο ίδιος ο Κουστώ το νοίκιασε στον τελετυαίο αντί του συμβολικού ποσού του ενός γαλλικού φράγκου τον χρόνο, έμπαινε στο λιμάνι της Ζέας. 

Ο Κουστώ έφθασε στον Πειραιά μετά από πρόσκληση της τότε Ελληνικής Κυβέρνησης προκειμένου να αρχίσει εξερευνήσεις σε διάφορες περιοχές του Αιγαίου αλλά κυρίως ανάμεσα στην Σαντορίνη και την Κρήτη. Εξερεύνησε το αρχαίο ναυάγιο, στο οποίο αρχικά είχε βρεθεί ο μηχανισμός των Αντικυθήρων, ενώ ανακάλυψε και το κουφάρι του βυθισμένου πλοίου ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟΣ.

Το Καλυψώ με τον Κουστώ και το θρυλικό πλήρωμά του έγιναν γνωστοί ως ένα από τα πρώτα σκάφη στον κόσμο που μελέτησε τα βάθη των ωκεανών και φέρνοντας τον άγνωστο κόσμο του βυθού μέσα στα σαλόνια των σπιτιών μας. Για τα ντοκιμαντέρ αυτά κέρδισε πλήθος βραβείων όπως το βραβείο του φεστιβάλ των Καννών, ενώ για την ταινία "Σιωπηλός Κόσμος" βραβεύτηκε με Όσκαρ το 1956 και για την ταινία "Κόσμος χωρίς ήλιο" το Όσκαρ το 1964.

Από το 1955 που ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια, όταν προσκλήθηκε στην Ελλάδα ήταν ήδη διάσημος.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments