“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Toyota προς Τραμπ: «Είμαστε Αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία»

Μήνυμα στην Ουάσινγκτον στέλνει ο διευθύνων σύμβουλος της Toyota. Ο Ακίο Τογιόντα υποστήριξε ότι τα τελευταία 30 χρόνια η εταιρεία έχει αυξήσει σημαντικά την παραγωγή της στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε και πρέπει να θεωρείται αμερικανική εταιρεία.

Τον περασμένο μήνα, ο Ντόναλντ Τραμπ....

με ένα tweet είχε ζητήσει από τη Toyota να μην κατασκευάσει δεύτερο εργοστάσιο στο Μεξικό.

«Σήμερα, η Toyota έχει αυξημένη παραγωγή στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ έχει δημιουργήσει το δικό της δίκτυο πωλήσεων. Τα αυτοκίνητά μας παράγονται από Αμερικανούς εργαζόμενους σε ένα αμερικανικό εργοστάσιο. Οι πελάτες μας είναι βασικά Αμερικανοί. Ελπίζω πως η Toyota θα θεωρηθεί Αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία» υποστήριξε ο Ακίο Τογιόντα.

Στην Αμερικανική αγορά η Toyota πουλά περίπου το ένα τέταρτο των αυτοκινήτων που πουλά σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας, στις Ηνωμένες πολιτείες λειτουργεί 10 εργοστάσια και παράγει περίπου το 56% των αυτοκινήτων της που πωλούνται στη χώρα.

Την ίδια ώρα, η Samsung εξετάζει την κατασκευή ενός εργοστασίου με στόχο την παραγωγή οικιακών συσκευών.

Η νοτιοκορεατική εταιρεία δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία, όμως σημείωσε ότι έχει ήδη προβεί σε σημαντικές επενδύσεις στη χώρα.

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments