Ποιοί βοήθησαν τους Αλβανούς (1991) στην υπόθεση "Τσαμουριά"; Τούρκοι, Ιρανοί και Παλαιστίνιοι!...

Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία περιείχε δημοσίευμα της αλβανικής εφημερίδας «Κόχα Γιον». Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του, ένας τσάμης ιστορικός (Νερτζάτ Μερτσούσι) περιγράφει πώς ιδρύθηκε το 1991 η οργάνωση «Τσαμουριά», ως βασική οργάνωση των Τσάμηδων στην Αλβανία. ...


Ένα σημαντικό στοιχείο που ίσως πολλοί στην Ελλάδα δεν γνωρίζουν είναι ότι το κομμουνιστικό καθεστώς είχε εξαφανίσει το τσαμικό ζήτημα και μάλιστα με διάταγμα της Αλβανικής βουλής του 1953 αφαίρεσε συλλογικά την ελληνική ιθαγένεια από τους Τσάμηδες και τους αναγνώρισε την αλβανική ιθαγένεια.

• Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον όμως είναι εκείνοι οι οποίοι βρέθηκαν να ενισχύουν τις προσπάθειες για ανακίνηση τσαμικού ζητήματος το 1991. 

Όπως λέει ο τσάμης ιστορικός, είχαν επαφές με «πρεσβείες όπως η ιρανική και η παλαιστινιακή

Οι Παλαιστίνιοι μας είπαν: 
Λεφτά δεν έχουμε για να σας βοηθήσουμε, αλλά μπορούμε με όπλα... 

Ο πρόεδρος του συλλόγου πήγε το 1992 στη Σμύρνη για να ιδρύσει και εκεί παράρτημα του συλλόγου με Τσάμηδες που είχαν φύγει από την Ελλάδα στην Τουρκία».

• Για την Τουρκία δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα ενίσχυε τους Τσάμηδες. Αλλά να κινούνται έτσι παρασκηνιακά και οι Ιρανοί και οι Παλαιστίνιοι, όταν η Ελλάδα πλήρωνε βαρύτατο κόστος για να διατηρεί καλές σχέσεις με τις δύο αυτές χώρες, είναι τραγικό…

• Η αλβανική εφημερίδα «Ντίτα» ελέγχεται από την πρώην υπουργό του Σοσιαλιστικού Κόμματος Άρτα Ντάντε και τελευταία έχει εξαπολύσει επιθέσεις κατά πάντων. Ωστόσο, ενδιαφέρον έχουν διάφορα ζητήματα που βγάζει στη φόρα και έχουν σχέση με τον αρχηγό του κόμματος των Τσάμηδων Σπ. Ιντρίζι.

• Συγκεκριμένα περιγράφει μια απατή με πρωταγωνιστή τον Ιντρίζι και θύμα τον κοσοβάρο επιχειρηματία Ναζίμ Μπερίσα, στον οποίο πούλησε δύο επιχειρήσεις έναντι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, χωρίς να του ανήκουν…

• Ας τα έχουμε υπόψη μας όλα αυτά γιατί μπορεί να χρειασθούν όταν ο κ. Ιντρίζι κουνάει το δάκτυλο στην Ελλάδα.

Παρόν

Ο εξωφρενικός
exofrenikos@hotmail.com
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ