“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Γέμισε ληστές και κλοπιμαία ο ΠΑΝΑΜΑΣ.

Ο «Διαχρονικός και Στενός φίλος» του Γιώργου Παπανδρέου ο Θόδωρος Μαργέλος, βρέθηκε ….στον ΠΑΝΑΜΑ. 

Πρόκειται για τον ίδιο Θόδωρο Μαργέλο των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ), το γνωστό τεράστιο σκάνδαλο της χώρας μας. Ένα σκάνδαλο το οποίο έχει πολλές βρώμικες πτυχές, και αυτό διότι, δεν είναι μόνο ότι χάνεται ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο του ΤΤ και κατ’ επέκταση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, αλλά, και το γεγονός ότι από την άλλη, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ λαμβάνουν αποφάσεις που ευνοούν συγκεκριμένα συμφέροντα σε βάρος του ελληνικού λαού. ...

Αυτόν τον Θόδωρο Μαργέλο που έχει σε «μαύρη λίστα» o Β. Πούτιν, ο «persona non grata» για τους Ρώσσους, ο οποίος χαίρει «ασυλίας» στον τόπο του εγκλήματος, λογικά δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά στην ΚΟΛΟΜΒΙΑ των ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

 Ο Θόδωρος Μαργέλος με δραστηριότητες στον ΠΑΝΑΜΑ…εδώ και χρόνια, που δεν θέλει να γνωρίζει η «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» διότι έχει τους δικούς της λόγους…, και πολύ διαφορετικά συμφεροντα από αυτά των ΕΛΛΗΝΩΝ.




http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments