Για τον Κλαούζεβιτς ο στρατιωτικός αντικειμενικός σκοπός του πολέμου είναι ο αφοπλισμός του εχθρού και για να επιτευχθεί αυτός χρειάζεται συμπλοκή πράγμα το οποίο συνεπάγεται αιματοχυσία.

Είναι ευσεβής πόθος για «καλόκαρδους ανθρώπους» όπως αναφέρει να πιστεύει κάποιος ότι «μπορεί να νικήσει χωρίς πολύ αιματοχυσία».

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Γέμισε ληστές και κλοπιμαία ο ΠΑΝΑΜΑΣ.

Ο «Διαχρονικός και Στενός φίλος» του Γιώργου Παπανδρέου ο Θόδωρος Μαργέλος, βρέθηκε ….στον ΠΑΝΑΜΑ. 

Πρόκειται για τον ίδιο Θόδωρο Μαργέλο των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ), το γνωστό τεράστιο σκάνδαλο της χώρας μας. Ένα σκάνδαλο το οποίο έχει πολλές βρώμικες πτυχές, και αυτό διότι, δεν είναι μόνο ότι χάνεται ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο του ΤΤ και κατ’ επέκταση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, αλλά, και το γεγονός ότι από την άλλη, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ λαμβάνουν αποφάσεις που ευνοούν συγκεκριμένα συμφέροντα σε βάρος του ελληνικού λαού. ...

Αυτόν τον Θόδωρο Μαργέλο που έχει σε «μαύρη λίστα» o Β. Πούτιν, ο «persona non grata» για τους Ρώσσους, ο οποίος χαίρει «ασυλίας» στον τόπο του εγκλήματος, λογικά δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά στην ΚΟΛΟΜΒΙΑ των ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

 Ο Θόδωρος Μαργέλος με δραστηριότητες στον ΠΑΝΑΜΑ…εδώ και χρόνια, που δεν θέλει να γνωρίζει η «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» διότι έχει τους δικούς της λόγους…, και πολύ διαφορετικά συμφεροντα από αυτά των ΕΛΛΗΝΩΝ.
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!