Γέμισε ληστές και κλοπιμαία ο ΠΑΝΑΜΑΣ.

Ο «Διαχρονικός και Στενός φίλος» του Γιώργου Παπανδρέου ο Θόδωρος Μαργέλος, βρέθηκε ….στον ΠΑΝΑΜΑ. 

Πρόκειται για τον ίδιο Θόδωρο Μαργέλο των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ), το γνωστό τεράστιο σκάνδαλο της χώρας μας. Ένα σκάνδαλο το οποίο έχει πολλές βρώμικες πτυχές, και αυτό διότι, δεν είναι μόνο ότι χάνεται ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο του ΤΤ και κατ’ επέκταση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, αλλά, και το γεγονός ότι από την άλλη, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ λαμβάνουν αποφάσεις που ευνοούν συγκεκριμένα συμφέροντα σε βάρος του ελληνικού λαού. ...

Αυτόν τον Θόδωρο Μαργέλο που έχει σε «μαύρη λίστα» o Β. Πούτιν, ο «persona non grata» για τους Ρώσσους, ο οποίος χαίρει «ασυλίας» στον τόπο του εγκλήματος, λογικά δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά στην ΚΟΛΟΜΒΙΑ των ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

 Ο Θόδωρος Μαργέλος με δραστηριότητες στον ΠΑΝΑΜΑ…εδώ και χρόνια, που δεν θέλει να γνωρίζει η «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» διότι έχει τους δικούς της λόγους…, και πολύ διαφορετικά συμφεροντα από αυτά των ΕΛΛΗΝΩΝ.
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ