“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Οι «Γρήγορες Εκλάμψεις Ραδιοκυμάτων» Απ’ Το Διάστημα Είναι Προηγμένη Εξωγήινη Τεχνολογία!

Καθηγητής του πανεπιστημίου Χάρβαρντ προκάλεσε μεγάλη αίσθηση με την τοποθέτηση του ότι η ανθρωπότητα έχει δεχθεί σημάδια εξωγήινης ύπαρξης και ζωής αλλά τα αγνόησε.

Σύμφωνα με τον Άβι Λόεμπ (Ali Loeb), οι περίεργες εκλάμψεις που φτάνουν στη γη τα τελευταία χρόνια, είναι ....

πιθανό να αποτελούν διαρροή από ένα γιγάντιο πομπό προηγμένης τεχνολογίας που βρίσκεται στα βάθη του σύμπαντος και δίνει ενέργεια σε διαστημόπλοια για διαγαλαξιακά ταξίδια.

Οι ερευνητές, επισημαίνουν ότι η πηγή των μηνυμάτων αυτών προέρχονται από «γρήγορες εκλάμψεις ραδιοκυμάτων» (Fast Radio Bursts-FRB), και σύμφωνα με έρευνα που έχει γίνει, διαπιστώνεται ότι ο άνθρωπος δεν έχει τα μέσα για να δημιουργήσει μια τέτοια τεχνολογία, εννοώντας πως είναι εξωγήινη η ύπαρξη αυτών των μηνυμάτων.

Αυτό που είναι λιγότερο κατανοητό όμως είναι γιατί οι εξωγήινοι μπόρεσαν εξ΄ αρχής να «χτίσουν» μια τόσο ανώτερη τεχνολογία.

Σύμφωνα με την Independent, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τα παράξενα αυτά μηνύματα θα μπορούσαν να προέρχονται από έναν τεράστιο ραδιοπομπό τόσο ισχυρό που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει ραδιοκύματα πέρα από τον γαλαξία. Μάλιστα, η ενέργεια αυτή θα μπορούσε να χρησιμοποιείται για διαστημικά ταξίδια σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα, με τον ίδιο τρόπο που ένα πλοίο ταξιδεύει στη θάλασσα.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments