Τα Κέρδη της Shell και της ExxonMobil, (Διεθνής πολίτες)

Μεγάλη Άνοδος στα Καθαρά Κέρδη της Shell

Αυξημένα ήταν το β’ τρίμηνο του 2017 τα καθαρά κέρδη της Royal Dutsch Shell. Συγκεκριμένα, διαμορφώθηκαν στα 1,9 δισ. δολάρια έναντι 239 εκατ. δολαρίων το αντίστοιχο διάστημα του 2016 – ωστόσο, η απότομη αυτή άνοδος της κερδοφορίας θεωρείται εύθραυστη, λόγω των έντονων μεταβολών στην τιμή του πετρελαίου.

Από την άλλη, οι ταμειακές ροές της Shell ανήλθαν σε 11,3 δισ. δολάρια, ανεβάζοντας το συνολικό ετήσιο ποσό των ροών σε 38 δισ. δολάρια.

ExxonMobil: Χαμηλότερα των Προσδοκιών τα Κέρδη Β΄ Τριμήνου

Χαμηλότερα των προσδοκιών διαμορφώθηκαν τα κέρδη β' τριμήνου της Exxon Mobil, καθώς η αμερικανική πετρελαϊκή ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 3,35 δισ. δολάρια ή 78 σεντς ανά μετοχή, έναντι των 1,7 δισ. δολαρίων ή 41 σεντς ανά μετοχή πέρυσι.

Ωστόσο, οι εκτιμήσεις πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έκαναν λόγο για κέρδη 84 σεντς ανά μετοχή.

Τα έσοδα διαμορφώθηκαν στα 62,9 δισ. δολάρια, από τα 57,7 δισ. δολάρια πριν από ένα χρόνο και έναντι των 61,3 δισ. δολαρίων που περίμεναν οι αναλυτές.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects