*Δια-Κόσμος Ἑλλάς*
“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
Το ”60 Minutes” είναι ένα Αυστραλιανό πρόγραμμα επικαιρότητας που βασίζεται στα 60 λεπτά των Ηνωμένων Πολιτειών του δικτύου CBS.

Στις 14 Ιουλίου 2015, το τηλεοπτικό πρόγραμμα των 60 λεπτών της Αυστραλίας παρουσίασε το πρώτο επεισόδιο μιας εκπληκτικής αποκάλυψης ενός παγκόσμιου VIP κυκλώματος παιδεραστίας, στο οποίο συμμετείχαν ανώτατοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας, συμπεριλαμβανομένων βουλευτών του Βρετανικού Κοινοβουλίου, υπουργών, δικαστών, διπλωματών και κατασκόπων.

Και όμως, σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, η εκπομπή δεν προκάλεσε σχεδόν καμία αντίδραση.

Παρακάτω είναι το βίντεο, ακολουθούμενο από απομαγνητοφωνημένα αποσπάσματα από το πρώτο τμήμα.

Σημείωση: Κάπου στο 17:20 μην παραλείψετε να δείτε την συγκλονιστική συζήτηση με έναν δηλωμένο παιδόφιλο, εκπρόσωπο παιδοφιλικής οργάνωσης, η οποία καταλήγει με τον ρεπόρτερ να εξοργίζεται από το θράσος του και να λήγει την συζήτηση.

Ρεπόρτερ: “Χωρίς αμφιβολία, το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο που έχει βιώσει ποτέ η Βρετανία θα εκτεθεί απόψε. Περιλαμβάνει ένα μυστικό δίκτυο των πιο ανώτερων αξιωματούχων στη χώρα – παρελθόντα και τρέχοντα μέλη του Κοινοβουλίου, υπουργούς, δικαστές, διπλωμάτες, ακόμη και έναν από τους κορυφαίους κατασκόπους της χώρας. Αυτοί οι άνδρες κατηγορούνται για κάποιες από τις πιο σαδιστικές σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών που μπορεί κανείς να φανταστεί, σε εκατοντάδες θύματα, μερικά έως και οκτώ ετών. Πιο αντιμέτωποι εξακολουθούν να είναι ισχυρισμοί ότι παιδιά σκοτώθηκαν για να προστατεύσουν αυτό το δίκτυο αρπακτικών, συμπεριλαμβανομένου ενός αγοριού ο πατέρας του οποίου εργάστηκε στην Υψηλή Επιτροπή της Αυστραλίας στο Λονδίνο. Για πάνω από 40 χρόνια, οι κακοί κυνηγοί παιδιών έδρασαν με πλήρη ατιμωρησία, κρυμμένοι πίσω από την πρόσοψη της αξιοπρέπειας, αλλά όχι πλέον.

Ήταν παιδιά, συχνά τα πιο ευάλωτα, τοποθετημένα στη φροντίδα του κράτους μόνο για να προδοθούν, να διακινούνται συστηματικά στους πιο ισχυρούς άνδρες της γης. […] Απόψε, τρία θύματα μιλούν ανοιχτά. Ισχυρισμοί μιας μνημειώδους συγκάλυψης ότι δολοφονήθηκαν παιδιά, ένα από τα οποία ήταν ο 15χρονος γιος του οδηγού της Αυστραλιανής Ύπατης Αρμοστείας. […] Σεξουαλικό σκάνδαλο στα πολύ ψηλά επίπεδα της Βρετανικής κυβέρνησης. Τα θύματα παιδιά σεξουαλικής κακοποίησης έρχονται να δείξουν το δάκτυλο σε πολύ ισχυρούς άνδρες – μέλη του Βρετανικού κοινοβουλίου, υπουργούς του υπουργικού συμβουλίου, λόρδους, κατασκόπους, ακόμη και ανώτερες αστυνομικές αρχές, ενοχοποιημένοι σε ένα VIP κύκλωμα παιδεραστίας για προνομιούχους και ισχυρούς. […] Η Βρετανική αστυνομία ερευνά τώρα αναγκαστικά στοιχεία ότι δεκάδες παιδιά υπέφεραν παρόμοια μοίρα”.

(1) ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΚΕΡ


Ο Κερ, τώρα ηλικίας 54 ετών, τον οποίο ο δημοσιογράφος περιγράφει ως “σαφώς κατεστραμμένο άτομο”, δήλωσε ότι η ζωή του άρχισε να καταρρέει όταν στην ηλικία των εννέα, στάλθηκε στο τώρα περίφημο σπίτι Kincora Boys ‘Home στη Βόρεια Ιρλανδία, που λειτουργούσε από άνδρες που αργότερα θα καταδικάζονταν για τον συχνό βιασμό των παιδιών που είχαν στη φροντίδα τους. Είπε ότι η σεξουαλική κακοποίηση ξεκίνησε μια εβδομάδα μετά την άφιξή του στο σπίτι. Μέσα σε λίγα χρόνια, ο Κερ και άλλα αγόρια από το σπίτι μεταφέρθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο ως “παιχνίδια” και “αγόρια” για παιδεραστές.

Δείτε: ”Πρώην αξιωματικός της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Στρατού ισχυρίζεται ότι οι αρχηγοί ασφαλείας του είπαν να «σταματήσει να σκάβει» όταν ανέφερε πιθανό κύκλωμα παιδεραστίας”, Daily Mail, 7 Απριλίου 2015.

Όταν ο Κερ ήρθε για πρώτη φορά στο Λονδίνο, το πρώτο μέρος στο οποίο τον πήγαν να συναντήσει “τους άνδρες που κυβέρνησαν τη χώρα” ήταν η πλατεία Dolphin, ένα πολυτελές συγκρότημα διαμερισμάτων μόλις λίγα λεπτά από τα σπίτια του Κοινοβουλίου. Ο Κερ υπενθυμίζει, “Ήμουν εδώ, μου είπαν να καθίσω στο κρεβάτι. Άρχισαν να βγάζουν τα ρούχα μου.”

Ρεπόρτερ: “Ο Ρίτσαρντ ήρθε εδώ για να κάνει σεξ με πολιτικούς και άλλα υψηλόβαθμα μέλη του βρετανικού κατεστημένου, συμπεριλαμβανομένων μελών της Βουλής των Λόρδων”, μερικοί από τους οποίους (“παλιότεροι, πολύ παλιότεροι άρχοντες”) εξακολουθούν να είναι στην πολιτική. “Ο Ρίτσαρντ ήταν ένα από τα δεκάδες αγόρια και κορίτσια, σχεδόν όλα από κρατικά ιδρύματα, που τα έφεραν στα σπίτια των πλουσίων και ισχυρών για να τα αναγκάσουν να κάνουν σεξ με ενήλικες”.

Κερ: “Η ψυχή μου εκείνη την εποχή καταστράφηκε και πήραν όλα όσα είχα, όλα όσα είχα.”

(2) ΕΣΘΕΡ ΜΠΕΙΚΕΡ

Η Μπέικερ, ηλικίας 32 ετών, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από την ηλικία των έξι ετών, όταν ένα μέλος της οικογένειάς της την οδήγησε σε παιδεραστές, οι οποίοι “ουσιαστικά θα ξεχώριζαν τα κορίτσια, θα διάλεγαν ποιά ήθελαν και τότε τα κορίτσια θα κακοποιούνταν”.

Βλέποντας τις φωτογραφίες τους, η Μπέικερ αναγνώρισε θετικά δύο Βρετανούς πολιτικούς που ήταν μεταξύ αυτών που την κακοποίησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990, λέγοντας “Δεν ξεχνάμε αυτά τα πρόσωπα, με κανένα τρόπο”:

Ένας «πολύ ανώτερος» βρετανός πολιτικός, ένας λόρδος, για τον οποίος η Μπέικερ δήλωσε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια 5 έως 6 ετών.

Ένα αρκετά υψηλόβαθμο μέλος ενός βρετανικού πολιτικού κόμματος στη Βουλή των Κοινοτήτων. Η Μπέικερ αναγνώρισε θετικά τον δεύτερο αυτόν άντρα ότι την κακοποίησε σεξουαλικά, λέγοντας: “Δεν ξεχνάμε αυτά τα πρόσωπα. Με τίποτα.”

(3) ΝΤΑΡΕΝ

Ο Ντάρεν, όχι το πραγματικό του όνομα και με το πρόσωπό του κρυμμένο, ήταν 15 χρονών σε ένα σπίτι φροντίδας όταν συναντήθηκε με τον Peter Righton, «έναν ανώτερο σύμβουλο στην κυβέρνηση της παιδικής ανάπτυξης και κρυφά μέλος της ανταλλαγής πληροφοριών παιδεραστίας – μια ομάδα που αγωνίστηκε για την μείωση της ηλικίας συγκατάθεσης για σεξ με παιδιά”. Ο Righton παρείχε αγόρια όπως ο Ντάρεν σε παιδόφιλους στην πλατεία Dolphin.

Σημείωση: Σύμφωνα με τη Wikipedia, ο Peter Righton ήταν ένας εμπειρογνώμονας στην προστασία των παιδιών, εργαζόμενος κοινωνικής φροντίδας και καταδικασμένος παιδεραστής, που πέθανε το 2007. Το 2013, η Μητροπολιτική Αστυνομία ξεκίνησε την Επιχείρηση Cayacos για να ερευνήσει τους ισχυρισμούς ότι ο Righton ήταν μέρος ενός κυκλώματος παιδοφιλίας.

Ο Ντάρεν και «άλλοι μάρτυρες» αναγνώρισαν έναν από τους παιδόφιλους ως τον Λέον Μπρίταν, έναν πρώην βουλευτή και Βρετανό Υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος «βίαζε παιδιά.» Γιος Λιθουανών Εβραίων που μετανάστευσαν στη Βρετανία πριν από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Μπρίταν πέθανε τον Ιανουάριο του 2015.

Ο ρεπόρτερ λέει ότι αυτές οι περιπτώσεις παιδεραστίας τώρα «λαμβάνονται σοβαρά» από την αστυνομία και από μια «νέα γενιά πολιτικών ηγετών», παρόλα αυτά όπως είπαμε και στην αρχή του άρθρου, δύο χρόνια μετά την προβολή της απίστευτης αυτής εκπομπής, δεν έχει υπάρξει σχεδόν καμία αντίδραση.

Το Off the Record στο Facebook

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Post a Comment

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

*Δια-Κοσμος