“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πλύση Εγκεφάλου για τη Φυλετική Μείξη

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα πράγματα μπαίνουν μέσα στο μυαλό μας χωρίς να το συνειδητοποιούμε; Τι είναι όλα αυτά που δεχόμαστε υποσυνείδητα και ποτέ δεν έχουμε κάτσει να σκεφτούμε σοβαρά; Κάτι το οποίο έχουμε μάθει να αποδεχόμαστε ως φυσιολογικό, γνωρίζουμε από που έχει προκύψει; Ξέρουμε ποιος μας το έβαλε στο μυαλό;

Κι όμως υπάρχουν κάποιοι, που γνωρίζουν. Αυτοί που τα σχεδιάζουν και τα υπολογίζουν. Αυτοί που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου.

Υπό την Εβραϊκή δημοκρατία την οποία ζούμε τώρα, μπορούμε να δούμε ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου ενθαρρύνουν συγκαλυμένα την μπασταρδοποίηση και την μείξη της Λευκής Φυλής με άλλες φυλές μέσω μιας πληθώρας προγραμμάτων, την προώθηση της προπαγάνδας μείξης φυλών και άλλα καταστροφικά προγράμματα.

Για να επιτύχουν τους στόχους τους έχουν χρησιμοποιήσει κάθε εξουσία, κάθε κόλπο και προπαγάνδα και κάθε αντισυνταγματικό νόμο μπορούν για να το επιβάλλουν. Οι Εβραίοι που δεν είναι Λευκοί, αλλά κίτρινοι Σημίτες και Ασιάτες, μισούν τη Λευκή Φυλή τόσο πολύ όσο μισούσαν τους Λευκούς Ρωμαίους χίλια χρόνια πριν. Η ευγονική έχει καταλήξει να είναι μια ξεχασμένη λέξη. Οι Εβραίοι θέλουν να εξαλείψουν την ίδια τη λέξη και την ιδέα ώστε να μην μπορεί ούτε να αναφερθεί σε καμια συζήτηση, γιατί αντιτείθεται στα καταστροφικά Εβραϊκά προγράμματά τους.

Οι Εβραίοι στοχεύουν την προπαγάνδα της φυλετικής μείξης στη Λευκή Φυλή και τις σκούρες φυλές, ενώ ταυτόχρονα προωθούν μια εντελώς διαφορετική γραμμή για τους δικούς τους ανθρώπους. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν υπάρχουν μαύροι στο Ισραήλ, την «γη της επαγγελίας»; Οι Εβραίοι όντας κίτρινοι Σημίτες, διδάσκουν φυλετική συνειδητότητα στους ανθρώπους τους. Συνειδητοποιούν ποια είναι η φυλή τους και είναι φανατικά πιστοί σε αυτή. Μέσω χιλιάδων αποκλειστικά Εβραϊκών οργανισμών και μέσω του δικού τους Εβραϊκού τύπου και μέσω των συναγωγών τους προειδοποιούν ενάντια σε γάμους φυλετικής μείξης, ενάντια σε αλλόθρησκους γάμους και όχι μόνο με μαύρους, αλλά και ενάντια σε μείξη με τους Λευκούς Εθνικούς (μη-εβραίους).

Σας ακούγεται μήπως σαν Απαρτχάιντ και Ναζισμό; Οι Εβραίοι είναι η μόνη γνωστή φυλή που μπορεί και δεν έχει κυρώσεις για τον ρατσισμό! Αυτοί οι «επίλεκτοι» υποκριτές προωθούν βίαια την μπασταρδοποίηση της Λευκής Φυλής, αλλά πυρετωδώς προστατεύουν τη δική τους φυλή ενάντια σε αυτό. Οποιοσδήποτε δεν έχει γεννηθεί από Εβραία μητέρα στο κράτος λωποδύτων του Ισραήλ είναι ένας «γκόι», ένας μη-εβραίος, και δεν επιτρέπεται να παντρευτεί ή να θαφτεί στο κράτος λωποδυτών του Ισραήλ, ούτε μπορεί να γίνει πολίτης ή να αποκτήσει τα πολιτικά δικαιώματα που έχει κάποιος γεννημένος Εβραίος. Ανεξάρτητα από το εάν ένας Εβραίος ζει στο Ισραήλ ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, η «φυλετική απομόνωση» είναι ο κανόνας της ημέρας. Φυλετική απομόνωση ανάμεσα σε Λευκούς αντιτείθεται αδιάλλακτα.

Ας δούμε με ποιον θέλει ο Εβραϊος να αναμείξει τη Λευκή Φυλή. Στα τελευταία 6000 χρόνια η Αφρικάνικη μαύρη φυλή δεν έχει εφεύρει τίποτα. Δεν υπάρχει κάτι γνωστό που να έχουν χτίσει οι μαύροι. Ο μέσος όρος του Αφρικάνικου μαύρου I.Q. είναι περίπου 40 πόντους χαμηλότερο από το μέσο όρο του Λευκού, κατατάσσοντάς τους στο επίπεδο του ηλίθιου. Η μαύρη φυλή έχει σωματικά προτερήματα, με μεγάλη ανθεκτικότητα, αθλητισμό, αντοχή κτλ, αλλά η ευφυία δεν είναι το δυνατό της στοιχείο. Στις χώρες που έχουν γίνει φυλετικές μείξεις, οι μαύροι έχουν IQ κάπου στο 80 που σημαίνει ότι είναι περίπου 20 πόντους κάτω από τον μέσο Λευκό και αυτό οφείλεται επειδή έχουν αφομοιώσει ένα μεγάλο ποσοστό Λευκού αίματος και στην πραγματικότητα είναι μιγάδες.

Με βάση την ιστορία, οι μαύρες φυλές εμποδίζουν την ανάπτυξη των Λευκών φυλών και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στον Λευκό πολιτισμό. Οι μαύροι παινεύονται για τη «Μαύρη Κουλτούρα» ενώ δεν υπάρχει κάποια σχετική κουλτούρα και μιλούν για «Μαύρη Περηφάνεια» ενώ δεν υπάρχουν πολλά για να είναι περήφανοι. Παρότι οι μαύροι είναι το πιο άχρηστο κομμάτι στον κόσμο του σύγχρονου Λευκού, είναι ένας πολύ επικίνδυνος, μολυσματικός και ραγδαία πολλαπλασιαζόμενος καρκίνος στο φυλετικό σώμα μας. Είναι το μέσο που χρησιμοποιούν οι Εβραίοι και με το οποίο σχεδιάζουν να καταστρέψουν τη Λευκή Φυλή μας.

Οι Εβραίοι γνωρίζουν ότι για να κάνουν αποδεκτές τις φυλετικές μείξεις, θα πρέπει να εφαρμόσουν μια τυρρανική αρχή για να αναμείξουν Λευκά και παιδιά άλλων φυλών σε μικρή ηλικία. Τα παιδιά είναι εύκολα επηρεάσιμα και εξαπατούνται ευκολότερα, οι νέοι άνθρωποι είναι ο κύριος στόχος των Εβραίων. Το παραπέτασμα που χρησιμοποιούν οι Εβραίοι για να προωθήσουν τις ξένες φυλές είναι οι «ίσες ευκαιρίες». Αυτό σημαίνει ότι η εκπαίδευση θα πρέπει να υποβαθμιστεί για να μπορέσουν οι άλλες φυλές να ακολουθήσουν. Η καταστροφή μπορεί να φανεί στη σύγκριση των IQ Λευκών παιδιών που είχαν «ίσες ευκαιρίες» και αυτούς που δεν είχαν. Τα παιδιά μας γίνονται θύματα ενός αποτρόπαιου Εβραϊκού εγκλήματος. Το εκπαιδευτικό μας σύστημα διελύεται χάρη στις Εβραϊκές κυβερνήσεις (Εβραϊοι ή τσιράκια Εβραίων) που προωθούν ένα πρόγραμμα μείξης με άλλες φυλές.

Πόσοι λαθρομετανάστες βρίσκονται συμμαθητές με τα παιδιά σας; Πόσοι από τους γονείς αυτών των παιδιών πληρώνουν φόρους για την εκπαίδευση; Έχετε αναρρωτηθεί ποτέ ότι τα λεφτά που δίνετε για φόρους συντηρούν την εκπαίδευση λαθρομεταναστών; Δίνετε τα διπλάσια λεφτά για να «μάθουν γράμματα» κάποιοι ξένοι. Τα ίδια παιδάκια που θα κάνουν κλίκα και σε λίγα χρόνια θα είναι περισσότερα από τα Λευκά παιδάκια. Τα ίδια παιδάκια που θα εκφοβίζουν, θα παρενοχλούν και θα πλακώνουν στο ξύλο τα παιδιά σας. Για κάντε μια έρευνα για τη Σουηδία και το πως επηρεάζονται οι Λευκοί από την ενσωμάτωση μεταναστών στο εκπαιδευτικό σύστημά τους.

Οι Εβραϊκές κυβερνήσεις προδίδουν τα Έθνη τα οποία κυβερνούν στις Λευκές χώρες και βοηθούν τους λαθρομετανάστες για να πετύχουν στον 20ο αιώνα όσα δεν κατάφεραν να πετύχουν με ένοπλες δυνάμεις στον 19ο αιώνα. Μέσω της παροχής επιδομάτων, μέσω της κοινωνικής πρόνοιας, έχουν επιτρέψει σε λαθρομετανάστες άλλων φυλών να εισβάλουν στις Λευκές χώρες μας ανά εκατομμύρια. Αυτές οι φυλές σκοπίμως υποβοηθούνται και εισέρχονται στις Λευκές χώρες με τη βοήθεια των Σιωνιστικών Κυβερνήσεων εις βάρος των Λευκών που πληρώνουν φόρους. Ο στόχος τους είναι η μπασταρδοποίηση της Λευκής φυλής και η εξολόθρευση όσων δεν αναμειγνύονται. Τι διαφορά έχει μια εισβολή είτε είναι μια στρατιωτική είτε είναι εκατομύρια πολίτες εισβολείς;

Όλοι αυτοί οι μετανάστες από την Συρία (και όλοι όσοι υποδύθηκαν ότι είναι από τη Συρία για να πάρουν άσυλο) ως πρόσφυγες πολέμου, γιατί «επέλεξαν» να έρθουν στην Ελλάδα; Γιατί «επέλεξαν» να έρθουν στο κύριο άνοιγμα, το λιμάνι του Πειραιά, για να περάσουν στην Ευρώπη; Γιατί επέτρεψε η «Ελληνική» κυβέρνηση σε αυτά τα καράβια να ξεφορτώσουν; Γιατί «θέλουν» να έρθουν στη Λευκή ήπειρο; Μήπως όλοι αυτοί κατευθύνονται από το Εβραϊκό χέρι; Δεν θα μπορούσαν να βρουν άσυλο στο Ντουμπάι που είναι και πιο κοντά; Ή μήπως θα μπορούσαν να πάνε στο Ισραήλ; Και για να έχουμε καλό ρώτημα, ποιος ξεκίνησε τον πόλεμο στη Συρία;

Το κλασσικό Εβραϊκό κόλπο. Πρόβλημα-Αντίδραση-Λύση. Δημιουργούν τον πόλεμο στη Συρία. Προκαλούν το πρόβλημα με τους άμαχους και τους πρόσφυγες πολέμου. Χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να προκαλέσουν συνείδηση της κατάστασης και προκαλούν την αντίδραση του κόσμου. Ο κόσμος «λυπάται» για τους καημένους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Παίζουν με τη ψυχολογία του κόσμου. Καθοδηγούν τις μυριάδες μεταναστών να στραφούν προς την Ευρώπη δίνοντας τη λύση. Μια «λύση» που ήταν ο στόχος τους από την αρχή! Απλά τώρα ο κόσμος νιώθει καλά που «βοηθάει τους μετανάστες» να σκοτώσουν την ίδια τους τη Λευκή φυλή. Αλλά δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί η αλλαγή αυτή είναι μακροχρόνια. Θα παρατηρηθεί σε δύο-τρεις γενιές, όταν θα είναι πολύ αργά.

Προωθούν τις σκούρες φυλές στην Αγγλία και τις ΗΠΑ προκαλώντας μια μόλυνση που ποτέ πριν δεν υπήρχε. Στον Λευκό κόσμο, η μετανάστευση ήταν ξεκάθαρα μια Εβραϊκή επιχείρηση. Το μεταναστευτικό σύστημα ευνοούσε τους Λευκούς μετανάστες από την Ευρώπη προς την Αμερική, γιατί η Αμερική θεωρούταν μια Λευκή χώρα. Στα τελευταία χρόνια έχει αντιστραφεί αυτό. Τώρα εμποδίζονται οι Λευκοί και ευνοούνται οι άλλες φυλές. Το ίδιο προωθείται και από το Εβραϊκό πρόγραμμα του χριστιανισμού. Ορφανά άλλων φυλών υιοθετούνται σε Λευκά σπίτια, για να μεγαλώσουν και να αναμειχθούν με τη Λευκή κοινωνία. Η Μαντόνα και η Αντζελίνα Τζολί/Μπραντ Πιτ λειτουργούν ως παραδείγματα από τα ΜΜΕ για να προωθηθούν τέτοιες ιδέες.

Η άλλη προφανής πλύση εγκεφάλου συμβαίνει μέσα από το Εβραϊκό Χόλιγουντ. Πολλές ταινίες χρησιμοποιούν το σενάριο της φυλετικής μείξης και το προωθούν ως φυσιολογικό ή στοχεύουν στη φίμωση της αντίδρασης.

Για παράδειγμα στην ταινία του 1967 «Μάντεψε ποιος θα έρθει το βράδυ» [Guess Who’s Coming to Dinner], ο πατέρας του μαύρου Σίντνεϊ Πουατιέ, ένας συναξιούχος ταχυδρόμος, αντιδρά στον γάμο του γιού του με μια Λευκή γυναίκα. «Περπάτησα χιλάδες μίλια για να σε αναθρέψω και θέλω να έχω λόγο για τους απογόνους μου». Ο γιος απορρίπτει τους ισχυρισμούς του πατέρα του λέγοντας: «Πατέρα, για σένα είμαι ένας μαύρος, για μένα είμαι απλά ένας άνθρωπος».

Από τη μία το παραπάνω είναι σωστό, από την άλλη θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τα κίνητρα του Εβραϊκού Χόλιγουντ. Είναι γεγονός ότι η Εβραϊκή Νέα Τάξη Πραγμάτων στοχεύει στο να ανατινάξει τους τέσσερις βασικούς πυλώνες της ανθρώπινης ταυτότητας: Θεός (θρησκεία), φυλή, έθνος και οικογένεια (φύλο) για να μας ελέγχουν. Και εδώ κολλάνε κατ’ αντιστοιχία τα Εβραϊκά προγράμματα του χριστιανισμού, του χόλιγουντ και των ΜΜΕ, του κομμουνισμού και του φεμινισμού. Η μόνη διάκριση που θέλουν οι Εβραίοι να έχουμε είναι ως παραγωγοί και καταναλωτές και μόνο.

Ναι ο χαρακτήρας του Πουατιέ είναι πρώτα άνθρωπος, αλλά υπάρχει κάποιος λόγος να αρνηθούμε τη φυλή και την κουλτούρα του; Είναι αξιοσημείωτο πως μια φιλοσοφία που υποτείθεται ότι γιορτάζει τις διαφορές, στην πραγματικότητα τις κάνει να εξαφανίζονται. Εάν οι Λευκοί αναμειγνύονταν με μεικτούς γάμους με τους Μαύρους, και οι δύο φυλές θα εξαφανίστούν. Μη ξεχνάτε ότι κάθε φορά που βλέπετε ταινίες ότι οι ιδιοκτήτες του Χόλιγουντ είναι Εβραίοι τραπεζίτες. Και εάν νομίζετε ότι αυτά είναι θεωρίες φαντασίας, διαβάστε τι δήλωσε το 1952 (πάνω από 60 χρόνια πριν το σήμερα) ο Ραββίνος Emanuel Rabinovich:

«… Μπορώ να δηλώσω με βεβαιότητα ότι η τελευταία γενιά των λευκών παιδιών γενιέται τώρα. Η Επιτροπή Ελέγχου μας για λόγους ειρήνης και την εξάλειψη εντάσεων ανάμεσα σε φυλές, απαγορεύουν τους λευκούς να ζευγαρώνουν με λευκούς. Οι λευκές γυναίκες πρέπει να συμβιώνουν με μέλη των σκούρων φυλών, οι λευκοί άντρες με μαύρες γυναίκες. Έτσι θα εξαφανιστεί η λευκή φυλή, καθώς η μείξη των σκούρων με τους λευκούς σημαίνει το τέλος των λευκών και ο πιο επικύνδυνος εχθρός μας θα παραμείνει μόνο μια ανάμνηση. Θα μπούμε σε μια εποχή όπου θα έχουμε δέκα χιλιάδες χρόνια ειρήνης και παραπάνω, την Εβραϊκή Ειρήνη [Pax Judaica], και η φυλή μας θα κυριαρχεί αδιαφιλονίκητα σε όλο τον κόσμο. Η υπέρτατη ευφυΐα μας θα μας επιτρέψει εύκολα να κυριαρχήσουμε σε έναν κόσμο από σκούρες φυλές.
«… Είμαστε κοντά στο να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος προχώρησε τα σχεδιά μας σημαντικά. Καταφέραμε να κάνουμε εκατομύρια Χριστιανούς να σκοτώσουν τους άλλους και μετατρέποντας άλλα τόσα εκατομύρια σε μια τέτοια κατάσταση που δεν μπορούν να μας βλάψουν. Λίγα παραμένουν πλέον για να ολοκληρώσουμε την κυριαρχία μας στους ηλίθιους γκογίμ».
Από το βιβλίο «Pawns In The Game» του William Guy Carr, σελίδες 105-106

Δεν έχω δει ούτε μία ταινία του Χόλιγουντ που να αφορά μια οικογένεια Ευρωπαίων που δικαιώνεται να υπερασπιστεί την κληρονομιά της. Από την άλλη μεριά, οι Εβραϊκές οικογένειες αποτελούν εξαίρεση.

Στην ταινία του 2005 «Εγώ, Αυτός και η Μητέρα του» [Prime], η Μέριλ Στριπ παίζει μια μεσήλικη Εβραία θεραπεύτρια που πρακτικά αποκληρώνει τον γιό της που έχει μια σχέση με μια μη-Εβραία γυναίκα (που είναι επίσης πελάτης της). Το θέμα της φυλής μεταμφιέζεται ως διαφορά στην «πίστη», καθώς υπάρχει η επιλογή να αλλάξει πίστη. Η φυλή όμως δεν αλλάζει. Ο χαρακτήρας της Μέριλ Στριπ επιμένει, «Η θρησκεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή», αλλά δεν δίνει κανένα τέτοιο στοιχείο από τη δική της συμπεριφορά. Το ότι είναι Εβραία απεικονίζεται ως θέμα οικογένειας και φαγητού. Λέει στον γιο της «Βγάζει νόημα να παντρευτείς κάποια που να έχει την ίδια ανατροφή. Γιατί να ξεκινήσεις κάτι ενώ τίποτα καλό δεν θα βγεί από αυτό». Εδώ αναφέρεται στα προβλήματα που έχουν οι γάμοι μείξης φυλών (τα διαζύγια σε μεικτές φυλές είναι 60% ενώ σε ίδιες φυλές 7%).

Οι ίδιες έννοιες προωθούνται έντονα μέσα από τα βιντεο κλιπ δημοφιλής μουσικής. Εικόνες με τις οποίες έρχονται σε επαφή τα κορίτσια από πολύ μικρή ηλικία. Πηγαίντε στο youtube στη δημοφιλή μουσική και δειτε μερικά βιντεο κλιπ ξένης μουσικής (αν και τα ίδια μοτίβα αντιγράφονται και την ελληνική μουσική πλέον) για να συνειδητοποιήσετε πως προβάλλονται οι μείξεις φυλών. Παρατηρήσετε επίσης πόσες φορές έχουν δει τα σχετικά βίντεο ο κόσμος (χιλιάδες εκατομύρια φορές).

Όσοι ξέρετε αγγλικά δείτε αυτό το βίντεο. Ακόμα και όσοι δεν ξέρετε έχει νόημα να δείτε μερικές από τις εικόνες και την «κουλτούρα» της μείξης φυλών που προωθείται μέσα από πληθώρα μέσων.

Επανέρχομαι. Λόγω του Χόλιγουντ, της δημοφιλής μουσικής και της πορνογραφίας (που πλέον είναι εύκολα διαθέσιμη σε όλους. Έχετε αναρωτηθεί το γιατί;), ο κόσμος αποκτά ακραίες προσδοκίες για την αγάπη, για τις σχέσεις και για το σεξ, κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει τη ρήξη δεσμών στη κοινωνία μας.

Το Χόλιγουντ είναι ένα όπλο μαζικής πλύσης εγκεφάλου και ο στόχος του είναι να προωθήσει τις φυλετικές μείξεις. Τα άτομα ακούν πολλά για την πλύση εγκεφάλου, αλλά ποτέ δεν σκέφτονται ότι ΟΙ ΙΔΙΟΙ μπορεί να έχουν δεχτεί πλύση εγκεφάλου. Η πλύση εγκεφάλου είναι μέρος του αποικισμού. Όλος ο κόσμος αποικίζεται από τις συμμορίες Εβραίων που ελέγχουν το τραπεζικό σύστημα. Αυτές οι συμμορίες υποσκάπτουν τις φυλετικές αρμονίες και σκοπεύουν σε φυλετικές διασπάσεις με απώτερο σκοπό την Εβραϊκή Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Η Εβραία Μπάρμπαρα Σπέκτρε [Barbara Spectre], σύζυγος ραββίνου που ζει στη Σουηδία, είναι η ιδρυτής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για τις Εβραϊκές σπουδές με όνομα «Παιδεία». Εδώ να κάνω την παρατήρηση: πως σκατά σφετερίζονται την Ελληνική λέξη για «εβραϊκές» σπουδές, δεν μπορώ να καταλάβω. Λες και οι Έλληνες δεν υπάρχουν στο πρόσωπο της γης και έχουν ήδη σφετεριστεί την κληρονομιά της «παιδείας». Επανέρχομαι. 


Η εβραία λοιπόν δηλώνει σε μια συνέντευξή της για την κατεύθυνση της Ευρώπης:
«Σκέφτομαι ότι υπάρχει μια αναζωπύρωση του αντι-σημιτισμού, γιατί σε αυτό το σημείο η Ευρώπη δεν έχει μάθει ακόμα το πως να είναι πολυπολιτισμική και σκέφτομαι πως θα λάβουμε μέρος της οδύνης αυτής της μεταμόρφωσης, που θα πρέπει να λάβει μέρος. Η Ευρώπη δεν θα είναι αυτές οι μονολιθικές κοινωνίες που ήταν κάποτε στον τελευταίο αιώνα. Οι Εβραίοι θα είναι στο κέντρο αυτών. Είναι μια τεράστια μεταμόρφωση για να γίνει στην Ευρώπη. Τώρα θα μπουν σε μια πολυπολιτισμική φάση και οι Εβραίοι θα αντιπαθούνται λόγω του κυρίαρχου ρόλου μας. Αλλά χωρίς αυτόν τον κυρίαρχο ρόλο και χωρίς αυτή τη μεταμόρφωση, η Ευρώπη δεν θα επιβιώσει».
Σοκαριστικό ε; Για να καταλάβετε τι γίνεται όσο οι Έλληνες βλέπουν σερβάιβορ [survivor] και χαζεύουν στο ίντερνετ. Έχουν μάθει λοιπόν οι Εβραίοι από την ιστορία και ξέρουν πόσο ισχυρές είναι οι «μονολιθικές» κοινωνίες της Ευρώπης. Έχουν μάθει ότι αυτές οι κοινωνίες δεν ελέγχονται. Θα πρέπει να υποβαθμιστούν και να χάσουν την ενότητα και τη συνοχή τους για να ελεχθούν. Και σκοπεύουν να προκαλέσουν αυτή την αλλαγή. Να διαταράξουν τις κοινωνίες μας. Να τις αλλοιώσουν. Αυτήν την πραγματικότητα ζούμε. Εδώ είναι και το βίντεο της παραπάνω δήλωσης για όσους ξέρουν αγγλικά.

Καλώς ή κακώς θα πρέπει να ξυπνήσουμε από αυτόν τον λήθαργο της μαστούρας. Θα πρέπει να αφυπνιστούμε από την ψεύτικη πραγματικότητα που μας πλασάρουν μέσα από το Χόλιγουντ, τα μουσικά βίντεο, την πορνογραφία, τα καλοπληρωμένα βίντεο του youtube και της τηλεόρασης. Είναι μια ψεύτικη κουλτούρα που μας προωθούν και σκοπεύει στην καταστροφή μας. Θα πρέπει να φροντίσουμε ο καθένας μας για τον εαυτό του και στη συνέχεια για τους δικούς μας ανθρώπους.

Να φροντίσουμε να καθαιρέσουμε δομές που στοχεύουν στην καταστροφή της κοινωνίας μας. Να καθαιρέσουμε όλους αυτούς τους φορείς που ακολουθούν τα εβραϊκά συμφέροντα στον κόσμο. Να αντισταθούμε και να ανακαλύψουμε τον πραγματικό μας πολιτισμό. Όχι αυτόν που μας προωθούν μέσα από τα ΜΜΕ. Ο καθένας μας θα πρέπει να συνειδητοποιήσει τον χρόνο που χάνεται σε οικειοθελή καθημερινή πλύση εγκεφάλου για χάριν «διασκέδασης», αλλά δεν αφιερώνει καθόλου χρόνο για την πραγματική ανάπτυξη.


«Ποιος θέλει αλλαγή; Ποιος θέλει να αλλάξει;»

Εάν θέλουμε να επέλθει αλλαγή σε αυτόν τον πλανήτη, η πρώτη προτεραιότητα που θα πρέπει να έχει ο καθένας, είναι η προσωπική ανάπτυξη. Πρώτα φροντίζουμε να αναπτυχθούμε και μετά ακολουθεί η διασκέδαση. Είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Πρέπει να αναθεωρήσουμε τα ιδεώδη που μας έχουν φυτέψει υποσυνείδητα στο μυαλό και αυτό γίνεται μόνο με κόπο, υπομονή και επιμονή. Ο καθένας θα πρέπει να αποφασίσει τι σημαίνει «ανάπτυξη» για τον ίδιο του τον εαυτό. Αλλά όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουν για αυτό, ο καθένας για τον εαυτό του και όλοι μαζί για το σύνολο.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments