Οι αστυνομικοί δεν θα πετάνε κόσμο στον δρόμο

Που έχει χάσει το σπίτι του σε πλειστηριασμό, τονίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων

Να μην τολμήσει η κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει αστυνομικούς για να πετάξει στον δρόμο από τα σπίτια τους ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης. 


Τα νέα ήθη που επιχειρεί η κυβέρνηση να επιβάλλει διά της αστυνομίας θα μας βρουν στις επάλξεις του αγώνα για μία Αστυνομία που θα είναι δίπλα και όχι απέναντι στους συμπολίτες μας.

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι προχωράει σε μπαράζ πλειστηριασμών, εφαρμόζοντας μνημονιακές συμφωνίες που η ίδια υπέγραψε, αντίθετα με όσα έλεγε προεκλογικά.

«Η Ομοσπονδία μας», καταλήγει η ανακοίνωση, «συντάσσεται με όσους διαμαρτύρονται για τους άδικους πλειστηριασμούς και καλεί την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την προστασία της περιουσίας που αποκτήθηκε με κόπους και θυσίες».

Παρόν

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Κείμενο

Η Αντίληψη είναι το παν, η πραγματικότητα έρχεται δεύτερη!....

Αριστοτέλης: "εάν το πλήθος είναι δουλόφρον («ανδραποδώδες») ή μη δουλόφρον, εξαρτάται από την μόρφωση και την παιδεία"

Για τον Κλαούζεβιτς ο στρατιωτικός αντικειμενικός σκοπός του πολέμου είναι ο αφοπλισμός του εχθρού και για να επιτευχθεί αυτός χρειάζεται συμπλοκή πράγμα το οποίο συνεπάγεται αιματοχυσία.

Είναι ευσεβής πόθος για «καλόκαρδους ανθρώπους» όπως αναφέρει να πιστεύει κάποιος ότι «μπορεί να νικήσει χωρίς πολύ αιματοχυσία».

Αναγνώστες