“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Jerusalem Post: το Ισραήλ και η Γερμανία είναι το κλειδί για την αρχική χρηματοδότηση ενός Καταλανικού κράτους

Οι Καταλανοί ζητούν τη βοήθεια του Ισραήλ σε θέματα στρατιωτικής εκπαίδευσης και μυστικών υπηρεσιών

Στην βοήθεια του Ισραήλ σε θέματα εθνικής ασφάλειας αλλά και οικονομικών στοχεύουν οι Καταλανοί από τη στιγμή που θα δημιουργηθεί μια ανεξάρτητη Καταλονία, όπως αποκάλυψε η ισπανική El Confidencial και μεταδίδει το Israelvalley.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, ”η επαφή με τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ για να γνωρίσουν οι Καταλανοί τις υπηρεσίες οργάνωσης και ασφάλειάς τους είναι ένας από τους στόχους των μελλοντικών μυστικών υπηρεσιών της Καταλονίας”, ενώ ”το εβραϊκό κράτος είναι προεξέχον σε πολλά από τα έγγραφα που προετοιμάζονται από τους εθνικιστές για τη μετάβαση στην ανεξαρτησία”.

Η El Confidencial αποκάλυψε επίσης ότι ”τα μέλη των μελλοντικών Καταλανικών αεροπορικών δυνάμεων θα πρέπει να εκπαιδεύονται στο Ισραήλ, το οποίο είναι η χώρα που παρέχει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση”. Οι Καταλανοί υπέγραψαν μακροπρόθεσμη συμφωνία επιστημονικής συνεργασίας με την Ισραηλινή Βιομηχανική Υπηρεσία Έρευνας και Ανάπτυξης (Matimop).

Υπενθυμίζουμε ότι η Jerusalem Post ανέφερε στις 24 Νοεμβρίου του 2014 πως το Ισραήλ και η Γερμανία μπορεί να είναι το κλειδί για την αρχική χρηματοδότηση ενός Καταλανικού κράτους ανεξάρτητου της Ισπανίας. 


Ο δικαστής του ανώτατου δικαστηρίου της Βαρκελώνης Σαντιάγκο Βίνταλ είχε δηλώσει στην Ισραηλινή εφημερίδα: “ένα άλλο κράτος με φερεγγυότητα, βασικά μιλώντας για το Ισραήλ και τη Γερμανία, θα χρησιμεύσει ως προσωρινή τράπεζα μας”.

Την ίδια χρονιά, ένα άρθρο της Haaretz έφερε τον τίτλο: «Βίβα Καταλονία, Βίβα Ισραήλ». Το άρθρο αναφέρεται στον Lopez Tena, ένας από τους υποστηρικτές της ανεξαρτησίας της Καταλονίας που είναι και φανατικός υποστηρικτής του Ισραήλ:

”Η Ισπανία δεν θα εγκαταλείψει εύκολα το στέμμα της, αλλά ο Lopez Tena δεν χάνει χρόνο να κάνει την υπόσχεση ότι το νέο κράτος μέλος της Ευρώπης θα είναι πολύ φιλικό προς το Ισραήλ

Σε αυτό θα διαχωριστεί επίσης από τον αντίπαλό της στη Μαδρίτη. Και εδώ είναι ένα άλλο μήνυμα. Ακριβώς όπως η Καταλονία σύντομα θα είναι το κράτος του λαού της Καταλονίας, το Ισραήλ είναι κατά πρώτο και κύριο λόγο το κράτος του εβραϊκού λαού. Δεν υπάρχει μέλλον για ένα δυαδικό κράτος. Η πρόσφατη νίκη των αυτονομιστών στο Κεμπέκ του Καναδά, οι συνεχιζόμενες προσπάθειες κατάργησης του Βελγικού βασιλείου και το εθνικό δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στη Σκωτία το 2014 είναι μόνο μερικά παραδείγματα που το αποδεικνύουν. Ούτε μια ομοσπονδία ούτε μια συνομοσπονδία, ούτε αυτονομία, ούτε επαρχίες. Ο δι-εθνικισμός είναι νεκρός. Visca (Βίβα στην Καταλανική) Ισραήλ, Visca Καταλονία”.Το Off the Record στο Facebook

Off the Record

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments