“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Tο Στέιτ Ντιπάρτμεντ σχολίασε την άδεια που δόθηκε στον αρχιεκτελεστή της “17 Νοέμβρη” ...τον δικό τους άνθρωπο και προστατευόμενο στην Αμ. Πρεσβεία!..

Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέφρασε τον φόβο ότι Δημήτρης Κουφοντίνας δεν θα επιστρέψει στη φυλακή. Μάλιστα, η εκπρόσωπος του αμερικανικού υουργείου Εξωτερικών καταδίκασε την απόφαση να δοθεί άδεια στο φυλακισμένο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χέδερ Νάουερτ, «η Ελλάδα άφησε ελεύθερο έναν καταδικασμένο τρομοκράτη από την οργάνωση της 17 Νοέμβρη. Θα θέλαμε να καταδικάσουμε την απελευθέρωση του καταδικασμένου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με δύο μέρες άδεια από τις ελληνικές φυλακές».

Ακόμα, σημείωσε ότι «έχει καταδικαστεί για μια σειρά φόνων, συμπεριλαμβανομένου εκείνων του Ουίλιαμ Νορντίν, ακολούθου αμύνης της αμερικανικής πρεσβείας, και του λοχία της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, Ρόναλντ Στιούαρτ. Η πρεσβεία μας στην Αθήνα έχει μεταφέρει στην ελληνική κυβέρνηση την σοβαρή μας ανησυχία γι’ αυτή την απόφαση».

«Στο παρελθόν κάποια από τα καταδικασμένα μέλη της 17 Νοέμβρη έχουν αφεθεί ελεύθερα με άδεια και μετά εξαφανίστηκαν. Επομένως, ανησυχούμε γι’ αυτόν τον λόγο», προσέθεσε η Χέδερ Νάουερτ.

Ακολούθησε η εξής ερώτηση από Αμερικανό δημοσιογράφο: «Για να καταλάβουμε, αφέθηκε ελεύθερος μόνο για δύο μέρες και μετά θα γυρίσει πίσω;». Η εκπρόσωπος απάντησε: «Έτσι έχουμε καταλάβει, αλλά με βάση τις προηγούμενες εμπειρίες που έχουμε, ανησυχούμε ότι δεν θα γυρίσει πίσω».




http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments