Οι «ανύπαρκτοι» υπερασπιστές του Κοτζιά και η διαπραγμάτευση-καβάλα ή Καμπάλα η Λέσχη;

Στον ελληνικό Τύπο και ειδικά στο διαδίκτυο έχουν παρεισφρύσει τα τελευταία χρόνια, ανύπαρκτοι, που νομίζουν ότι αν φωνάξουν δυνατά, αν βρίσουν, αν συκοφαντήσουν, αν προσπαθήσουν να "λερώσουν", θα αποκτήσουν οντότητα και θα γίνουν "κάποιοι". Ενα στιλ "βρίζω άρα υπάρχω".

Εκτός από αυτούς που "τα παίρνουν" κανονικά για να βρίζουν κάποιους άλλους, βέβαια.

Τελευταίο κρούσμα σήμερα, μια ιστοσελίδα με το όνομα tribune.gr που "έπιασε στο στόμα της" το pronews.gr, έναν από τους κορυφαίους σε εγκυρότητα και επισκεψιμότητα ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους με 2.000.000 μοναδικούς αναγνώστες σε μηνιαία βάση και πάνω απ'όλα, ειδήσεις και ρεπορτάζ που "καίνε"

Τι έγραψε η tribune.gr: Τίποτα εκτός από βρισιές. Και βρίζουν και ουρλιάζουν. Και... ουρλιάζουν βρίζοντας. Το pronews.gr!

Γιατί; Γιατί τολμήσαμε να ερμηνεύσουμε την δήλωση Κοτζιά που έγινε στην Επιτροπή Αμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, την οποία έκανε κύριο θέμα η κυριακάτικη εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", σύμφωνα με την οποία «Η μακρόχρονη στρατηγική της Άγκυρας είναι να κάνει ένα θερμό επεισόδιο και να μας πάει σε διαπραγμάτευση-καβάλα».

Τι σημαίνει αυτή η δήλωση κατ'εμάς (αν διατυπώθηκε όπως την γράφει η εφημερίδα και από την στιγμή που δεν διαψεύσθηκε η δήλωση προφανώς ισχύει);

Οτι, πολύ απλά, ο Ν.Κοτζιάς θεωρεί πώς οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις θα ηττηθούν σε ένα "θερμό" επεισόδιο και εν συνεχεία θα μας πάει "καβάλα" η Τουρκία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του pronews.gr εδώ.

Ερχονται λοιπόν τα καλόπαιδα αυτού του tribune.gr (η οποία όμως έχει αρκετή κρατική διαφήμιση όπως βλέπουμε) και μας αποκαλεί: "Χρήσιμους ηλίθιους των Τούρκων", "πατριδοκάπηλους", "χρυσαυγίτες", "υμνητές του... Πούτιν" κλπ.

Επίσης μας απειλεί ότι "Όχι μόνο πρόκειται για αυθαίρετο συμπέρασμα αλλά στηρίζεται και σε φερόμενη δήλωση του υπουργού Εξωτερικών σε απόρρητη συνεδρίαση, όπου κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς ειπώθηκε, διότι όποιος γνωρίζει οφείλει να εξηγήσει πώς περιήλθαν στα χέρια του απόρρητα πρακτικά, με όποιες βαρύτατες συνέπειες έχει αυτό"!

Κατ'αρχήν οι "βαρύτατες συνέπειες" (lol) αφορούν το "Πρώτο Θέμα", εμάς δεν μας αφορούν.

Εμείς επικαλεστήκαμε το δημοσίευμα και το σχολιάσαμε.

H ουσία είναι ότι πρέπει να "πόνεσαν" πολύ στο ΥΠΕΞ από το δημοσίευμα του pronews.gr. Αντιληπτό.

Τέτοια μαλ....ία, όπως αυτή που φέρεται να είπε ο Κοτζιάς δεν ξεστομίζεται εύκολα.

Αλλά η ένταση της επίθεσης σε βάρος μας σημαίνει ίσως κάτι άλλο: Οτι ερμηνεύσαμε πολύ σωστά την δήλωση σε ότι αφορά αυτό που έρχεται με την Τουρκία.

Για την οποία δήλωση, το τονίζουμε, δεν ακούσαμε διάψευση από το ΥΠΕΞ για το δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος".

Για την "κατηγορία" "υμνητές του Πούτιν", πραγματικά εδώ γελάμε: Το 80% των ελληνικών ΜΜΕ λένε καλά λόγια για τον Ρώσο πρόεδρο. Οκ, το ομολογούμε: Λέμε κι εμείς καλά λόγια για τον Β.Πούτιν. Και για τον Ν.Τραμπ, λέμε, γιατί μας αρέσει το στιλάκι του (συγγνώμη, ε;).

Από εκεί και πέρα να πούμε για το "χρυσαυγίτες" ότι εμείς δεν συνταχθήκαμε με την Χρυσή Αυγή στην Βουλή για την παραπομπή των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης στην υπόθεση της Νοvartis. Η tribune.gr το έκανε...

Και το τελευταίο εξάμηνο περισσότερες δημοσιεύσεις έχουν κάνει αυτοί για την Χρυσή Αυγή, παρά εμείς. Περίεργες συμμαχίες, ε;

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο δικαστήριο...

PRONEWS

Ειρήνη Μαρούπα: Αδέλφια Ετοιμαστείτε Δεν Είμαστε Αναλώσιμοι 

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Αναγνώστες