“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Όμως, εμείς οι Εβραίοι δεν ξεχνούμε ποτέ.

Επίθεση του Σάμπυ Μιωνή σε Βορίδη και «Διευθυντή της Καθημερινής»: «Εμείς οι Εβραίοι δεν ξεχνούμε ποτέ, γι’ αυτό κυνηγάμε ακόμα και τους τελευταίους εν ζωή ναζί, ακόμα και αν έχουν περάσει τα 100»


"Ως Ισραηλινός και Εβραίος, η Ιερουσαλήμ έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, όπως και στην καρδιά όλων των Εβραίων του κόσμου.

Για κάποιους για λόγους θρησκευτικούς και για άλλους για λόγους ιστορικούς. Για τον εβραϊκό λαό, η Ιερουσαλήμ ήταν, είναι και θα είναι η αδιαμφισβήτητη πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Γι’ αυτό και μας προκαλεί φρίκη όταν ένας ακροδεξιός πολιτικός προσπαθεί να ξεπλύνει τον αντισημιτισμό του αρθρογραφώντας υπέρ της μεταφοράς της πρεσβείας των ΗΠΑ στην ιερή αυτή πόλη.

Ακόμα και για τον πιο αγαθό, είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει ότι εν μέσω όλων των δυσκολιών και των έντονων πολιτικών αντιπαραθέσεων που διατρέχουν την ελληνική πολιτική ζωή, ξαφνικά ο Μάκης Βορίδης, με το γνωστό ρατσιστικό βιογραφικό και τις νεοναζιστικές σχέσεις, έχει την ακατανίκητη επιθυμία αλλά και τον χρόνο να ασχοληθεί με το θέμα της μεταφοράς της αμερικανικής πρεσβείας στο Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ!

Φαίνεται ότι οι επικοινωνιολόγοι του Μάκη Βορίδη τού είπαν ότι με τις τόσο στενές σχέσεις που η Ελλάδα έχει συνάψει με το Ισραήλ, ο αντισημιτισμός δεν πουλάει πλέον και ότι πρέπει να βρει τρόπο να ξεχάσουν οι Εβραίοι το ποιος πραγματικά είναι.

Όμως, εμείς οι Εβραίοι δεν ξεχνούμε ποτέ. Γι’ αυτό άλλωστε γυρίσαμε στην πατρίδα μας ύστερα από 2.000 χρόνια διασποράς και γι’ αυτό κυνηγάμε ακόμα και τους τελευταίους εν ζωή ναζί, ακόμα και αν έχουν περάσει τα 100.

Δεν ξεχνάμε λοιπόν ότι ως μαθητής ο Βορίδης κυκλοφορούσε με το «Ο Αγών Μου» του Χίτλερ, ότι ίδρυσε τη νεοναζιστική, αντισημιτική οργάνωση «Ελεύθεροι Μαθητές», ότι ως φοιτητής ίδρυσε τη φασιστική οργάνωση «Φοιτητική Εναλλακτική», το ότι διαδέχθηκε τον Μιχαλολιάκο ως γραμματέας της Νεολαίας της χουντικής ΕΠΕΝ, ότι με μέντορα και καθοδηγητή τον Λεπέν ίδρυσε το ρατσιστικό κόμμα Ελληνικό Μέτωπο που είχε για σλόγκαν το ρατσιστικό «κόκκινη κάρτα στους μετανάστες», το ότι στις εθνικές εκλογές του 2000 ένωσε το κόμμα του με αυτό του αυτοαποκαλούμενου νεοναζί και αντισημίτη Κώστα Πλεύρη και ότι μπήκε στο ελληνικό Κοινοβούλιο με το αντισημιτικό κόμμα του Καρατζαφέρη, ο οποίος υποστήριζε ότι «τα χέρια του Εβραίου μυρίζουν αίμα» και ότι στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου δεν σκοτώθηκε κανένας Εβραίος γιατί όλοι τους είχαν ειδοποιηθεί να μην πάνε στη δουλειά τους…

Και φυσικά δεν ξεχνάμε την έντεχνη αμφισβήτησή του ως προς την αυθεντικότητα του ημερολογίου της Αννας Φρανκ.

Το ότι η προσπάθεια ξεπλύματος του Βορίδη έχει αρωγό την ιστορική εφημερίδα «Καθημερινή», σίγουρα θα ξάφνιασε πολλούς.

Όμως εμένα δεν μου προκαλεί εντύπωση διότι ο διευθυντής της συγκεκριμένης εφημερίδας με είχε πάρει προσωπικά τηλέφωνο, στις 10 Νοεμβρίου του 2011, όταν η εβραϊκή κοινότητα της Γερμανίας είχε στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στον Λουκά Παπαδήμο για την υπουργοποίηση του Βορίδη.

Μου είχε ζητήσει, «για το καλό της χώρας», να κάνω ό,τι μπορώ για να μην υπάρχουν τέτοιου είδους διαμαρτυρίες.

Φυσικά και η απάντησή μου δεν του άρεσε καθόλου.

Όμως η απάντησή μου τιμούσε τη μνήμη των έξι εκατομμυρίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος και στη μνήμη αυτών, εμείς οι Εβραίοι, δεν ξεπλένουμε ρατσιστές και αντισημίτες.

Το κορυφαίο ατόπημα του Λουκά Παπαδήμου και ιδιαίτερα του Αντώνη Σαμαρά που εγκαινίασαν το «ξέπλυμα» του Βορίδη, θα το κρίνει η Ιστορία.

Τις εφημερίδες και τους αρχισυντάκτες που προσπαθούν να ολοκληρώσουν το ξέπλυμα αυτό, ας τους κρίνουν οι αναγνώστες τους.

Το δε κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει να σκεφτεί αν ο φιλελευθερισμός συνάδει με το βιογραφικό του Μάκη Βορίδη και αν η «βοριδοποίηση» του κόμματος είναι αυτή που επιτρέπει απαράδεκτα ρατσιστικά παραληρήματα σαν αυτό του βουλευτή Δαβάκη κατά των Ρομά συμπατριωτών μας.

Αυτό που όμως είναι βέβαιο, είναι ότι ο εβραϊκός λαός δεν μοιράζει συγχωροχάρτια με αντάλλαγμα ανειλικρινή αρθρογραφία και όψιμες απόψεις προφανούς σκοπιμότητας".

*Με αφορμή το άρθρο του Μάκη Βορίδη στη χτεσινή «Καθημερινή» υπέρ της απόφασης Τραμπ για μεταφορά στην Ιερουσαλήμ της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Ισραήλ

Σάμπυ Μιωνής, Συν-επικεφαλής του Task Force for Antisemitism of the Jewish Agency, Τελ Αβίβ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Όταν ένας Έλληνας αποφασίσει να γίνει πολιτικός, πρέπει στην αρχή να κάνει μία αίτηση στην αμερικανική πρεσβεία. Παλιά αυτήν την αίτηση την έκαναν στην αγγλική πρεσβεία, ενώ τελευταία άρχισαν να την καταθέτουν απ’ ευθείας στην ισραηλινή. Η αίτηση περνάει από ειδικές επιτροπές, παίρνει αριθμό προτεραιότητας και εφ’ όσον εγκριθεί, ο υποψήφιος πολιτικός γίνεται δεκτός για «εξεταστικές δοκιμασίες». Η τελική δοκιμασία είναι η αποκοπή των όρχεων των υποψηφίων ελλήνων πολιτικών, σε ειδικό θάλαμο της αμερικανικής πρεσβείας. Μόλις ολοκληρωθεί η αποκοπή των όρχεων και πριν την έναρξη της σταδιοδρομίας των "πολιτικών" εναντίον του Ελληνικού λαού, δίνονται στους επιτυχόντες έλληνες πολιτικούς και ειδικά βραβεία, αναλόγως με τις δεξιότητες, το ταλέντο και τις ιδιαίτερες κλίσεις τους. Σε κάποιον μπορεί να δοθεί ένας δονητής, σε άλλον ειδικά ψυχοφάρμακα, σε άλλο ποικιλίες καρότων, σε άλλο το Ταλμούδ, σε άλλο ομόλογα της Goldman Sachs, σε άλλο το βραβείο της ακατάσχετης ψευδολογίας, της υψηλής απατεωνίας, της παθολογικής κλεπτομανίας, της μιζέριας του "αντιφά", της υποταγής στον Μ.Α.Τ.Σ. κλπ.

ΒΟΡΙΔΗΣ

«ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΣΑΣ».


Το παρακάτω κείμενο είναι η ακριβής δήλωση που έκανε ο τότε υπουργός του «ελληνικού» κράτους (!) Βορίδης προς το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο.


Καθημερινή 12/6/2014:

«Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία της Ισραηλιτικής Κοινότητας, η οποία ερείδεται στον χώρο της πολιτικής προελεύσεώς μου. Παρά ταύτα θεωρώ ότι θα έπρεπε μάλλον να αποδίδεται μεγαλύτερη σημασία στη δική μου στάση και στις δικές μου δηλώσεις, οι οποίες, αξίζει να σημειωθεί, δεν είναι όψιμες, αλλά ανατρέχουν σε βάθος χρόνου. Θα ήλπιζα να αξιολογείται περισσότερο η στάση μου απέναντι στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η στάση μου στο θέμα της ποινικοποιήσεως της αρνήσεως του Ολοκαυτώματος, όσο και η στάση μου σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, όταν μου δόθηκε η δυνατότητα αυτή, όπως για παράδειγμα όταν ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΑ στην απόκτηση status μέλους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, το οποίο επιζητούσε η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΡΧΗ.

Μια επικοινωνία με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ θα αρκούσε για να επιβεβαιώσει τα γραφόμενά μου.

Αν όμως αυτά δεν αρκούν –ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ- για να διαλύσουν τις ανησυχίες της Κοινότητας, τότε ευελπιστώ πως η αξιολόγηση των ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΟΥ θα μπορέσει να το επιτύχει».

«ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΒΟΡΙΔΗ

Ο Βορίδης τον Απρίλιο του 2004, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ελληνικές Γραμμές», ως αρχηγός του κόμματος «Ελληνικό Μέτωπο».

Στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο Βορίδης υποστηρίζει πράγματα για τα οποία νιώθει (;) απέχθεια σήμερα.

Ερώτηση: Ποιους θεωρείς ως δικούς σου πνευματικούς πατέρες.

Απάντηση: «τους αγωνιστές του ΄21, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον Ίωνα Δραγούμη, τον Παύλο Μελά, τον Ιωάννη Μεταξά και πολλούς άλλους. Δόξα τω Θεώ εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε μακράν πιο καλά και άφθαρτα πρότυπα από τον κ. Μητσοτάκη»(!)

Ερώτηση: Ο πολιτικός σας λόγος δεν θίγει το ζήτημα του σιωνισμού;

Απάντηση: «Καλό είναι πριν διαπραγματευτούμε οποιοδήποτε ζήτημα να το ορίζουμε. Ο σιωνισμός τι είναι σε τελική ανάλυση; Ο Εβραϊκός εθνικισμός. Οι σιωνιστές τι έπραξαν; Την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. Εάν αυτό το οποίο καταγγέλλεται μέσω της λέξης σιωνισμός είναι η επέμβαση του Ισραήλ στα εσωτερικά των άλλων κρατών, ή η γενικότερη επιρροή του Ισραήλ στην παγκόσμια πολιτική λόγω της επίδρασης στην πολιτική των ΗΠΑ, τότε θα συμφωνήσω με αυτήν την κριτική. Είναι πράγματι απαράδεκτο να επεμβαίνει είτε ευθέως το Ισραήλ είτε άλλοι φιλοσιωνιστικοί οργανισμοί στα εσωτερικά της Γαλλίας, της Αυστρίας ή της Ελβετίας.

Η στιγμή της ψήφου είναι η στιγμή της προσωπικής ευθύνης. Εδώ στην Ελλάδα, από τη μια μεριά μας αρέσει να τα ρίχνουμε στις αόρατες δυνάμεις –σιωνισμός- ή στην παντοκρατορία των ΗΠΑ, αλλά στην τελευταία ανάλυση πάμε και ψηφίζουμε σε ποσοστό 90% τους βασικούς εκπροσώπους του διεθνισμού, της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης. Εκεί ποιος μας φταίει»;

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 27 Ιανουαρίου 2017

«Με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επιθυμώ να αποσαφηνίσω την ξεκάθαρη θέση μου σχετικά με τις απόψεις μου για τον αντισημιτισμό που αποτελεί καίρια απειλή κατά του Εβραϊκού λαού και πλήγμα στις αξίες της Δημοκρατίας μας και του Δυτικού πολιτισμού.

Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα.

Ακόμα περισσότερο λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλεύρη.

Τα τελευταία όμως χρόνια έχω μάθει πολλά για τον Εβραϊκό λαό, την ιστορία του και την προσφορά των Ελλήνων Εβραίων στην χώρα μας και έχω προσπαθήσει πολύ και προσπαθώ να ενημερώσω όλους τους συμπολίτες μας για την συνεισφορά τους αυτή.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας.

Το ολοκαύτωμα του Εβραϊκού λαού αποτελεί το μεγαλύτερο αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού μας και μέσω της θυσίας του ισχυροποιήθηκε η δημοκρατία, ο αντιρατσισμός και η πίστη στην ισότητα και την ελευθερία των λαών».

Μπορούμε να κάνουμε πλήθος σημασιολογικών επισημάνσεων:

1. Άρχισε ένας δυναμικός και ατελείωτος διαγωνισμός επικύψεων των «Ελλήνων πολιτικών» στους γνωστούς κύκλους. Οι απίθανοι «Έλληνες» πολιτικοί νομίζουν ότι αν δηλώσουν δούλοι των σιωνιστών, αν επισκεφθούν μερικές συναγωγές, αν διαβάσουν λίγο Ταλμούδ και Καμπαλά, υμνώντας δημοσίως τον Ιεχωβά, αν συνωμοτήσουν εναντίον των συμφερόντων του ελληνικού λαού και υπέρ των διεθνών τοκογλύφων, θα τα εκτιμήσουν όλα αυτά οι σιωνιστές αφέντες, θα τους προωθήσουν και συγχρόνως θα αποκτήσουν και… ταλέντο ικανού πολιτικού. Δεν κατάλαβαν, ότι για να προωθηθούν δεν φθάνει το υπαρκτό ή ανύπαρκτο ταλέντο, πρέπει να έχουν και τα κατάλληλα γονίδια. Αυτοί που ελέγχουν την διεθνή πολιτική και τα ΜΜΕ και όλα τα ραδιοτηλεοπτικά – κινηματογραφικά – μουσικά εργαστήρια, πριν προσλάβουν οποιονδήποτε, θα κάνουν εξονυχιστική και συστηματική μελέτη του γενεαλογικού του δένδρου.

2. Γίνεται φανερό ότι στην Ελλάδα σήμερα 5.000 άτομα συγκεκριμένης φυλής κυβερνούν μία χώρα 11.000.000. Οι δήθεν «Έλληνες πολιτικοί» είναι και φέρονται σαν έκφυλα χανουμάκια μπροστά σ’ αυτήν την φυλή.

3. Ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης πιστεύουν ότι κάποτε, με την βοήθεια του Ιεχωβά, θα κυβερνήσουν και αυτοί την έρημη τούτη χώρα.

4. Όπως καταλαβαίνει και ο κάθε ηλίθιος, αυτές οι δηλώσεις γίνονται για το προσωπικό συμφέρον των «δηλωσιών». Σαν περιεχόμενο δεν είναι πειστικές, δεν εκφράζουν αυθεντική ομολογία πίστης.

5. Οι ίδιοι οι εβραίοι είναι πολύ ενοχλημένοι με τις δηλώσεις αυτές. Οι πολιτικάντικες αυτές δηλώσεις το μόνο που κάνουν είναι να πείθουν και τον πλέον δύσπιστο για την διεθνή ισχύ των Ιουδαίων. Οι άνθρωποι αυτοί όμως δεν επιδιώκουν την δημοσιοποίηση της δύναμής τους. Θέλουν την αφανή και διακριτική διαχείριση της ισχύος τους.

6. Οι εβραίοι και οι Έλληνες σιχαίνονται τους προδότες. Ο κάθε ένας εκμεταλλεύεται την προδοσία αλλά σιχαίνεται τον προδότη. Προσέξτε μία οδηγία της ΜΟΣΑΝΤ στους πράκτορές της, τους οποίους στέλνει για να εργασθούν στην Γαλλία: «πολλοί Γάλλοι θα σας πουν ότι έχουν εβραϊκό αίμα, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, μη τους πιστέψετε».

7. Μπορείτε να φανταστείτε τον Αγαμέμνονα, τον Λεωνίδα, τον Περικλή, τον Κολοκοτρώνη κλπ να λέει τέτοιες αναξιοπρεπείς, βρωμερές, αχαρακτήριστες κουβέντες; Δεν μοιάζουν όλα αυτά σαν λόγια αντάξια ενός ΕΦΙΑΛΤΗ, ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΔΟΥΛΟΥ;

8. Μπορούμε να φανταστούμε την σκηνή όπου βουλευτές και υπουργοί του Ισραήλ, απολογούνται στον Έλληνα Πρέσβη στο Ισραήλ και του λένε ότι: «η αξιολόγηση των μελλοντικών πράξεών μου, κλπ, κλπ»;

9. Η ελληνοαμερικανική οργάνωση ΑΧΕΠΑ μπορεί να επέμβει στην εσωτερική πολιτική του Ισραήλ και να απαιτήσει, με θρασύ ύφος, η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» του Ισραήλ να χαρακτηρίσει ορισμένα κόμματα του Ισραήλ «εγκληματικές οργανώσεις» και να φυλακίσει ορισμένους εβραίους;

10. Πώς έχει καταντήσει έτσι ο ελληνικός λαός και εκλέγει τέτοιους ηγήτορες, αυτός ο λαός που ήταν πάντα υπερήφανος και πρωτοπόρος, αυτός ο λαός που κυβέρνησε κάποτε τον κόσμο;

Οι παραπάνω δηλώσεις των «Ελλήνων πολιτικών» θα παραμείνουν εσαεί για να προκαλούν ΑΙΩΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΕΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΚΥΛΙΑ, ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ.

Ο Ναζιραίος Ιησούς στην Χαναναία:

(Ματθαίος, κεφ. 15, «Ο δε Ιησούς είπεν: ουκ εστί καλόν λαβείν τον άρτον των τέκνων και βαλείν τοίς κυναρίοις. Η δε ελληνίδα είπε: ναι, Κύριε, και γαρ τα κυνάρια εσθίει από των ψιχίων των πιπτόντων από της τραπέζης των κυρίων αυτών».-

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments