Η Σουηδία καταρρέει: Βιασμοί και ληστείες από λαθρομετανάστες -Μάχη για τη ζωή της δίνει γυναίκα που έπεσε θύμα άγριου βιασμού

Η Σουηδία περνά την χειρότερη μεταπολεμική της κρίση. Οι μουσουλμάνοι άρρενες που φτάνουν το 2% του συνολικού πληθυσμού ευθύνονται για το 77,2% των βιασμών στη χώρα, συμμορίες από λαθρομετανάστες προκαλούν όλο και περισσότερα προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες, ενώ τα χρήματα που δαπανώνται για την περίθαλψή των λαθρομεταναστών αυξάνονται με τη σουηδική οικονομία παρουσιάζει σημάδια κόπωσης.http://www.pronews.gr/Σουηδία: Μάχη για τη ζωή της δίνει γυναίκα που έπεσε θύμα άγριου βιασμού σε τουαλέτες κατάμεστου γηπέδου!


Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί στη Σουηδία μετά τη γνωστοποίηση του βιασμού μίας γυναίκας στις τουαλέτες του γηπέδου της Χάμαρμπι, στο περιθώριο της αναμέτρησης IK Sirius στο Stockholm's Tele2 Arena την Κυριακή.

Το περιστατικό, που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνίας της σουηδικής πρωτεύουσας, σημειώθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θέτοντας ακόμη και θέμα διακοπής της διοργάνωσης μέχρι νεωτέρας. Οι αποφάσεις ωστόσο θα ληφθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, δίχως να αποκλείεται οποιοδήποτε ενδεχόμενο, τουλάχιστον μέχρι να υποχωρήσει η ένταση και να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το αδιανόητο αυτό περιστατικό.

Όπως αναφέρθηκε από τις σουηδικές αρχές, η κοπέλα όχι μόνο υπέστη βιασμό, αλλά οι δράστες τη χτύπησαν άσχημα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Χαρακτηριστικό της αγριότητας που βίωσε η κοπέλα, ήταν το γεγονός ότι ακόμη και ένα 24ωρο μετά τον βιασμό της, δεν ήταν σε θέση βεβαίως να δώσει κατάθεση στην αστυνομία.

Στον ίδιο αγώνα, η αστυνομία κλήθηκε να επέμβει σε διάφορα περιστατικά βίας, ενώ δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί που διαπιστώθηκαν σε κατάσταση μέθης.

Η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο ή οι δράστες. Η κατάθεση της κοπέλας αναμένεται να ανοίξει το δρόμο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ ήδη έχουν εξεταστεί άτομα που ενδέχεται να είχαν αντιληφθεί κάτι ή που είναι πιθανόν να γνωρίζουν κάτι.

Προς το παρόν όμως δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

(protothema)

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Αναγνώστες