De 9/11 TV serie… The Looming Tower

Propaganda komt in vele vormen, Hollywood en Hilversum staan er bekend om. Om het relatief eenvoudig te weerleggen officiële verhaal van 9/11 nog maar eens kracht bij te zetten, heeft Hulu recent een aantal acteurs en filmmakers bereid gevonden om flink wat nieuwe propaganda te verspreiden rondom 9/11.Even niet opletten en de mannen met stanleymesjes slaan direct toe

Gebaseerd op de omschrijving wordt nu een interne strijd tussen de CIA en FBI aangedragen als reden dat een paar mannen met stanleymesjes, georganiseerd vanuit een grot in Afghanistan, het lukte het hele Amerikaanse militaire en beveiligingsapparaat te misleiden, als ongetrainde piloten gesloten luchtruim binnen te vliegen, feilloos kleine doelen te raken en daarmee de grootste aanslagen op Amerikaanse bodem ooit te plegen. En of dat nog niet genoeg is: voor één dag tijdelijk een heel aantal natuurwetten te doen vervormen om dat überhaupt mogelijk te maken.

En uiteraard zorgden de mannen met stanleymesjes voor een oorlog met Irak – je herinnert je die illusionaire weapons of mass destruction vermoedelijk nog wel. En demannen met stanleymesjes zorgden ook voor heel wat nieuwe en benauwende 1984-wetgeving, die toevallig ook al paraat lag voor gebruik. Uw privacy en vrijheid van meningsuiting is in ieder geval niet meer te herkennen als zodanig. En dan nog die toevallige en flinke handel met voorkennis op de beurs. Knap, van die mannen met stanleymesjes en die vent aan een dialyse apparaat in een grot in Afghanistan.

En oh ja, George van Houts Kom Plot is nu te zien in theathers, mocht u geïnteresseerd zijn in realistischer analyses. Uiteraard is George ook te gast (soort van) bij propaganda-outlet Pauw.

Overigens is het idee van mannen met stanleymesjes en die vent in die grot als daders ook een complot theorie, maar dat complot is uiteraard een door de overheid goedgekeurd complot. Alle andere mogelijke complotten rondom 9/11 zijn dat uiteraard niet, en die zijn dus per definitie belachelijk en ‘aluhoedje’. Zie ook weer de ‘show’ bij Pauw, te gênant voor woorden hoe men Van Houts daar bejegent.

En zie uiteraard ook Dave McGowan’s analyse over o.a. al die tijdelijk gebroken natuurwetten. En de analyse van James Corbett.

https://langleveeuropa.nl/2018/04/911-tv-serie-the-looming-tower/#more-40676

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Αναγνώστες